Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ПРИВІТ, АМСТЕРДАМ! (ГРАНД-ТУР)

опис

Бронювання турів: Ірина 067-354-14-64 , Тетяна - 067-797-36-55 , Наш офіс - 044-599-55-41 , Пошта: [email protected] м.Київ, Мазепи 3-Б оф 231.

Тип туру: Автобусні тури Дорослі: від 10 812 Діти до 14 років: від 10 812 Транспорт: Автобус Маршрут: Львів - Ланьцут - Лейпциг - Амстердам - ​​Дельфт - Гаага - Дрезден - Кьонігштайн - Львів Країни: Німеччина і Нідерланди Місто виїзду: Львів Тривалість : 7 днів Дати заїзду: 14.10.2017 28.10.2017 02.01.2018 24.03.2018 28.04.2018

програма туру

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!
У вартості туру: екскурсія «Казкове місто - Амстердам»
Є можливість відвідати: замок Ланьцут, Лейпциг, Заансе Сханс, Волендам, Делфт, Гаага, Дрезден та інші

1 день Львів і Ланьцут

Зустріч туристів у Львові представником компанії у автобуса (автобус чекатиме на парковці біля залізничного вокзалу, якщо стояти спиною до вокзалу, парковка буде праворуч, де сквер). Посадка туристів в автобус. 6:30 Виїзд на кордон.
Польща. Перша зупинка: Ланьцут. Екскурсія в палац графів Потоцьких (15 євро дорослі / 12 євро діти). Після війни тут влаштовано один з найбільших і найбагатших в Польщі музеїв, який прикрашений ліпниною, живописом та скульптурами. Палацовий комплекс оточує старий, мальовничий парк в англійському стилі. Ланьцутський каретний двір віднесений до найбільш цікавою і найбільшою в Європі колекції старовинних карет Розміщення в готелі на території Польщі. Ночівля.

2 день Лейпциг

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Лейпциг. Запрошуємо отримати насолоду від краси міста мислителів і поетів. Лейпциг вражає своєю гармонійною атмосферою: численні парки, озера, вузенькі вулички і будівлі 16-х і 17-х століть. Екскурсія «Лейпциг - музична мрія» (20 євро дорослі / 10 євро діти): Ринкова площа, стара біржа, чудова Стара ратуша XIV століття, прекрасна церква Томаськирхе, в якій був хрещений Вагнер, знаменитий Лейпцігський університет - один з найпрестижніших в Німеччині, прогулюючись тихими вуличками, відчуємо ритм і традиції часів романтизму! Вільний час. Переїзд в готель. Ночівля.

3 день Амстердам

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Амстердам. Ми в Амстердамі !!! Оглядова екскурсія «Казкове місто - Амстердам». Ми пройдемо по головній вулиці міста - Дамрак, побачимо королівський палац (колишню Ратушу) і Нову церкву, поговоримо про особливості будівництва будинків на палях (Амстердам - ​​найбільше місто в світі, що стоїть на палях, понад 2000 будівель знаходиться під охороною держави як історичні пам'ятники !), заглянемо у дворик Історичного музею, побачимо Бегинаж (дивовижний оазис тиші і спокою в центрі вируючого міста), послухаємо передзвін дзвонів Південної церкви, помилуємося квітковим ринком на каналі Зінгель і витонченої Монетний вежею.
Для всіх бажаючих прогулянка по каналам Амстердаму на кораблику (20 євро дорослі / 15 євро діти). З борту катера місто виглядає ще загадковіше. Ми побачимо "танцюючі будинки», пропливемо по каналах Амстердаму, зайдемо в гавань міського порту ... Уздовж каналів химерно розташувалися старовинні будівлі з фронтонами всіляких форм, будинки багатих купців 17 століття, старовинні адміністративні будівлі, шикарні особняки з гербами їхніх колишніх власників. Нам розкажуть як розвивалось і розростався місто протягом століть ...
Пропонуємо вечірню екскурсію-прогулянку з екскурсоводом «Під світлом червоних ліхтарів ...» (20 євро - тільки для дорослих) - прогулянка по найкрасивішій частині міста: колишньому порту. Ми пройдемо по найцікавішому і прихованому від очей звичайних туристів району Червоних ліхтарів, дізнаємося про таємниці життя його мешканців!
А після екскурсії пропонуємо продовжити вечір у незвичайному театр "Касса Росса" (вх. Квитки від 46 євро, тільки для дорослих !!!) Вільний час. Переїзд в готель. Поселення. Ночівля.

4 день Амстердам

Сніданок. Вільний день в Амстердамі. Пропонуємо Вам здійснити захоплюючу екскурсію «Серце Голландії»! (35 євро дорослі / 25 євро діти). Місцеві жителі кажуть «Хто не бачив провінції - той не бачив Голландії»! Фольклорне село вітряних млинів Заансе Схан з перенесе нас до Голландії 17 століття. П'ять старовинних вітряків прикрашають береги ріки Zaan. Млини в Нідерландах - це життя! Також подивимося, як в симпатичних зелених сільських будиночках робиться твердий голландський сир. На фабриці національного взуття, ми побачимо, як майстер вправно виріже дерев'яні черевички - кломпи, в яких голландці ходять до цих пір! Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище - Волендам - чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Селище, жителі якої живуть досьогодні в дерев'яних будиночках і ходять в національних костюмах. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого по старовинним - старовинними рецептами.
Повернення в Амстердам. У вільний час є можливість відвідати на вибір:
Музей мадам Тюссо - тут «живуть» двійники наших кумирів. По Музею мадам Тюссо можна бродити нескінченно - одна кімната змінює іншу, відкриваючи перед нашим поглядом все нові і нові персонажі, а також сцени з їх життя. До того ж, є унікальна можливість стати свідком створення воскових шедеврів (вх. Квитки опл. Додатково);
Музей Ван Гога, де м и познайомимося з найбільшою в світі колекцією робіт голландського художника: двісті полотен, п'ятисот малюнків і близько семисот листів великого майстра. Тут же відбуваються надзвичайно цікаві виставки з музейного архіву і приватних колекцій цього загадкового художника (вх. Квитки опл. Додатково). Повернення в готель. Ночівля.

5 день Делфт і Гаага

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний день в Амстердамі.
В ПЕРІОД З 23.03 по 21.05 рекомендуємо відвідати відомий парк квіткової розкоші - "Кекенхоф (35 євро дорослі / 25 євро діти) - один з найкрасивіших місць на планеті. Навряд чи можна словами передати всю красу, яка відкривається: алеї старих розлогих лип, струмки і мальовничі ставки, поверхнею яких ковзають лебеді, дзюрчання фонтанів, безперервний спів птахів і, звичайно, квіти. Квіти всюди - на клумбах, в павільйонах і оранжереях, і навіть на оточуючих парк полях. І все-таки це передати словами не можна, це потрібно побачити, відчути, вдихнути аромат п'янких квітів і забрати з собою хоча б маленьку частинку цієї фантастичної квіткової феєрії.
Рекомендуємо екскурсію «Таємниці королівського двору» (35 євро дорослі / 25 євро діти). Нас чекає місто принців Делфт: палацові комплекси, величні будівлі, храми вздовж каналів і, звичайно ж, резиденція герцогів Оранських. Ринкова площа міста - найкрасивіша в країні. Відвідавши прекрасно збережений середньовічний Дельфт, ви поринете в атмосферу 15-16 століть. А далі ми поїдемо на прийом до королеви в місто королівського двору - Гаагу, потопаючу в зелені парків політичну столицю Нідерландів і «місто-резиденцію» королеви Беатрікс Оранской- Нассау. Гордістю і славою міста є Вайвер - водне дзеркало, в якому відображаються прекрасні шедеври Гааги. Знайомство з Гаагою залишає незабутнє враження.
Переїзд на територію Німеччини. Ночівля в готелі.

6 день Дрезден і Кьонігштайн

Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд в Дрезден. Оглядова екскурсія по Дрездену - «Дрезден - столиця Саксонії» (15 євро дорослі / 10 євро діти). Стара саксонська столиця Дрезден був знаменитий на всю Європу своєю чудовою архітектурою і художніми скарбами. Але місто серйозно постраждав під час Другої світової війни, проте його реставрація дозволяє побачити місто у всьому його колишню велич. Вільний час.
Рекомендуємо подорож у Саксонську Швейцарію (35 євро дорослі / 25 євро діти). Немає меж захопленню ... там, де Ельба прорізає високі гори з пісковика, утворюючи глибокий каньйон, а прямовисні скелі найхимерніших форм нагадують іграшки велетня: кеглі, стовпи і піраміди ... Спочатку відвідаємо скелястий парк «Бастай» - цілий лабіринт романтичних ущелин, красою яких можна безкінечно насолоджуватись, проходячи доріжками, містками ... незабутнє враження !!! А на протилежному березі Ельби височить легендарна, одна з найбільш неприступних і могутніх фортець Німеччини - Кенігштайн - з якої відкривається дивовижний краєвид ...
Переїзд в Польщу. Ночівля в готелі.

Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд на Україну. Перетин кордону. Прибуття до Львова близько 23:00 (залежить від кордону).

вартість туру

ВартістьДорослі / діти до 18 роківПакети доп.екскурсійДоплата за
одномісне розміщенняБазова вартість370 євро

Без попередньої покупки факультативних екскурсій +110 євро SPO: При покупці пакета А 355 євро Пакет А: факультативні екскурсії Лейпциг + Дрезден + Серце Голландії 75 євро дор / 45 євро діти +110 євро SPO: При покупці пакета В 340 євро Пакет В: факультативні екскурсії Лейпциг + Дрезден + Серце Голландії + таємниці королівського двору / парк Кекенхоф + Саксонська Швейцарія 145 євро дор / 95 євро діти +110 євро

Гарантовані місця в 2 або 3 ряду в автобусі: доплата 20 євро
Місця в останньому ряду в автобусі: знижка 10 євро
Гарантоване вільне місце біля себе в автобусі: доплата 100 евроЧтоби отримати ціну SPO (спецпропозиція) - пакети з факультативними екскурсіями потрібно замовляти і оплачувати при броні туру. Факультативні екскурсії, які не ввійшли в пакет спецпропозиції можна буде замовити і оплатити в ході поїздки.

У вартість туру входить

  • Проїзд автобусом по маршруту;
  • Проживання в готелях категорії 3-4 *;
  • Харчування - сніданки за програмою;
  • Медична страховка;
  • Оглядові екскурсії по програмі;
  • Супровід керівником групи.

У вартість туру не входить

  • Факультативні програми;
  • Проїзд на громадському транспорті;
  • Факультативні програми, вхідні квитки;
  • Додаткове харчування за бажанням для шкільних груп 90 євро (6 доп.пітаній, без напоїв);
  • Туристам з біометричними паспортами віза не потрібна. Туристам зі старими паспортами: консульський збір - 35 євро (крім дітей і студентів до 21 року, пенсіонерів) + 22 євро послуги візового центру оплачують всі, хто звертається за візою;
  • Особисті витрати.
  • Туристам з Києва туроператор може надати послуги з купівлі ж / д квитків Київ-Львів-Київ (750 грн.купе). Жд квитки можна придбати самостійно. Завчасно уточніть у менеджера напрямку на який потяг брати квиток.

Просимо звернути увагу

  • Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та / або транспортного обслуговування, та / або послуг гіда та / або резервації, та / або вартості паркування / стоянки / в'їзду автобуса на території об'єкта.
  • Автобусне обслуговування і супровід керівника у вільний час не передбачено;
  • Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг;
  • Фірма не несе відповідальності за пробки на дорогах, погодні умови і роботу митних служб;
  • Автобус рухається зі швидкістю, дозволеною правилами перевезення пасажирів у країнах Євросоюзу;
  • Туалети в країнах Євросоюзу можуть бути платними, середня вартість від 0,50 до 1 євро.
  • Готелі за програмою знаходяться в передмістях, заїзди в місто і повернення в готель виробляються організовано всією групою;
  • Гарячі напої в автобусі готуватися не будуть. Під час тривалих переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати чай / кава або інші напої.
  • Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 20 чоловік.
  • Супроводжуючий групи НЕ влаштовує організований заїзд групи в супермаркети «Теско» або інші, якщо це не вказано в програмі туру.
  • При виїзді з Євросоюзу на кордоні TAX-FREE оформлятися НЕ БУДЕ.

При виїзді з Євросоюзу на кордоні TAX-FREE оформлятися НЕ БУДЕ

Рейтинг сторінки

[Всього: 0 Середній: 0]

Новости