Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Амстердам Аеропорт Схіпхол

  1. Амстердам аеропорт Схіпхол Табло - Amsterdam Airport Schiphol Амстердам Аеропорт Схіпхол 7 разів...

Амстердам аеропорт Схіпхол Табло - Amsterdam Airport Schiphol

Амстердам Аеропорт Схіпхол 7 разів був названий кращим авіапортами світу і 15 років поспіль кращим - Європи. Міжнародний Amsterdam Airport Schiphol в Нідерландах, в 20-ти хв. від столиці Амстердам, на північний захід центру Амстердама, Haarlemmermeer муніципалітет.

дивіться табло

Оборонний Форт Схіпхол (перекладається на російську мову як «Корабель смерті») дав назву аеропорту. Є основною базою для багатьох міжконтинентальних авіакомпаній (KLM, Arkefly, Transavia, Амстердам Авіакомпанії і Martinir) і підключений до багатьох відомих європейських аеропортів.

Аеропорт Амстердама (Amsterdam Airport Schiphol)

Амстердамський аеропорт спочатку був місцевої авіабазою для військових. Цивільні почали використовувати об'єкт з грудня 1920 року. Сьогодні аеропорт є один великий термінал, де всі об'єкти - під одним дахом. Термінал розділений на три великі зали вильоту. Є план розширити термінал і побудувати інші окремі нові термінали між Zwanenburgbaan і Polderbaan.

Старовинні і сучасні пам'ятки Амстердама

Amsterdam Airport має шість злітно-посадкових смуг. Є плани будівництва 7-ий злітно-посадкової смуги. До кінця будівництва вони матимуть єдину концепцію, ніж аеропорт вже давно відомий. Амстердамський аеропорт регулярно в топ-листі виступає як п'ятий аеропорт Європи, з точки зору трафіку і кількості рейсів (близько 50 мільйонів пасажирів на рік), і займає 6-е місце за величиною міжнародних перевезень.

Амстердамський аеропорт регулярно в топ-листі виступає як п'ятий аеропорт Європи, з точки зору трафіку і кількості рейсів (близько 50 мільйонів пасажирів на рік), і займає 6-е місце за величиною міжнародних перевезень

Міжнародний аеропорт Денвера США штат Колорадо

Цей аеропорт для багатьох мандрівників є дешевим способом досягти Амстердама. Легко можна забронювати квиток в останню хвилину, тому що 100 авіакомпаній працюють з цього аеропорту. Схіпхол - цілий світ всіляких послуг. Цілодобово під його дахом працює понад 100 магазинів і великих торгових залів.

У зв'язку з інтенсивним рухом в поєднанні з високою платою базування, деякі перевізники бюджетних авіакомпаній перевели свої рейси і базуються в невеликих аеропортах. Проте, багато дешевих перевізників Fly Low Cost, виконують польоти з Амстердамського аеропорту.

Як купити дешеві квитки на літак

http://positiff.molodostivivat.ru/iumor/pro-vovku-bedolagu-i-gorodok-gaagu.html

Nederlandse Spoorwegen голландської ж / д - з аеропорту надзвичайно зручно слідувати в Амстердам-Гаагу-Утрехт-Роттердам-Ейндховен. Сісти на швидкісні потяги і опинитися в Антверпені, Брюсселі, Берліні, Парижі.

Історія катастроф та інцидентів

Годвін Брумовскі (навчальний політ 03.06.1936) загинув найвідоміший ас Австро-Угорщини.

26 осіб борт Douglas C-47 (14.11.1946 рейс з Лондона) загинули всі при посадці в поганих погодних умовах.

47 осіб вантажного Boeing 747 (04.10.1992 рейс до Тель-Авіва) - літак втратив 2 двигуна правого крила і не зміг повернутися в аеропорт.

Пожежа в аеропорту (27.10.2005) - постраждало 25 осіб.

9 осіб загинуло Boeing 737 (25.02.2009 рейс зі Стамбула) - крах при посадці.

Терорист Умар Муталлаб (25.12.2009 рейс Амстердам-Детройт) - поранено 2 людини.

Як дістатися до Женеви

Новости