Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що подивитися в Алупці. Крим, розваги в Алупці, чим можна зайнятися. Цікаві місця Алупки

  1. Що подивитися в Алупці. Крим, розваги в Алупці, чим можна зайнятися. Цікаві місця Алупки Що подивитися...
  2. Легендарна Тридцятка, маршрут
  3. Похід по Криму - 22 маршрут
  4. Маршрути: гори - море
  5. Що подивитися в Алупці. Крим, розваги в Алупці, чим можна зайнятися. Цікаві місця Алупки
  6. Легендарна Тридцятка, маршрут
  7. Похід по Криму - 22 маршрут
  8. Маршрути: гори - море
  9. Що подивитися в Алупці. Крим, розваги в Алупці, чим можна зайнятися. Цікаві місця Алупки
  10. Легендарна Тридцятка, маршрут
  11. Похід по Криму - 22 маршрут
  12. Маршрути: гори - море

Що подивитися в Алупці. Крим, розваги в Алупці, чим можна зайнятися. Цікаві місця Алупки

Що подивитися в Алупці

Алупка є один з курортних міст, який розташований на Південному Березі Криму. Це місто розташоване всього в сімнадцяти кілометрах від променистою Ялти, при цьому лежить на південному схилі Кримських гір, біля самого підніжжя мальовничої гори Ай-Петрі. Курортне містечко Алупка територіально відноситься до Великої Ялти. Населення цього містечка становить не більше десяти тисяч чоловік. Відпочинок в Алупці славився в усі часи, і не втрачає своєї актуальності і сьогодні.

Даний місто є популярний приморський кліматичний курорт кримського південного узбережжя. Варто відзначити, що відпочинок в Алупці - це чарівна тиша, спокій, цілюще морське повітря, а також зелень старовинного Воронцовського парку. Алупка ніколи не втрачає своєї чарівності і шарму, в будь-який час року і при будь-якій погоді. Невеликі слизькі вулиці цього маленького курортного містечка по-своєму прекрасні неповторні. Вузькі звивисті вулиці цього дивовижного куточка в'ються уздовж досить сильно порізаного берега або ж деруться в величні гори, при цьому, нагадуючи сходи, а вдома на них розміщені буквально один над одним. Варто підкреслити, що незважаючи на таку заплутану планування, в Алупці досить легко орієнтуватися, оскільки практично всі головні міські установи, готелі, а також магазини і підприємства громадського харчування сконцентровані в центрі, на п'яти основних вулицях, які тікають від головної площі.

Вище самої центральної частини міста розміщені житлові райони. На південному кордоні Алупкінського парку є павільйон «Чайний будиночок», які побудований ще в 1834 році під керівництвом архітектора Ф. Ельсоном в красивому стилі класицизму. В цьому будинку періодично проводяться різні виставки робіт кримських художників. З боку моря на Алупку відкривається просто чудові і дуже мальовничий вид: на самому узбережжі, в самому центрі панорами виділяється шикарний палац, який потопає в зелені парку. Навколо палацу розташувалися численні санаторії, пансіонати, будинки відпочинку, над якими височить велична вершина Ай-Петрі, яка здалеку нагадує руїни старовинної фортеці.

Не варто забувати про те, що Алупка є, в першу чергу, кліматичний курорт, тому відпочинок в Алупці - це кліматолікування. Безумовно, море, сонце, приголомшливі пейзажі, роблять цей курорт улюбленим місцем відпочинку тих людей, які віддають перевагу комфорту і безтурботність. На території цього невеликого курорту розташовано більше чотирнадцяти санаторних комплексів, де лікують різноманітні захворювання легенів, а також верхніх дихальних шляхів. Відпочинок в Алупці - це перш за все, сімейний відпочинок. Ніжне і тепле сонце, чиста морська вода і цілком прийнятні ціни роблять даний курорт одним з найкращих на території Криму. Слід сказати, що досить велика кількість відомих поетів, художників, скульпторів і письменників в різні часи проживали тут і створювали свої знамениті роботи, під впливом особливої ​​атмосфери, яка панує на цьому курорті.

Це зовсім не дивно, оскільки Алупка наділена цілющим повітрям, мальовничими ландшафтними комплексами, унікальними кліматичними умовами, умиротворенням садів і парків, спокоєм і тишею, яку розбиває шум морських хвиль. На території даного курорту розміщено двадцять три санаторних пляжу і шість громадських. Найпопулярнішим пляжем на цьому курорті є Міський пляж. Він складний галькою, берег досить пологий, вода кришталево чиста і прозора. Вхід на цей пляж абсолютно безкоштовний. На міському пляжі є тіньові навіси, роздягальні, душові кабінки, бар, а також прокат лежаків, парасольок та іншого пляжного обладнання. Ще дуже відвідуваним є пляж Лазурний, який складається з трьох основних секцій, які розділених пірсами. Один пляж складний піском, а два інших - дрібною галькою. На пляжах відмінно розвинена інфраструктура - є бар з прохолодними напоями, прокат лежаків і іншого пляжного оснащення, є також роздягальні і навіть є під'їзд для автомобілів.

Якщо ви вирішили відпочити з дітьми в Алупці, тоді вам варто відвідати пляж Дитячі купальні. Вода на цьому пляжі завжди дуже чиста, а висока кам'яна скеля і величезні валуни надають даному пляжу вид однієї величезної ванни. Цей пляж також обладнаний всім необхідним. Крім усього, ви можете також відвідати в Алупці пляж Жаба, Чорний Горб, а також Дикий пляж - улюблене місце для відпочинку нудистів. Варто підкреслити, що одне з найперших згадок про цей куточок Криму відносяться до десятого століття, коли хозарський правитель на ім'я Йосип в числі своїх володінь згадав Алубіка (стара назва Алупку). Приблизно в XIV столітті тут розташовувався невеликий військовий порт колонії генуезців. Трохи пізніше тут була побудована невелика татарська село, під назвою Алупка. Найголовнішою пам'яткою цього містечка, його візитною карткою є - Воронцовський палац. Цей чудовий, розкішний архітектурний комплекс являє собою колишній маєток графа М.С. Воронцова. Примітним є те, що такий палац був побудові повністю руками його кріпаків в 1828-1848 роках, за проектом англійського архітектора на ім'я Едварда Блор.

Західний парадний фасад даного палацу схожий на древній європейський середньовічний замок, який відрізняється високими вежами, вельми вузькими бійницями, грубуватими кріпосними стінами. Північний фасад палацу відрізняється наявністю вертикальних виступів, а також дуже великих готичних вікон-еркери. Південний фасад палацу, який звернений до моря, виконаний в класичному мавританському стилі. Крім того, палац прикрашають статуї левів, які «охороняють» його. Ці леви виконані в майстерні знаменитого італійського скульптора Боннані. Матеріалом для будівництва такого палацового комплексу послужив діабаз магматичного походження. Перед палацом є два партеру з мармуровими красивими фонтанами в центрі кожного. Алупкінський палац гармонійно поєднується разом з ландшафтом Південного берега Криму і вважається найвидатнішим пам'ятником на території півострова епохи романтизму.

Слід сказати, що під час Великої Вітчизняної війни з палацу зникла частина колекції. Палац-музей оточує чудовий парк, який визнаний дійсним шедевром садово-паркового мистецтва. Він був закладений ще німецьким садівником-архітектором на ім'я Карл Кебах. На площі сорок гектарів зібрано понад двохсот видів дерев і чагарників, які привезені сюди з різних країн світу. Нижній парк, який примикає до південного фасаду, правильно спланований і засаджений таким чином, щоб палац був видний з боку моря. У Верхньому парку переважає вільне ландшафтне будова. Сонячні галявини гармонійно поєднуються з мальовничими гаями, дика природа змінюється доглянутими ландшафтами, вузькі лісові стежки несподівано виводять на широкі гарні алеї. Численні чисті ставки, каскади, струмки, густі зарості реліктової рослинності, нагромадження валунів і скель, тінисті звивисті алеї, широкі зелені галявини - все це тільки лише частина того, що ви можете побачити в цьому унікальному місці.

джерело:

Відпочинок, екскурсійні тури, піші, кінні, вело походи в Алупці і Криму цілий рік

Назад в розділ

Легендарна Тридцятка, маршрут

Через гори до моря з легким рюкзаком. Маршрут 30 проходить через знаменитий Фішт - це один з найграндіозніших і значущих пам'яток природи Росії, найближчі до Москви високі гори. Туристи нічого проходять всі ландшафтні та кліматичні зони країни від передгір'їв до субтропіків, ночівлі в притулках.

Похід по Криму - 22 маршрут

З Бахчисарая в Ялту - такої щільності туристичних об'єктів, як в Бахчисарайському районі, немає ніде в світі! Вас чекають гори і море, рідкісні ландшафти і печерні міста, озера і водоспади, таємниці природи і загадки історії, відкриття і дух пригод ... Гірський туризм тут зовсім не складний, але будь-яка стежка дивує.

Гірський туризм тут зовсім не складний, але будь-яка стежка дивує

Маршрути: гори - море

Адигеї, Крим. Вас чекають гори, водоспади, різнотрав'я альпійських лугів, цілюще гірське повітря, абсолютна тиша, снежники в середині літа, дзюрчання гірських струмків і річок, приголомшливі ландшафти, пісні біля вогнищ, дух романтики і пригод, вітер свободи! А в кінці маршруту ласкаві хвилі Чорного моря.

А в кінці маршруту ласкаві хвилі Чорного моря

Що подивитися в Алупці. Крим, розваги в Алупці, чим можна зайнятися. Цікаві місця Алупки

Що подивитися в Алупці

Алупка є один з курортних міст, який розташований на Південному Березі Криму. Це місто розташоване всього в сімнадцяти кілометрах від променистою Ялти, при цьому лежить на південному схилі Кримських гір, біля самого підніжжя мальовничої гори Ай-Петрі. Курортне містечко Алупка територіально відноситься до Великої Ялти. Населення цього містечка становить не більше десяти тисяч чоловік. Відпочинок в Алупці славився в усі часи, і не втрачає своєї актуальності і сьогодні.

Даний місто є популярний приморський кліматичний курорт кримського південного узбережжя. Варто відзначити, що відпочинок в Алупці - це чарівна тиша, спокій, цілюще морське повітря, а також зелень старовинного Воронцовського парку. Алупка ніколи не втрачає своєї чарівності і шарму, в будь-який час року і при будь-якій погоді. Невеликі слизькі вулиці цього маленького курортного містечка по-своєму прекрасні неповторні. Вузькі звивисті вулиці цього дивовижного куточка в'ються уздовж досить сильно порізаного берега або ж деруться в величні гори, при цьому, нагадуючи сходи, а вдома на них розміщені буквально один над одним. Варто підкреслити, що незважаючи на таку заплутану планування, в Алупці досить легко орієнтуватися, оскільки практично всі головні міські установи, готелі, а також магазини і підприємства громадського харчування сконцентровані в центрі, на п'яти основних вулицях, які тікають від головної площі.

Вище самої центральної частини міста розміщені житлові райони. На південному кордоні Алупкінського парку є павільйон «Чайний будиночок», які побудований ще в 1834 році під керівництвом архітектора Ф. Ельсоном в красивому стилі класицизму. В цьому будинку періодично проводяться різні виставки робіт кримських художників. З боку моря на Алупку відкривається просто чудові і дуже мальовничий вид: на самому узбережжі, в самому центрі панорами виділяється шикарний палац, який потопає в зелені парку. Навколо палацу розташувалися численні санаторії, пансіонати, будинки відпочинку, над якими височить велична вершина Ай-Петрі, яка здалеку нагадує руїни старовинної фортеці.

Не варто забувати про те, що Алупка є, в першу чергу, кліматичний курорт, тому відпочинок в Алупці - це кліматолікування. Безумовно, море, сонце, приголомшливі пейзажі, роблять цей курорт улюбленим місцем відпочинку тих людей, які віддають перевагу комфорту і безтурботність. На території цього невеликого курорту розташовано більше чотирнадцяти санаторних комплексів, де лікують різноманітні захворювання легенів, а також верхніх дихальних шляхів. Відпочинок в Алупці - це перш за все, сімейний відпочинок. Ніжне і тепле сонце, чиста морська вода і цілком прийнятні ціни роблять даний курорт одним з найкращих на території Криму. Слід сказати, що досить велика кількість відомих поетів, художників, скульпторів і письменників в різні часи проживали тут і створювали свої знамениті роботи, під впливом особливої ​​атмосфери, яка панує на цьому курорті.

Це зовсім не дивно, оскільки Алупка наділена цілющим повітрям, мальовничими ландшафтними комплексами, унікальними кліматичними умовами, умиротворенням садів і парків, спокоєм і тишею, яку розбиває шум морських хвиль. На території даного курорту розміщено двадцять три санаторних пляжу і шість громадських. Найпопулярнішим пляжем на цьому курорті є Міський пляж. Він складний галькою, берег досить пологий, вода кришталево чиста і прозора. Вхід на цей пляж абсолютно безкоштовний. На міському пляжі є тіньові навіси, роздягальні, душові кабінки, бар, а також прокат лежаків, парасольок та іншого пляжного обладнання. Ще дуже відвідуваним є пляж Лазурний, який складається з трьох основних секцій, які розділених пірсами. Один пляж складний піском, а два інших - дрібною галькою. На пляжах відмінно розвинена інфраструктура - є бар з прохолодними напоями, прокат лежаків і іншого пляжного оснащення, є також роздягальні і навіть є під'їзд для автомобілів.

Якщо ви вирішили відпочити з дітьми в Алупці, тоді вам варто відвідати пляж Дитячі купальні. Вода на цьому пляжі завжди дуже чиста, а висока кам'яна скеля і величезні валуни надають даному пляжу вид однієї величезної ванни. Цей пляж також обладнаний всім необхідним. Крім усього, ви можете також відвідати в Алупці пляж Жаба, Чорний Горб, а також Дикий пляж - улюблене місце для відпочинку нудистів. Варто підкреслити, що одне з найперших згадок про цей куточок Криму відносяться до десятого століття, коли хозарський правитель на ім'я Йосип в числі своїх володінь згадав Алубіка (стара назва Алупку). Приблизно в XIV столітті тут розташовувався невеликий військовий порт колонії генуезців. Трохи пізніше тут була побудована невелика татарська село, під назвою Алупка. Найголовнішою пам'яткою цього містечка, його візитною карткою є - Воронцовський палац. Цей чудовий, розкішний архітектурний комплекс являє собою колишній маєток графа М.С. Воронцова. Примітним є те, що такий палац був побудові повністю руками його кріпаків в 1828-1848 роках, за проектом англійського архітектора на ім'я Едварда Блор.

Західний парадний фасад даного палацу схожий на древній європейський середньовічний замок, який відрізняється високими вежами, вельми вузькими бійницями, грубуватими кріпосними стінами. Північний фасад палацу відрізняється наявністю вертикальних виступів, а також дуже великих готичних вікон-еркери. Південний фасад палацу, який звернений до моря, виконаний в класичному мавританському стилі. Крім того, палац прикрашають статуї левів, які «охороняють» його. Ці леви виконані в майстерні знаменитого італійського скульптора Боннані. Матеріалом для будівництва такого палацового комплексу послужив діабаз магматичного походження. Перед палацом є два партеру з мармуровими красивими фонтанами в центрі кожного. Алупкінський палац гармонійно поєднується разом з ландшафтом Південного берега Криму і вважається найвидатнішим пам'ятником на території півострова епохи романтизму.

Слід сказати, що під час Великої Вітчизняної війни з палацу зникла частина колекції. Палац-музей оточує чудовий парк, який визнаний дійсним шедевром садово-паркового мистецтва. Він був закладений ще німецьким садівником-архітектором на ім'я Карл Кебах. На площі сорок гектарів зібрано понад двохсот видів дерев і чагарників, які привезені сюди з різних країн світу. Нижній парк, який примикає до південного фасаду, правильно спланований і засаджений таким чином, щоб палац був видний з боку моря. У Верхньому парку переважає вільне ландшафтне будова. Сонячні галявини гармонійно поєднуються з мальовничими гаями, дика природа змінюється доглянутими ландшафтами, вузькі лісові стежки несподівано виводять на широкі гарні алеї. Численні чисті ставки, каскади, струмки, густі зарості реліктової рослинності, нагромадження валунів і скель, тінисті звивисті алеї, широкі зелені галявини - все це тільки лише частина того, що ви можете побачити в цьому унікальному місці.

джерело:

Відпочинок, екскурсійні тури, піші, кінні, вело походи в Алупці і Криму цілий рік

Назад в розділ

Легендарна Тридцятка, маршрут

Через гори до моря з легким рюкзаком. Маршрут 30 проходить через знаменитий Фішт - це один з найграндіозніших і значущих пам'яток природи Росії, найближчі до Москви високі гори. Туристи нічого проходять всі ландшафтні та кліматичні зони країни від передгір'їв до субтропіків, ночівлі в притулках.

Похід по Криму - 22 маршрут

З Бахчисарая в Ялту - такої щільності туристичних об'єктів, як в Бахчисарайському районі, немає ніде в світі! Вас чекають гори і море, рідкісні ландшафти і печерні міста, озера і водоспади, таємниці природи і загадки історії, відкриття і дух пригод ... Гірський туризм тут зовсім не складний, але будь-яка стежка дивує.

Гірський туризм тут зовсім не складний, але будь-яка стежка дивує

Маршрути: гори - море

Адигеї, Крим. Вас чекають гори, водоспади, різнотрав'я альпійських лугів, цілюще гірське повітря, абсолютна тиша, снежники в середині літа, дзюрчання гірських струмків і річок, приголомшливі ландшафти, пісні біля вогнищ, дух романтики і пригод, вітер свободи! А в кінці маршруту ласкаві хвилі Чорного моря.

А в кінці маршруту ласкаві хвилі Чорного моря

Що подивитися в Алупці. Крим, розваги в Алупці, чим можна зайнятися. Цікаві місця Алупки

Що подивитися в Алупці

Алупка є один з курортних міст, який розташований на Південному Березі Криму. Це місто розташоване всього в сімнадцяти кілометрах від променистою Ялти, при цьому лежить на південному схилі Кримських гір, біля самого підніжжя мальовничої гори Ай-Петрі. Курортне містечко Алупка територіально відноситься до Великої Ялти. Населення цього містечка становить не більше десяти тисяч чоловік. Відпочинок в Алупці славився в усі часи, і не втрачає своєї актуальності і сьогодні.

Даний місто є популярний приморський кліматичний курорт кримського південного узбережжя. Варто відзначити, що відпочинок в Алупці - це чарівна тиша, спокій, цілюще морське повітря, а також зелень старовинного Воронцовського парку. Алупка ніколи не втрачає своєї чарівності і шарму, в будь-який час року і при будь-якій погоді. Невеликі слизькі вулиці цього маленького курортного містечка по-своєму прекрасні неповторні. Вузькі звивисті вулиці цього дивовижного куточка в'ються уздовж досить сильно порізаного берега або ж деруться в величні гори, при цьому, нагадуючи сходи, а вдома на них розміщені буквально один над одним. Варто підкреслити, що незважаючи на таку заплутану планування, в Алупці досить легко орієнтуватися, оскільки практично всі головні міські установи, готелі, а також магазини і підприємства громадського харчування сконцентровані в центрі, на п'яти основних вулицях, які тікають від головної площі.

Вище самої центральної частини міста розміщені житлові райони. На південному кордоні Алупкінського парку є павільйон «Чайний будиночок», які побудований ще в 1834 році під керівництвом архітектора Ф. Ельсоном в красивому стилі класицизму. В цьому будинку періодично проводяться різні виставки робіт кримських художників. З боку моря на Алупку відкривається просто чудові і дуже мальовничий вид: на самому узбережжі, в самому центрі панорами виділяється шикарний палац, який потопає в зелені парку. Навколо палацу розташувалися численні санаторії, пансіонати, будинки відпочинку, над якими височить велична вершина Ай-Петрі, яка здалеку нагадує руїни старовинної фортеці.

Не варто забувати про те, що Алупка є, в першу чергу, кліматичний курорт, тому відпочинок в Алупці - це кліматолікування. Безумовно, море, сонце, приголомшливі пейзажі, роблять цей курорт улюбленим місцем відпочинку тих людей, які віддають перевагу комфорту і безтурботність. На території цього невеликого курорту розташовано більше чотирнадцяти санаторних комплексів, де лікують різноманітні захворювання легенів, а також верхніх дихальних шляхів. Відпочинок в Алупці - це перш за все, сімейний відпочинок. Ніжне і тепле сонце, чиста морська вода і цілком прийнятні ціни роблять даний курорт одним з найкращих на території Криму. Слід сказати, що досить велика кількість відомих поетів, художників, скульпторів і письменників в різні часи проживали тут і створювали свої знамениті роботи, під впливом особливої ​​атмосфери, яка панує на цьому курорті.

Це зовсім не дивно, оскільки Алупка наділена цілющим повітрям, мальовничими ландшафтними комплексами, унікальними кліматичними умовами, умиротворенням садів і парків, спокоєм і тишею, яку розбиває шум морських хвиль. На території даного курорту розміщено двадцять три санаторних пляжу і шість громадських. Найпопулярнішим пляжем на цьому курорті є Міський пляж. Він складний галькою, берег досить пологий, вода кришталево чиста і прозора. Вхід на цей пляж абсолютно безкоштовний. На міському пляжі є тіньові навіси, роздягальні, душові кабінки, бар, а також прокат лежаків, парасольок та іншого пляжного обладнання. Ще дуже відвідуваним є пляж Лазурний, який складається з трьох основних секцій, які розділених пірсами. Один пляж складний піском, а два інших - дрібною галькою. На пляжах відмінно розвинена інфраструктура - є бар з прохолодними напоями, прокат лежаків і іншого пляжного оснащення, є також роздягальні і навіть є під'їзд для автомобілів.

Якщо ви вирішили відпочити з дітьми в Алупці, тоді вам варто відвідати пляж Дитячі купальні. Вода на цьому пляжі завжди дуже чиста, а висока кам'яна скеля і величезні валуни надають даному пляжу вид однієї величезної ванни. Цей пляж також обладнаний всім необхідним. Крім усього, ви можете також відвідати в Алупці пляж Жаба, Чорний Горб, а також Дикий пляж - улюблене місце для відпочинку нудистів. Варто підкреслити, що одне з найперших згадок про цей куточок Криму відносяться до десятого століття, коли хозарський правитель на ім'я Йосип в числі своїх володінь згадав Алубіка (стара назва Алупку). Приблизно в XIV столітті тут розташовувався невеликий військовий порт колонії генуезців. Трохи пізніше тут була побудована невелика татарська село, під назвою Алупка. Найголовнішою пам'яткою цього містечка, його візитною карткою є - Воронцовський палац. Цей чудовий, розкішний архітектурний комплекс являє собою колишній маєток графа М.С. Воронцова. Примітним є те, що такий палац був побудові повністю руками його кріпаків в 1828-1848 роках, за проектом англійського архітектора на ім'я Едварда Блор.

Західний парадний фасад даного палацу схожий на древній європейський середньовічний замок, який відрізняється високими вежами, вельми вузькими бійницями, грубуватими кріпосними стінами. Північний фасад палацу відрізняється наявністю вертикальних виступів, а також дуже великих готичних вікон-еркери. Південний фасад палацу, який звернений до моря, виконаний в класичному мавританському стилі. Крім того, палац прикрашають статуї левів, які «охороняють» його. Ці леви виконані в майстерні знаменитого італійського скульптора Боннані. Матеріалом для будівництва такого палацового комплексу послужив діабаз магматичного походження. Перед палацом є два партеру з мармуровими красивими фонтанами в центрі кожного. Алупкінський палац гармонійно поєднується разом з ландшафтом Південного берега Криму і вважається найвидатнішим пам'ятником на території півострова епохи романтизму.

Слід сказати, що під час Великої Вітчизняної війни з палацу зникла частина колекції. Палац-музей оточує чудовий парк, який визнаний дійсним шедевром садово-паркового мистецтва. Він був закладений ще німецьким садівником-архітектором на ім'я Карл Кебах. На площі сорок гектарів зібрано понад двохсот видів дерев і чагарників, які привезені сюди з різних країн світу. Нижній парк, який примикає до південного фасаду, правильно спланований і засаджений таким чином, щоб палац був видний з боку моря. У Верхньому парку переважає вільне ландшафтне будова. Сонячні галявини гармонійно поєднуються з мальовничими гаями, дика природа змінюється доглянутими ландшафтами, вузькі лісові стежки несподівано виводять на широкі гарні алеї. Численні чисті ставки, каскади, струмки, густі зарості реліктової рослинності, нагромадження валунів і скель, тінисті звивисті алеї, широкі зелені галявини - все це тільки лише частина того, що ви можете побачити в цьому унікальному місці.

джерело:

Відпочинок, екскурсійні тури, піші, кінні, вело походи в Алупці і Криму цілий рік

Назад в розділ

Легендарна Тридцятка, маршрут

Через гори до моря з легким рюкзаком. Маршрут 30 проходить через знаменитий Фішт - це один з найграндіозніших і значущих пам'яток природи Росії, найближчі до Москви високі гори. Туристи нічого проходять всі ландшафтні та кліматичні зони країни від передгір'їв до субтропіків, ночівлі в притулках.

Похід по Криму - 22 маршрут

З Бахчисарая в Ялту - такої щільності туристичних об'єктів, як в Бахчисарайському районі, немає ніде в світі! Вас чекають гори і море, рідкісні ландшафти і печерні міста, озера і водоспади, таємниці природи і загадки історії, відкриття і дух пригод ... Гірський туризм тут зовсім не складний, але будь-яка стежка дивує.

Гірський туризм тут зовсім не складний, але будь-яка стежка дивує

Маршрути: гори - море

Адигеї, Крим. Вас чекають гори, водоспади, різнотрав'я альпійських лугів, цілюще гірське повітря, абсолютна тиша, снежники в середині літа, дзюрчання гірських струмків і річок, приголомшливі ландшафти, пісні біля вогнищ, дух романтики і пригод, вітер свободи! А в кінці маршруту ласкаві хвилі Чорного моря.

Новости