Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі Андорри

Андорра - крихітна європейська держава Андорра - крихітна європейська держава. Колись закрите, в даний час князівство процвітає в основному завдяки туризму. Андорру щорічно відвідують до 9 млн туристів. Андорра розташована в самому центрі Піренеїв між Францією та Іспанією, володіє цілющим кліматом. До цього додаються ще й термальні джерела і гірські лижі.

Андорра зі своєю розвиненою готельною інфраструктурою пропонує туристам розміщення на будь-який смак. Готелі в Андорра-ла-Велья нерідко розташовані поблизу торгових центрів, ресторанів і дискотек. Для гірськолижників - великий вибір готелів в безпосередній близькості до підйомників. Тим же, хто вважає за краще економічний відпочинок, підійдуть невеликі затишні готелі-пансіони в містечках і селах Андорри, звідки легко дістатися до лижних станцій на рейсових автобусах. На всіх курортах Андорри є достатня кількість готелів різних категорій. Всі готелі Андорри, розміщені в нашому каталозі, можна забронювати онлайн.

В Андоррі немає свого аеропорту - найближчими великими аеропортами є аеропорт Барселони і Жирони в Іспанії, а також аеропорт Тулузи у Франції. Недорогий трансфер в Андорру з Барселони, Жирони і Мадрида можна замовити через онлайн сервіс.

Новости