Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Безпрецедентно для Нідерландів: в Гаазі заборонили курити марихуану в центрі міста

У мерії Гааги, нарешті, почули численні скарги жителів і гостей міста і прийняли безпрецедентне для Нідерландів рішення: відтепер вводиться заборона на куріння марихуани в центрі міста, на центральному залізничному вокзалі і в торгових районах

У мерії Гааги, нарешті, почули численні скарги жителів і гостей міста і прийняли безпрецедентне для Нідерландів рішення: відтепер вводиться заборона на куріння марихуани в центрі міста, на центральному залізничному вокзалі і в торгових районах.

Про це 16 квітня повідомила The Guardian .

У мерії пояснили, що багатьом неприємний сильний запах марихуани і гучні захоплення її шанувальників.

В інших містах країни поки не зважилися на настільки суворі обмеження щодо легких наркотиків. В Амстердамі діє тільки заборона на куріння марихуани біля шкіл і дитячих майданчиків, в Роттердамі - біля шкіл.

Протягом перших двох тижнів після введення заборони поліція Гааги обмежиться попередженнями порушникам в 13 громадських місцях, де діє заборона. Після закінчення цього періоду курців марихуани будуть штрафувати.

Нагадаємо, 19 січня минулого року парламент ФРН прийняв закон, що легалізував вживання марихуани , Правда, виключно в медичних цілях. Пацієнти, які страждають серйозними недугами (розсіяний склероз, хронічний больовий синдром, втрата апетиту або нудота в результаті перенесеної хіміотерапії), можуть отримати наркотик за рецептом лікаря.

Новини суспільного життя: Основними дилерами синтетичних наркотиків в РФ стали українці

Читайте останні новини суспільного життя і все про ситуацію в світі та Україні на сторінках «2000» і в соціальних мережах Facebook , Twitter , Livejournal , а також Telegram

Новости