Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ціни в Алупці

  1. Екскурсії в Алупці
  2. Де жити туристу в Алупці
  3. Що купити в Алупці


На південному березі Кримського півострова знаходиться популярний курорт Алупка. Це улюблене місце відпочинку на узбережжі Чорного моря у багатьох туристів. Алупка є національною оздоровницею, яка пропонує оздоровчий відпочинок більш ніж в 20 санаторіях і лікарнях. Місто має вигідне розташування - біля підніжжя Ай-Петрі, тому він закритий від холодних вітрів. Ціни в Алупці на відпочинок такі ж, як і на інших курортах Криму.

Екскурсії в Алупці

Курорт виглядає дуже мальовничо, завдяки природним пейзажам. Проста прогулянка вулицями містах сама по собі є цікавою екскурсією. Під час відпочинку ви зможете скористатися різноманітними турами. Наприклад, оглядова морська екскурсія по Великій Ялті, яка триває 15 годин, коштує не менше 30 доларів. Під час прогулянки туристи знайомляться з пам'ятками Ялтинської бухти. Оглядова автобусна екскурсія по Алупці і околицях коштує 15 $. Вона включає в себе відвідування таких відомих об'єктів, як Ластівчине гніздо, Воронцовський палац, Алупкінський парк, набережна Ялти та ін. Харчування туристів не входить у вартість цієї екскурсії. Ціни на тури залежать від тривалості програми. В Алупці можна покататися на канатній дорозі. Вартість проїзду в одну сторону для дорослого дорівнює 175 рублів, для дитини - 90 рублів.

Де жити туристу в Алупці

Більшість відпочиваючих намагаються підібрати недороге житло в приватному секторі. Комфортні кімнати за доступною вартості пропонують багато гостьові будинки. Бюджетні варіанти мають мінімум зручностей. Влітку ціни в Алупці на житло завищені. Більш того, ціни тут підвищуються з кожним роком, так як господарі несуть відчутні витрати через інфляцію. Незважаючи на це, вартість відпочинку в Алупці залишається доступною для широкого кола туристів з Росії та інших країн.
У липні вартість номера для однієї людини на добу становить 700-1000 рублів. У вересні номер економ класу в готелі можна зняти за 800 рублів на добу. За додаткову плату відпочиваючим доступні наступні послуги: прання - 250 руб, сауна і басейн - 450 руб за 1 годину, парковка авто - 125 руб. Орендувати кімнату в приватному домоволодінні можна за 750 рублів на добу з людини. Путівки в пансіонати і готелі зазвичай включають в себе проживання з харчуванням. Екскурсії треба замовляти окремо.

Що купити в Алупці

Придбати гарні сувеніри можна на ринку, розташованому біля кас канатної дороги. Місцеві жителі пропонують вироби ручної роботи: вироби, іграшки, сувеніри, статуетки та ін. Тут купують одяг, яка створена з вовни ангорських овець і кіз. Ціни на цьому ринку дуже низькі.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 19.09.2014


фотографії

Популярні статті



Новости