Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Недорогі сімейні готелі Криму для відпочинку з дітьми

  1. Кращі ціни на тури до Криму для всієї родини
  2. Готельний комплекс «Запоріжжя» (Ялта)
  3. Комплекс «Веселий Хотей» (Гурзуф)
  4. Пансіонат «Горизонт» (Алушта)
  5. Туристична база «Мир» (Алушта)
  6. ТОК «Схід» (Алушта)
  7. Пансіонат «Дніпро» (Алушта)
  8. Санаторій «Алуштинський» (Алушта)
  9. Пансіонат «Золотий берег» (Берегове)
  10. ТОК «Золотий пляж» (Феодосія)
  11. Пансіонат «Золота рибка» (Феодосія)
  12. Готель «Дива» (Судак)
  13. Пансіонат «Магістраль» (Євпаторія)
  14. Пансіонат «Прометей плюс ВВ» (Заозерне)
  15. Пансіонат «Феодосія» (Феодосія)
  16. Пансіонат «У Лукомор'я» (Піщане)
  17. Міні-готель «Санвіль Миколаївка»

Привіт, друзі! Настала пора літніх канікул і відпусток. І, як вже зрозуміло за результатами бронювання, багато туристів вибирають Крим місцем майбутнього відпочинку. Як відомо, визначиться з курортом - це вже півсправи. Друга важлива складова хорошого відпочинку з дітьми - це правильний вибір готелю.

У Криму не бракує в об'єктах розміщення. На півострові майже 600 здравниць, в яких можуть відпочивати і лікуватися понад 200 тисяч туристів, а також вілли з басейнами, шикарні спа-курорти, не поступаються за рівнем європейським, п'ятизіркові готелі і готелі простіше, пансіонати і санаторії, кемпінги, бази відпочинку і дитячі табору. Загалом, можна знайти для себе відповідне місце для відпочинку на будь-який смак і гаманець.

Відповідно рівень комфорту і послуг, що надаються в них різний, але, як правило, у вартість проживання в багатьох випадках включається багаторазове комплексне харчування. Хоча в деяких об'єктах (особливо в приватних готелях) включаються тільки сніданки або харчування зовсім не входить у вартість проживання.

Орієнтовна середня вартість проживання (за даними асоціації туроператорів Росії) в «високий сезон» в готелях-пансіонатах від 1000 до 4500 рублів, в санаторіях - від 1500 до 4000 рублів, в приватному секторі - від 500 до 1500 рублів.

Завдання вибору ускладнюється, якщо кошти, виділені на відпочинок, обмежені, але, тим не менше, відпочити хочеться добре. Чим же керуватися при виборі готелю при скромному бюджеті?

Чим же керуватися при виборі готелю при скромному бюджеті

Варто звернути увагу на співвідношення «ціна / якість». Воно актуальне при будь-якому бюджеті, але особливо важливо при обмежених коштах. Потрібно спробувати знайти такі варіанти розміщення, щоб відпочинок не постраждав в плані комфорту, і при цьому вкластися у запланований бюджет подорожі.

Кращі ціни на тури до Криму для всієї родини

Пансіонат «Зоря» (Ялта)

Цей пансіонат - один з варіантів бюджетного розміщення в Південному Криму - найпопулярнішому курортному регіоні на півострові. Пансіонат сезонний, працює в теплу пору року. Розташований він в зеленій парковій зоні в центрі Ялти в 500 метрах від міської набережної та в 450 метрах від міського пляжу «Дельфін» (дрібна галька, обладнаний), спускатися до якого потрібно по сходах.

Проживання в пансіонаті в котеджах економ-класу, 3-разове харчування. На території пансіонату - комплекс дитячих майданчиків, водні атракціони. Можна відпочивати з дітьми від 4-х років.

Неподалік від пансіонату знаходяться Палац еміра Бухарського, Лівадійський палац і садово-паркова зона Чукурлар.

Готельний комплекс «Запоріжжя» (Ялта)

Цей сезонний (з квітня по жовтень) об'єкт розміщення економ-класу зі стандартними номерами і номерами з частковими зручностями знаходиться в центрі курортної Ялти в долині річки Учан-Су.

Можна відпочивати з дітьми від 4-х років. Пляж гальковий, міський, відстань від корпусів - 800 метрів.

Комплекс «Веселий Хотей» (Гурзуф)

Це невеликий приватний готель в східному стилі, розташований на березі моря в мальовничому місці недалеко від центральної набережної Гурзуфа. Відстань від Ялти - 10 км.

Це гарне місце для відпочинку з дітьми. У комплексі є відкритий басейн з підігрівом, водні атракціони. У 100 метрах від готелю власний мелкогалечний пляж.

Пансіонат «Горизонт» (Алушта)

Пансіонат розташований в західній частині Алушти на території Професорського куточка, який славиться чудовими пляжами і упорядкованій набережній. Пансіонат, завдяки близькому розташуванню від лісової зони і особливому мікроклімату, відомий ефективним лікуванням захворювань нервової системи і органів дихання.

Для проживання з дітьми в пансіонаті є апартаменти і сімейні номери економ-класу. У 200 метрах від корпусів власний обладнаний гальковий пляж, також є дитяча ігрова кімната і дитячий майданчик. Можна відпочивати з дітьми будь-якого віку.

Туристична база «Мир» (Алушта)

Турбаза розташована в Професорському куточку в декількох хвилинах ходьби від моря в оточенні екзотичних рослин і дерев субтропічного парку. Розміщення на турбазі в одноповерхових кам'яних котеджах і дерев'яних будиночках літнього типу зі зручностями і без зручностей.

Пляж власний, обладнаний, гальковий. На території турбази - спортивні та дитячі майданчики. Можна відпочивати з дітьми від 5 років. Харчування в кафе за додаткову плату. Хороший варіант для недорого молодіжного та сімейного відпочинку в теплий сезон.

ТОК «Схід» (Алушта)

Комплекс розташований на зеленій, упорядкованій території, що охороняється в центральній частині міста. Працює тільки з травня по вересень. Дітей приймають з 5 років.

У 800 метрах від корпусів - власний упорядкований гальковий пляж. Спуск до нього по сходах. На території комплексу - спортивні майданчики, відкритий басейн (не підігрівати).

Пансіонат «Дніпро» (Алушта)

Пансіонат розташований в Професорському куточку. Від моря і набережної, буквально, кілька метрів. Пляж упорядкований гальковий (50 метрів від корпусу).

Пансіонат працює в теплу пору: з травня по вересень. Без харчування (оплачується додатково). Можна відпочивати з дітьми будь-якого віку. Приблизно в кілометрі від пансіонату - Алуштинський аквапарк «Мигдальний гай».

Санаторій «Алуштинський» (Алушта)

Ця оздоровниця економ-класу за місцем розташування (центр Алушти, на території великого реліктового субтропічного парку) підходить для сімейного відпочинку і лікування. Можна відпочивати з дітьми від 5 років.

Номерний фонд скромний. У 350 метрах - власний гальковий пляж. Є спортивні майданчики, для дітей на території санаторію працює дитячий парк «Мультіпарк».

Пансіонат «Золотий берег» (Берегове)

Пансіонат розташований на доглянутій зеленій території в селищі Берегове (8 км від Феодосії), з широкою піщаною смугою Золотого пляжу в 150 метрах від корпусів. Харчування по системі «шведський стіл».

Пансіонат працює в теплий сезон: з червня по вересень. Є відкритий басейн з дитячим відділенням, спортивні та дитячі ігрові майданчики. Дітей приймають з двох років (безкоштовно без харчування і надання місця - до 3-х років). Хороший варіант для економічного спокійного сімейного відпочинку.

ТОК «Золотий пляж» (Феодосія)

Комплекс розташований на березі моря в районі Золотого пляжу на зеленій доглянутій території. Тут створені хороші умови для недорогого сімейного відпочинку на морі: анімаційні програми, шикарний піщаний пляж, водні атракціони, дитяча кімната з вихователем і дитячий майданчик.

Пансіонат «Золота рибка» (Феодосія)

Ця невелика готель розташований на околиці Феодосії на затишній території, приблизно в 50 метрах від міського піщаного пляжу.

Прийнятні ціни, сервіс економ-класу при наявності всієї необхідної для комфортного проживання інфраструктури, близьку відстань від моря - все це приваблює в пансіонат сім'ї з дітьми.

З дітьми можна відпочивати без обмежень за віком (до 3-х років - безкоштовно в номері разом з батьками). На території пансіонату - надувний басейн для дітей.

Готель «Дива» (Судак)

Цей затишний готель економ-класу розташований поряд із заповідною горою Алчак. Від моря - 50 метрів. Готель сезонний (з травня по вересень).

Всі номери затишні і комфортні з приголомшливими видами на Судакскую бухту. Без харчування. Пляж гальковий міський. Можна відпочивати з дітьми будь-якого віку. Неподалік знаходиться аквапарк «Водний світ».

Пансіонат «Магістраль» (Євпаторія)

Пансіонат розташований в тихій частині міста неподалік від Центрального парку відпочинку зі всілякими розвагами: атракціонами, дельфінарієм, тенісними кортами.

Територія пансіонату - зелена, доглянута. Пляж - власний, піщаний, в 1300 метрах від корпусів. Працює в теплу пору: з травня по вересень. Без харчування, але є кухня для приготування їжі.

Можна відпочивати з дітьми будь-якого віку. За додаткову плату можна харчуватися, користуватися тренажерним залом і басейном в розташованих неподалік пансіонаті «Мрія» або санаторії «Таврія».

Пансіонат «Прометей плюс ВВ» (Заозерне)

Цей пансіонат відповідає потребам економних молодіжного та сімейного відпочинку. Пансіонат розташований на закритій доглянутою зеленою території з відкритим басейном і ігровим майданчиком.

Неподалік від пансіонату розташований дельфінарій, дитячі атракціони, акваріум тропічних риб, в 15 км - аквапарк «Бананова республіка». Море тут прогрівається швидко, пляж - піщаний.

Пансіонат «Феодосія» (Феодосія)

Пансіонат, який працює цілий рік, розташований в центрі Старої Феодосії (історичний і культурний центр) в двох десятках метрів від міської набережної та від символу міста і його знаменитої пам'ятки - Дачі Стамболі.

Буквально в декількох кроках від пансіонату знаходиться власний упорядкований трирівневий гальковий пляж. Можна відпочивати з дітьми будь-якого віку. Є дитячий майданчик, харчування - 3-разове.

Пансіонат «У Лукомор'я» (Піщане)

Це приватний затишний сімейний пансіонат в Бахчисарайському районі між Євпаторією і Севастополем. Розміщення в індивідуальних котеджах з вигодами.

Відпочинок з дітьми будь-якого віку. На території, що охороняється зеленої території - міні-басейн для дітей з водною гіркою, обладнаний дитячий майданчик.

Міні-готель «Санвіль Миколаївка»

Цей міні-готель, розташований на березі моря між Євпаторією і Севастополем, представлений в Криму брендом бюджетних готелів «Санвіль», які характеризуються низькою вартістю розміщення, мінімальним набором базових послуг, але, тим не менш, надають все необхідне для комфортного відпочинку.

Територія охороняється, закрита, з дитячої та спортивними майданчиками. Пляж - піщано-гальковий, в 70 метрах від готелю. Можна відпочивати з дітьми будь-якого віку.

На цьому я закінчую огляд сімейних готелів економ-класу для відпочинку з дітьми в Криму. Вивчайте і вибирайте.

У наступних постах я розповім про сімейних готелях середньої цінової категорії і кримських готелях VIP-класу .

До речі, про те, як найкраще добратися до Криму , Я писала в одній з минулих статей.

Гарного відпочинку і веселого настрою! А поки, поки ....

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями:

Чим же керуватися при виборі готелю при скромному бюджеті?
Сподобалася стаття?

Новости