Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Голландія і ваш відпустку в Європі

  1. Відпочинок в Європі
  2. Подорож до Європи
  3. Відвідайте столицю Голландії
  4. План подорожі по Голландії
  5. пам'ятки Голландії
  6. Екскурсія Кекенхоф - Харлем
  7. Екскурсія «Типова Голландія»
  8. Поради щодо вибору житла

В Європі 51 країна, і Голландія одна з них. Можливо, це і маленька країна, але її, безумовно, варто відвідати! Голландія пишається тим, що в ній зосереджена найбільша в світі кількість музеїв на квадратний кілометр. У цих музеях представлені роботи багатьох великих майстрів. Крім музеїв, рекомендуємо подивитися на поля цибулинних квітів і вітряні млини або своїми очима побачити, що частина Голландії знаходиться нижче рівня моря.

  • Не забудьте відвідати Голландію, коли підете у відпустку по Європі.
  • Ідеальне початок для європейського подорожі.
  • Відвідайте вітряки, поля цибулинних квітів і Амстердам.

Відпочинок в Європі

Під час відпустки в Європі обов'язково потрібно відвідати Голландію. Аеропорт Схіпхол приймає літаки з усього світу, так що це ідеальна відправна точка для вашої подорожі по Європі. З Голландії можна легко потрапити в інші популярні серед туристів європейських країн, включаючи Італію, Францію і Великобританію, куди ви без праці доберетеся на літаку або поїзді.

Подорож до Європи

У Голландії можна легко дістатися з будь-якого континенту. - це європейський аеропорт, який обслуговує найбільше число прямих рейсів! Ваш європейський відпустку повинен початися в Голландії. Звідси ви зможете відправитися в багато інших міст Європи. Будете робити пересадку в аеропорту Схіпхол? Тоді неодмінно виділіть трохи часу на Голландію. Наприклад, проведіть один і зробите поїздку на екскурсійному автобусі, що дозволяє вільно пересуватися по місту на будь-якому іншому автобусі перевізника протягом терміну дії купленого квитка , А на наступний день рушайте помилуватися голландськими пейзажами і дізнатися про традиції країни.

Відвідайте столицю Голландії

Яке місто є столицею Голландії? Звичайно ж, Амстердам! Амстердам - ​​прекрасна ілюстрація Голландії. Під час поїздки по Європі потрібно обов'язково відвідати Амстердам, щоб побачити його середньовічні будівлі, що вишикувалися в шеренгу вздовж стародавніх каналів, і незліченні твори мистецтва, представлені в найрізноманітніших музеях.

Амстердам знаходиться недалеко від аеропорту Схіпхол, тому його можна відвідати за один день, або побути тут, перш ніж відправитися в інше місто Європи. У вас є більше часу? Відмінно, адже у Голландії є що вам запропонувати! Відправляйтеся на поля тюльпанів навесні, насолодитеся пляжним відпочинком влітку або відвідайте незліченні різдвяні ринки взимку.

План подорожі по Голландії

Відправляєтеся до Голландії на один або кілька днів в рамках своєї подорожі по Європі? Ось кілька місць, які ви можете відвідати. Ці екскурсії можна зробити за один день, і, звичайно ж, їх можна комбінувати. Голландія не дуже велика, але у неї дуже багата історія і культура. Ви можете переміщатися різними способами від свого готелю, розташованого в центрі міста.

пам'ятки Голландії

Пам'ятки Голландії можна оглянути на громадському транспорті. Holland Travel Ticket дозволяє подорожувати по всій Голландії цілий день; ціни починаються від 39 євро. Ознайомтеся з найкращими маршрутами громадського.

Екскурсія Кекенхоф - Харлем

З Амстердама і аеропорту Схіпхол легко дістатися до садів, які просто не можна не відвідати навесні. Відправляйтеся до полів цибулинних рослин в Ліссе, щоб помилуватися на мальовничі поєднання прекрасних квітів. Завершіть свій день в красивому місті за стаканчиком улюбленого напою і вечерею на терасі в одному з численних ресторанів міста.

Екскурсія «Типова Голландія»

Відкрийте для себе все, чим славиться Голландія, за один день. Відвідайте в, сфотографуйте в народному костюмі в і познайомтеся з мистецтвом виробництва сиру на справжній сирної фермі.

Поради щодо вибору житла

Ви готові відвідати Голландію під час своєї відпустки в Європі? Перегляньте варіанти житла, які ми для вас підібрали.

Будете робити пересадку в аеропорту Схіпхол?
У вас є більше часу?

Новости