Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новини Кримнаша: Окупанти - це глисти, що знищують організм

9:29 (Оновлено 21.08.2018 09:34)

Ліквідація паразитів - це питання часу, технології і ресурсів.

1. В ході чергових військово-терористичних навчань на полігоні Опук окупанти зазнали бомбардувальники і винищувачі. Крім того, вчора "підрозділу зв'язку Чорноморського флоту почали відпрацювання завдань польового виходу на полігонах в Криму".

2. На створеній окупантами військовій базі продовжують стріляти і підривати: "Хто в курсі, що так бахнуло в районі Ялта-Інтурист ?? На Совхозної земля здригнулася. Анон ". Відповіді: "У Микиті вібрація по всьому будинку пройшла!", "В Алупці відгомони долинули", "Два рази бахнуло в море, потім гул типу літака був", "На Туристській було відчуття ударної хвилі по вікнах. Всі сусіди виглянули у вікна і питали один в одного, що сталося "," У Гурзуфі теж чути! "," Літак долав звуковий бар'єр "," Я в Місхорі чув гуркіт "," В Микиті вікна затремтіли. Що це було? "," Курорт, х * ле (( "," У мене навіть діти злякалися! "," Так що це було? Хто знає точну інформацію? "," В Артеку навіть чути було "," Чула 2 глухих вибуху "," Штани все витрусили? "," ми в Алупці ах * їли "," все бла-бла, а що було, так і не зрозуміло "," так кому ми потрібні, щоб попереджати? "," Вчора в Сімферополі був точно такий вибух. було чути навіть в Бахчисараї. Здогадок було багато, але так все таємницею і залишилося "," Ми в Сімеїзі чули "," Це фсе укрофошізди "," Сдам квартиру 1-кімнатну на цілий рік "( скрін ).

3. Засуджена в Криму до анексії українка, перебуваючи на момент захоплення Криму росією в місцях позбавлення волі, не побоялася в своїй ситуації написати відмову від російського аусвайса. Сьогодні вона продовжує відбувати покарання на материковій Україні. І ось, що говорить: "Я не з тих людей, які можуть зрадити. Мене тоді вмовляли. Спочатку по-хорошому, потім по-поганому намагалися. Оперативний працівник запитав: "Де Ви хочете відбувати покарання, в росії або в Україні?". Всі сказали, що в росії. Одна я сказала, що тільки на території України. Деякі поміняли свою думку про мене, з повагою почали ставитися, тому що я не зрадила свою державу, як це зробили інші. Після "референдуму" всім ув'язненим забороняли читати, бачити, чути українську мову. Якщо ти починаєш розмовляти українською мовою, тобі відразу за це робиться "порушення", або садять в карцер ". Той момент, коли у засудженого за вчинення злочину людини більше честі і гідності, ніж у розгулює на волі ватного бидла. І зверніть увагу на те, як окупанти забороняють все українське, кричачи при цьому про "братські народи" на п'ятому році війни ( відео ).

4. У Поповці місцеві жителі почали продавати свою нерухомість через відсутність туристів: "Люди набрали кредитів і розраховували, що вони швидко відіб'ють ці гроші. А вийшло так, що вони сіли в калюжу. Ви, напевно, бачили - всюди висять оголошення: продаю, продаю, продаю. Не від хорошого життя. Потихеньку вмираємо ", - скаржаться ватники, за словами яких, до 2014 року вони за два місяці заробляли кошти, на які можна було прожити рік, але тепер стали жебраками. Ватники в подиві від того, що міст відкрили, але туристів вони так і не дочекалися, а також з тугою згадують про часи, коли "було весело" ( відео ).

5. Блискавка! У Криму знайдено місця з якісним зв'язком ... української: "Підкажіть, можливо в Красноперекопську купити сім-карту Київстар, і в яких місцях ловить мережу? Анонімно ". Відповіді: "Замовити того, хто в Україні катається. Ловить мережу у заводу Титан. У селі Перекоп вже гірше, і на Затоці. У Суворове періодично смс приходить «ласкаво просимо в Україну»))))) "," В Армянську ловить майже всюди в місті "( скрін ).

6. Скасування роумінгу в Росії не торкнеться окупованого Криму: "Криму це не стосується. Жоден з цих операторів не працює в Республіці, тому у нас також діє їх роумінгові угоди з нашими операторами ", - повідомили окупанти. Так чий Крим? Або ви зайняті засудженням Лайми Вайкуле, яка відмовилася виступати в окупації?

7. Справа не в тому, що понаїхали, дійсно, огидно поводяться на дорогах, а в тому, що від заробітчан всі втомилися: "Звертаюся знову до приїжджих! Ви можете нормально вести себе на дорозі або у вас, бл * ть, це норма лізти вперед всіх, повертати з іншого смуги, прилаштовуватися другим рядом при повороті, закриваючи, с * ка, огляд? Куди ви, бл * ть, поспішайте, ви на ВІДПОЧИНКУ! А потім ви пишіть, як до вас погано ставляться! Ведіть себе нормально, а не як стадо! ". Коментарі: "Мудаки", "Марно", "Люто залайкал пост !!!", "Навіть в минулому році такого пиз * ЄЦА не було, як зараз!", "Їжджу багато, і самі бидло-водятли - це Москва, Пітер і Ростов. Поспішайте на той світ ??? "," (понаїхали з Павловського Посада) Блін, ось знову! Ну, по-перше, ви як визначаєте, місцевий чи ні? А по-друге, Керч тепер росія! В росії так всі їздять! По-третє, так, поспішаємо, відпустка щось не вічний! І якщо попереду мене тупуватий місцевий водій, тягнутися за його драндулет не збираюся! Як звикла їздити, так і буду! Мабуть, не всі голови покинула Україну! "," Автошколи перетворилися з переходом в рф в інкубатори! Ніхто нічому не вчить, вони працюють на стрижку бабла, більше їх нічого не цікавить. Я б ці сучі контори закрив геть "," Звикайте до нових порядків, а то звикли до законів при гнобителях жити))))) "," Та ні, просто багато Краснодара стало, а у них стиль водіння такий. Вони дебіли. Їздять, як хочуть. І своїх на дорозі не поважають, а чужих тим більше, та й самих себе "( скрін ).

8. На керченському паблік видали порцію роздратування для запоребріков: "Хто-небудь останнім часом робив український біометричний паспорт? Цікавлять подробиці ". Відповіді: "Їдеш в Херсон, 2400 гривень і півгодини делов. Через тиждень ти справжній хохол чи Сепар, або як назвати, я хз. Коротше, проблем немає "," Нічого не робиш. Дав грошей - отримав паспорт "," (Запоребрік пише) До чого саломазие дійшли "( скрін ).

9. На паблік Армянська до вати дійшло, що "Крим наш" означає, що "Крим їх", а також поскаржилися на свою злиденне життя, що викликало бурю обурення у заробітчан, запоребріков і упоротих, які вимагають вдалися цей спіч: "Я - кримчанин, але зрозумів тільки недавно «правильне» словосполучення «Крим наш». Виявилося, він ваш, але не наш !!!! Почали в нагляк віджимати бізнес, пляжі віддають стороннім, в судноремонтному і виноградарському справі вимагають частку. Ні, не так ми бачили Крим в россии !!!! Навіть круті члени ЦК КПРС так в нагляк НЕ обносили свої дачі 12-метровим парканом на ПБК !!!! Більш того, коли кримчани голосували за путина, це лише за правильну зовнішню політику рф, за що величезний респект, але, думаю, ніхто навіть думати не думав, що Діму залишать на своєму посту. Це стратегічна помилка глави держави, тому як ліберальність і п'ята колона, зрозуміла в чиїй особі !!!!! Приїжджає до нас в Крим Матвієнко і повідомляє, що задоволена, що в Криму середня заробітна плата становить 36000 рублів !! ??? !! ????? Це ж треба покурити, щоб таке заявити !!!! ". Коментарі: "Що хотіли, те й отримали", "(З росії пише) Тільки прокинулися? Ви, коли всім Кримом за путина топили, думали, вам всім цукерки безкоштовно роздавати будуть? Еб * шьте, як інші росіяни, і не скигліть "," Не всім Кримом !!!! "," (понаїхали з Виборга) Ой, да ладно скаржитися !!! Ніби при Януковичі, Турчинова і Порошенко ви добре жили - в маслі каталися ??? НІЧОГО в 2014 не було. НІХТО вас не примушує жити при діючому режимі. Подобаються колишні керівники - напевно, є другий паспорт. Що ви зараз млякаете через кожне слово - противно читати. Винних і крайніх шукати - слабка позиція! "," (Упоротая комсомолка) Зробили систему обіраловкі людей. Проблема не в них, а в нас. Ми своїм мовчанням, бездіяльністю, потуранням дозволяємо це. Пожалусто, будьте терпимі "," (З Москви ватник пише) Адмін, видали цей пост "," (понаїхали з Виборга) Згодна !!! ПОТРІБНО ВИДАЛЯТИ пост і всю гілку! "," Вкидання і спроба деморалізації "," Багато стали жити гірше. Підприємці залишають ринки секторами, так як купівельна спроможність населення впала до рівня заповнення холодильника "( скрін повністю).

PS Закінчу випуск думкою жителя Ялти: "Окупанти - це глисти. Не має значення, як черв'яки потрапили в організм. Ліквідація паразитів - це питання часу, технології і ресурсів. Але ніяк не питання для дискусій, згодні глисти здохнути чи ні ".

2. На створеній окупантами військовій базі продовжують стріляти і підривати: "Хто в курсі, що так бахнуло в районі Ялта-Інтурист ?
Що це було?
Quot;," Так що це було?
Хто знає точну інформацію?
Quot;," В Артеку навіть чути було "," Чула 2 глухих вибуху "," Штани все витрусили?
Quot;," ми в Алупці ах * їли "," все бла-бла, а що було, так і не зрозуміло "," так кому ми потрібні, щоб попереджати?
Оперативний працівник запитав: "Де Ви хочете відбувати покарання, в росії або в Україні?
Країнської: "Підкажіть, можливо в Красноперекопську купити сім-карту Київстар, і в яких місцях ловить мережу?
Так чий Крим?
Або ви зайняті засудженням Лайми Вайкуле, яка відмовилася виступати в окупації?

Новости