Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

»Кетчикан, Аляска - вулиці, будинки і музей ФОТО і ВІДЕО

Третя і остання стаття про Кетчікане. Відразу скажу, що відео про музеї ви можете подивитися ось тут: Історичний музей міста Кетчикан, Аляска

Про вулиці Кетчикан у мене теж є відео, як ми їдемо на автобусі, я його, мабуть, теж тут причеплю. Хоча воно трохи сумбурне, але є що подивитися.

Ну і приступаємо до самих фотографій. Це кетчіканскій музей зовні, на відео музею, про який я згадував, цього немає, я все там знімав тільки всередині. Там, до речі, дуже цікаво.

Поруч якийсь релігійний стовп, їх багато в Кетчікане і взагалі на Алясці. Називається тотем. Там, трохи подалі в статті ще один буде, навіть більше.

Один снімочек всередині музею, просто для орієнтування, що за музей такий Один снімочек всередині музею, просто для орієнтування, що за музей такий. Там історія Аляски, зокрема, самого міста Кетчикан. На передньому плані древній прообраз пожежної машини.

А це знімок з вікна музею на вулицю А це знімок з вікна музею на вулицю. Якісь ягоди цікаві, встигають визріти в короткий Аляскинское літо. Зрозуміло, тут ягоди тільки для краси, декоративні. В Америці їжу купують тільки в магазинах!

Це туристи з Японії виходять з музею Це туристи з Японії виходять з музею. Їм тут не так далеко летіти, японських туристів на Алясці взагалі багато. І у нас на кораблі теж японці пливли разом з нами.

А це тітка якась, в дивному вбранні поспішає в музей А це тітка якась, в дивному вбранні поспішає в музей. Швидше за все, американка, судячи з балдахону, в який вона себе одягла. Американці взагалі часто одягаються досить дивно за принципом: «Головне - зручність».

А далі на знімку, як раз, автобус, з якого я знімав відео трохи пізніше А далі на знімку, як раз, автобус, з якого я знімав відео трохи пізніше. Називається «Free Downtown Shuttle», що можна перекласти як «Безкоштовний автобус, який ходить по колу, в центрі міста».

Це та ж сама вулиця, але вже без автобуса Це та ж сама вулиця, але вже без автобуса. Нічим, практично, не відрізняється від звичайних американських вулиць в будь-якому місті США. Виявляється, можна будь-яку місцевість довести до розуму, навіть на Крайній Півночі.

Ще один знімок тієї ж вулиці, я трохи захопив квіти на автобусній зупинці Ще один знімок тієї ж вулиці, я трохи захопив квіти на автобусній зупинці. До речі кажучи, тут і вдома фарбують в різні кольори, щоб веселіше було. Справа будинок рожевий.

А це той самий тотем, показати який я обіцяв трохи вище в тексті А це той самий тотем, показати який я обіцяв трохи вище в тексті. На верхівці орел сидить - один із символів Аляски.

І побільше трохи І побільше трохи.

А ці три знімки можна сміливо назвати: «За дитинство щасливе наше - спасибі, рідна країна А ці три знімки можна сміливо назвати: «За дитинство щасливе наше - спасибі, рідна країна!» Хто постарше, пам'ятає, звідки ці слова.

Там вдалині, до речі, трамвайчик, який ходить вгору-вниз по горах Там вдалині, до речі, трамвайчик, який ходить вгору-вниз по горах. Красненький такий, на задньому плані. Фунікулер називається. Я про нього розповідав трохи на сайті російські американці в одній зі статей про Аляску. Або навіть тут, трохи раніше.

На цьому знімку дуже цікавий автомобіль. Мало того, що господар його відновив, тому що модель дуже стара. Він його ще і пофарбував на свій смак. Нічого, так, вийшло!

А тут будинок якийсь дивний А тут будинок якийсь дивний. Правда, трохи бочком вийшло, але на даху чітко видно якісь пристосування. Я у перехожого запитав, що це, він виявився туристом і не знав, як і я.

Тільки тепер помітив, що будинок виглядає нахиленим, а мужик прямо йде Тільки тепер помітив, що будинок виглядає нахиленим, а мужик прямо йде. Дива та й годі якісь! Сходи відразу на другий поверх, щоб взимку замети НЕ розгрібати перед дверима. Це я так думаю.

А ось дивні пристосування на даху цього будинку трохи ближче. Припускаю, що це теж якось зі снігом пов'язано, але як точно - не знаю.

Ну і під кінець пара знімків з одного місцевого магазинчика сувенірів Ну і під кінець пара знімків з одного місцевого магазинчика сувенірів. Тут таких магазинів просто стр-рашні кількість. Власне, інших я і не бачив.

Цікаво щось раптом стало, а де місцеві жителі хоч продукти купують? Сувеніри не наїсися, навіть рибними, а гастрономів щось не видно!

Для рівного рахунку: 20 - ще один знімок Для рівного рахунку: 20 - ще один знімок. Це картинка зі стінки коридору нашого лайнера. Там їх багато поразвешано. Стільки років пройшло, а форми у афро-американок анітрохи не змінилися! 😉

Ну і відео, звичайно ж, як і обіцяв Ну і відео, звичайно ж, як і обіцяв.

схоже

Цікаво щось раптом стало, а де місцеві жителі хоч продукти купують?

Новости