Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

СЕС закрила пляжі в Судаку, Ялті, Севастополі та Алушті

  1. Орфографічна помилка в тексті:

21 липня 2010, 13:44 Переглядів: 21 липня 2010, 13:44 Переглядів:   фото mail

фото mail.ru.

Претензії епідеміологів викликали пляжі Ялти, Судака, Великої Алушти і Севастополя. За даними прес-служби Міністерства охорони здоров'я, в Судаку санепідстанція закрила пляж санаторію Міністерства оборони. У селищах Рибальське, Малоріченське і Сонячногірське (Велика Алушта) заборонено купання на комунальних пляжах загального користування.

У Севастополі закрито 2 з 8-ми пляжів: територія "Омеги" знаходиться в антисанітарному стані, а морська вода на пляжі "Кришталевий" не відповідає стандартам.

Як і раніше заборонено купатися на 4 пляжах Ялти: готелю "Ореанда", "Приморський", "Боулінг-літо" ТОВ "Центр Інвест" і туристсько-оздоровчої компанії "Левант". Результати досліджень річкової води, яка стікає в море, залишаються незадовільними.

МОЗ зазначає, що поточному оздоровчому сезоні має діяти всього 902 пляжі та рекреаційні зони в АРК, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Херсонській областях та Севастополі, які мають вихід на морське узбережжя. В Автономній Республіці Крим всього нараховується 338 пляжів. Працює 316 пляжів.

Нагадаємо, що заборона на купання на елітних пляжах Ялти породив чутки про випадки захворювання холерою в місті. Влада бачить в цьому спроби зірвати курортний сезон. Проте, епідеміологічну ситуацію в Ялті перевіряли спеціальні комісії МОЗ України та МОЗ Криму.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "СЕС закрила пляжі в Судаку, Ялті, Севастополі та Алушті". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Новости