Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

До нас приїжджає Томас Андерсон !. Обговорення на LiveInternet

Коли дізналася про цю новину, то була приємно здивована. Сам Томас Андерсон! Десь за місяць до концерту пішла за квитком, але виявилося, що практично всі розібрано! Так багато у нього тут виявилося шанувальників! Тепер доведеться перед концертом стояти біля філармонії і питати: Чи немає зайвого квитка?

Зірка з Німеччини заспіває хіти «Modern Talking» і російську «Ніжність»

Такого курганцям не снилося навіть в самих райдужних снах - нарешті до нашого міста завітає світова поп-зірка першої величини - Томас Андерс, колишній соліст легендарного «Modern Talking»
Такого курганцям не снилося навіть в самих райдужних снах - нарешті до нашого міста завітає світова поп-зірка першої величини - Томас Андерс, колишній соліст легендарного «Modern Talking»!
Всі дівчата і жінки кінця 80-х сходили з розуму по німецькому красеню, на кожній дискотеці звучали хіти найуспішнішого дуету у всій Європі. Шалена популярність «Modern Talking» за напруженням фанатських пристрастей дуже нагадувала історію з бітломанією. І, до речі, за кількістю проданих дисків дует посів третє місце в Європі після «Beatles» і «ABBA».

До сих пір курганские фанати співака самі їздили на концерти Томаса в столичні міста і до сусідів по Уральському регіону, куди зрідка навідувався поп-виконавець
До сих пір курганские фанати співака самі їздили на концерти Томаса в столичні міста і до сусідів по Уральському регіону, куди зрідка навідувався поп-виконавець. А в цьому місяці завдяки Челябінському концертному агентству «МОСТ» виповниться мрія багатьох курганських меломанів, і вони побувають на першому і єдиному концерті Томаса Андерса, який відбудеться в обласній філармонії 28 жовтня.
«Джентльмен музики», володар м'якого, що зачаровує і в той же час сильного вокалу, чарівний і усміхнений Томас знаком нашим співвітчизникам перш за все по безсмертним хітам «Modern Talking» - «Cheri Cheri Lady», «You're My Heart, You're My Soul »,« Brother Louie ». Але і після розпаду знаменитого дуету з Дітером Боленом Томас не загубився в натовпі «героїв учорашніх днів», а знайшов друге дихання і сам почав писати чудові композиції, відкриваючи нові грані свого таланту. Він вийшов за вузькі рамки диско, записавши цікаві і глибокі альбоми в стилі джаз і соул. На одному зі своїх експериментальних дисків зазвичай співаючий англійською німець заспівав і на іспанською мовою. Пізніше Томас повернувся в лоно життєрадісною танцювальної поп-музики, і його нові творіння традиційно очолили хіт-паради.
На рахунку співака і композитора десять сольних альбомів. Один з них - «Strong» - був випущений в 2010 році в Росії, а пісні до нього написав російський композитор Сергій Ревтов, що працює з нашими зірками - Філіпом Кіркоровим, Дімою Біланом, Жанною Фріске.
Томаса Андерса і Росію пов'язують давні міцні узи - співак по кілька разів на рік приїжджає з концертами на батьківщину найпалкіших і найвідданіших своїх шанувальників. На концертах під бурхливі овації публіки він часто виконує англійською знамениту пісню Олександри Пахмутової «Ніжність», а її пронизливий приспів «Спорожніла без тебе земля!» Навіть вивчив російською.
Не так давно співак спробував себе в зовсім нових амплуа - став зніматися в кіно, і, як його колишній колега по дуету Дітер Болен, випустив автобіографічну книгу - «Томас Андерс: На 100% інший».
Свій останній альбом, виданий в минулому році, співак записав у співавторстві з німецьким композитором Уве Фаренкрогом. А в цьому році Томас заспівав дуетом з українською співачкою Камалією. Їх спільна композиція «No ordinary love» відразу завоювала танцювальні чарти.
Зовсім скоро у Томаса вийде новий диск з найкращими різдвяними хітами.

На своїх виступах артист ніколи не використовує фонограму, радуючи шанувальників живим виконанням улюблених пісень - хітів «Modern Talking» і композицій з сольних альбомів
На своїх виступах артист ніколи не використовує фонограму, радуючи шанувальників живим виконанням улюблених пісень - хітів «Modern Talking» і композицій з сольних альбомів. З Томасом приїжджає великий колектив талановитих музикантів, спеціально для концерту буде доставлено сучасне звукове та світлообладнання, а також великий екран. Шоу обіцяє стати вражаючим і незабутнім. Ця подія з розряду найгучніших - адже шанувальникам виконавця довелося чекати його приїзду понад 25 років! І все ж мрії збуваються.

І все ж мрії збуваються

Співає Томас Андерсон

Концерт Томаса Андерсона в Кургані відбувся 28 жовтня 2012 року



джерело: http://www.kikonline.ru/

Тепер доведеться перед концертом стояти біля філармонії і питати: Чи немає зайвого квитка?

Новости