Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Алушта або Алупка: де краще

На цікавить наших читачів питання «Алушта або Алупка: де краще» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Зібралися в подругою в Крим. Апушта або Алупка - схожі назви, а де краще?

07.06.2018 Ліка і Ліна


Відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру»

ру»

Покладатися на чужу думку у виборі курорту для відпочинку - це неправильно. Не знаєте, де буде краще - в Алушті або Алупці , Вибирайте сміливо будь-який курорт. У залишився ви не раз зможете з'їздити на автобусі і скласти про нього власну думку. І наступного разу ви вже самі зможете давати поради друзям, куди варто поїхати.

Найбільше місто ПБК - Ялта . На другому місці знаходиться Алушта. Сюди їде левова частка туристів, що прибувають на відпочинок в Крим . Алупка теж має статус міста, але тут постійно проживають всього 10 тисяч чоловік, тому вона швидше нагадує своїми розмірами селище.

Алушта простяглася вздовж узбережжя. В межах міста немає крутих підйомів і спусків, що значно полегшує життя туристам. Вулиці Алупки деруться по схилу гори, долати навіть незначну відстань від пляжу до знімною квартири може бути складно.

Алушта - галасливий і багатолюдний місто, де постійно щось відбувається. Алупка - більш спокійне містечко, де менше відпочиваючих, а значить, більше повітря і місця на пляжах.

Зайняти себе у вільний від перебування на пляжі час буде легко і там, і там. В Алушті можна відвідати кілька печер, з'їздити на гору Демерджі, оглянути залишки фортеці Алустон. В Алупці розташований красивий Воронцовський палац - справжня перлина ПБК. І зовсім поруч знаходяться Місхор і Сімеїз .

Апушта або Алупка - схожі назви, а де краще?

Новости