Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Алушта - Лівадія: як дістатися

На цікавить наших читачів питання «Алушта - Лівадія: як дістатися» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Мрію побачити Лівадійський палац, їхати туди хочу з Алушти, де зняв гостьовий будиночок. Яким видом транспорту порекомендуєте туди дістатися?

22.07.2018 Ronin


Відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру»

ру»

через селище Лівадія проходить траса, по якій проїжджають кілька рейсових автобусів, що прямують з Алушти в сторону Фороса або Севастополя . Таких автобусів трохи - 2-3 в день. Тому, як радять місцеві жителі, простіше спочатку дістатися з Алушти до Ялти , Де пересісти на маршрутку, що йде в Лівадію , Або пройти до цього невеликого селища пішки.

Відстань між Алуштою і Ялтою автобуси і тролейбус №52 долають мінімум за 30 хвилин і максимум за 1 годину 5 хвилин. Час, проведений в дорозі, залежить від кількості зупинок і швидкості руху транспорту. Висаджуючи і підбираючи пасажирів в Алушті, до Ялти йдуть автобуси з Сімферополя , Бахчисарая , Саки , Краснодара , Сочі , судака , Астрахані і т. д. На автовокзалі Ялти є ряд маршруток, які їдуть до Лівадії до санаторію «Прикордонник». Дорога займає близько 20 хвилин.

Якщо турист має власним або орендованим автомобілем, то доїхати з Алушти до Лівадії буде ще простіше. За півгодини за умови відсутності пробок по шосе, що йде уздовж моря, можна потрапити в Лівадію. Дорога пролягає через селища Малий Маяк і Микита, обходить Ялту і призводить в кінцеву точку подорожі. Якщо є бажання побачити Ялту, можна заїхати в місто, але уникнути заторів на дорогах в цьому випадку не вийде.

Яким видом транспорту порекомендуєте туди дістатися?

Новости