Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Амстердам

  1. Музеї Амстердама
  2. Додаткова інформація про Амстердам
  3. Ніч в місті Амстердам

Протягом багатьох століть столиця Голландії місто Амстердам має гучну репутацію інтернаціонального міста, і до сих пір він приваблює людей з усіх куточків земної кулі. На сьогоднішній день 750 000 представників більш ніж 170 національностей насолоджуються духом свободи Амстердама.

  • Рушайте на чудову човнову екскурсію по каналах Амстердама.
  • Відкрийте для себе численні музеї, такі як Рейксмюсеум (Rijksmuseum), музей Ван Гога (Van Gogh Museum) і Ермітаж Амстердам (Hermitage Amsterdam).
  • Відвідайте музей Анни Франк (Anne Frank Museum).

Таким привабливим Амстердам робить поєднання історичної атмосфери 17-го століття з менталітетом сучасного великого міста, що створює дружню та невимушену обстановку. Малоповерхові будівлі і самітність вулиць, каналів, скверів створюють атмосферу, яку гості знаходять унікальною. У жодній іншій європейській столиці немає такої кількості пам'яток і музеїв на один квадратний кілометр. Назва міста сягає корінням в дванадцяте століття, коли на річці Амстел була побудована дамба (гол. Dam).

Музеї Амстердама

Амстердам рясніє музеями. Місто має найвищу щільність музеїв в світі і є домом для таких культурних пам'яток, як музей Ван Гога, будинок-музей Анни Франк, Ермітаж Амстердам і Державний музей Амстердама (Рейксмузеум) зі знаменитим на весь світ Нічним дозором Рембрандта. До іншим знаменитим місцям Амстердама відносяться Королівський Палац, музей Амстердама, зоопарк Артіс, Єврейський історичний музей і будинок-музей Рембрандта.

Здійсніть екскурсію по каналах Амстердама і відкрийте для себе історичний квартал каналів, який в 2011р. був доданий в список об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Найефективніший спосіб пересування по Амстердаму - це велосипед. Для того щоб відчути себе місцевим жителем, найкраще прокотитися по Амстердаму на велосипеді.

Додаткова інформація про Амстердам

Займатися шопінгом найкраще в кварталі "Дев'ять вулиць", торгових центрах "Бійенкорф" і "Магна Плаза", а також на одному з ринків, розкиданих по всьому місту. Перекусіть в ресторані поруч з площею Ньівмаркт, Чайна-таун або в районі Де Пейп. Зайдіть випити в одне з типових "коричневих кафе" в традиційному Йорданському кварталі і спробуйте себе на танцполі в одному з клубів, розташованих поруч з людними площами - центрами нічних розваг - Рембрандтплейн і Лейдсеплейн. Завдяки знаменитим кафе і кварталу червоних ліхтарів з сотнями ресторанів, барів і клубів, Амстердам є одним з найбільш захоплюючих міст Європи.

Завантаження фотографій

Завантажуючи фотографії, ви даєте явне згоду на використання файлів cookie та інших засобів.

Ніч в місті Амстердам

Шукаєте дизайн-готель, романтичний готель «ночівля із сніданком» або приємний будинок відпочинку для вашої родини? У місті Амстердам є відповідні місця для розміщення на будь-який смак і бюджет. Оцініть великий вибір і забронюйте ідеальний варіант для вашого відпустки!

Новости