Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірськолижні курорти недалеко від Барселони

Сніжні зими - це завжди радість дітям: можна кататися на санках, ліпити сніговиків, грати в сніжки ... З віком ці заняття перестають бути цікавими, проте лижний спорт і сноубординг, будучи екстремальними видами спорту, приводять у захват не тільки дітей, а й дорослих. Зимові види спорту - це не просто активний відпочинок, але ще і гострі відчуття, і незабутні емоції. В цій статті ShBarcelona ми розповімо про гірськолижних курортах Барселони.

Схожа стаття: Магазини гірськолижної екіпіровки в Барселоні

Навіть якщо зима не дуже потішила снігом, траси, обладнані сніговими гарматами, відкриті щодня. Щоб зважитися відправитися в гори, досить тільки поглянути і надихнутися на записами веб-камери одного з іспанських гірськолижних курортів.

Сьогодні налічується більше 14 станцій біля Барселони: в Каталонії і французьких Піренеях. З кінця листопада і до кінця березня можна відправитися в захоплюючу гірську подорож. кращими гірськолижними районами можна назвати Маселло , і Ла Моліну - обидві знаходяться в перед- Піренейському хребту; найбільший курорт-це Грандваліра , В Андоррі, Піренеї.

Маселло і Ла Моліна знаходяться в двох годинах їзди від Барселони, якщо їхати на машині або автобусі. Так само дістатися в Ла Моліну можна на поїзді. До Грандаваліри доїхати складніше: потрібно приблизно три години. Але цим список гірськолижних станцій не обмежується.

Схожа стаття: Кращі готелі в Східних Піренеях

Гірськолижний курорт Бакейра-Бере

Андорра - це країна на кордоні з Іспанією і Францією, яка знаходиться досить близько до Барселоні, щоб в будь-який день відправитися завойовувати снігові гори. В Андоррі туристи можуть відвідати два великих гірськолижних району - Грандваліра і Вальнорд. Під час сезон регулярно ходять швидкісні поїзди, які доставляють в предножье гір. Льєдена включає в себе 6 гірськолижних станції, такі як «Бакейра-Бере», курорт «Boí Taüll», «Порт-дель-Конте», «Espot Esquí», «Порт Айні» і «Таваскан». Особливу увагу слід звернути на найбільший і найкращий гірськолижний курорт «Бакейра-Бере», але, щоб дістатися до нього з Барселони, доведеться витратити 4 години. Для одноденне поїздки ця станція не підходить, проте це оптимальний варіант подорожі на кілька днів. Траси на іспанських гірськолижних курортах зазвичай набагато спокійніше, ніж в Альпах, саме тому це відмінний шанс для новачків випробувати себе в цьому виді спорту. Для людей, які препочитают жваві траси, кращим вибором будуть курорти Андорри. лижний сезон відкривається в в кінці листопада. Розпал сезону припадає на Різдво. Такий активний відпочинок зарядить емоціями і гарним настроєм на всю зиму.

Чи були Ви коли-небудь на одному з цих гірськолижних курортів?

Оцінити цю посаду

Google+

Чи були Ви коли-небудь на одному з цих гірськолижних курортів?

Новости