Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Музей сексу в Амстердамі

  1. Музей еротики Амстердам фото 1890 рік

Буквально через два квартали від залізничної станції у напрямку до центральної площі знаходиться музей сексу в Амстердамі. Він розташовується в старовинній будівлі XVII століття і має найстарішу колекцію експонатів еротичної тематики. Його ще називають «Храмом Венери».

Музей був відкритий групою підприємливих голландців в 1985 році. З тих пір галерея відома далеко за межами Нідерландів. Вона до цих пір викликає чималий інтерес публіки. Серед музейних експонатів зустрічаються предмети, що мають високу історичну цінність.

Історія музею починалася гранично просто. Переступивши поріг орендованого приміщення, власники побачили кілька скромних вітрин з предметами еротичного змісту. Серед пристосувань вікторіанської епохи зустрічалися експонати більш пізнього походження. Недовго думаючи, підприємці відкрили музей для відвідувачів. Незабаром це видовищне місце стало популярним серед місцевих жителів і гостей міста. Деякі експонати Ви бачите у себе на екрані

Деякі експонати Ви бачите у себе на екрані

Але на цьому історія музею не закінчується. Господарі виставки викупили інше будівлю і розширили експозицію. Під час ремонту приміщення ще були знайдені два цінних експоната. Це були фрагменти фарфорового плитки із зображенням еротичної сцени. Неважко здогадатися, що ці предмети зайняв своє місце в музеї.

Неважко здогадатися, що ці предмети зайняв своє місце в музеї

Згодом власники музею еротики в Амстердамі, оформили окремі зали, присвятили їх певній тематиці, укомплектували підбіркою знаменитих персон і любовними пристосуваннями різних часів. Тут можна побачити зал, присвячені Мата Харрі, Мерлін Монро, маркіза де Помпадур, маркізу де Саду, Оскару Уальда. Крім того, є зал, де зібрані «делікатні» фотографії, колекції гральних карт і поштових листівок, а також найбільша експозиція, присвячена садомазохізму. Дуже приваблює відвідувачів колекція робіт австрійського художника Пітера Фенді, творчість якого відноситься до епохи Габсбургів початку XIX століття. Його картини зображують сексуальні фантазії представників вищого світу. Кожен зал обладнаний звуковим супроводом. У деяких інтер'єрах встановлені безсоромні манекени непривабливого вигляду, виринають з ніші в найнесподіваніший момент.

Примітний той факт, що за всю історію свого існування власникам музею вдалося зібрати величезну колекцію унікальних предметів і рідкісних фотографій без прямолінійною порнографії. Одну з фотокарток 1890 роки ви можете побачити на екрані свого пристрою.

Музей еротики Амстердам фото 1890 рік

Музей еротики Амстердам фото 1890 рік

Музей сексу в Амстердамі відкритий для відвідувань протягом дня і тут дозволена фотозйомка. Цей музей є в маршруті нашого путівника по столиці Нідерландів, які проведе для вас в захоплюючу подорож по Амстердаму . Він проведе вам екскурсію прямо з вашого смартфона або планшета, і розповість про історію, релігію і пороках Голландії.

Новости