Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Власники престижного туркомплексу «Мар'їна острів» в Гірському Алтаї не знайшли, чим розрахуватися з кредиторами

Еко-курорт «Мар'їна острів»

Арбітражний суд Республіки Алтай 19 вересня прийняв рішення припинити провадження у справі про банкрутство ТОВ «Мар'їна острів» (Чемальський район) у зв'язку з відсутністю у боржника коштів на судові витрати, в тому числі на винагороду арбітражному керуючому.

«Боржником представлені відомості про відсутність грошових коштів або майна, достатнього для покриття витрат у справі про банкрутство ТОВ« Мар'їна острів ». <...> Заявник також не надав суду докази, що обгрунтовують ймовірність виявлення в достатньому обсязі майна, за рахунок якого в майбутньому можуть бути покриті витрати », - повідомляється на сайті суду.

У таких випадках закон передбачає можливість фінансування витрат банкрутства боржника самим заявником. Однак виступало в цій якості ТОВ «Фірма« Русские »(Бійськ) зацікавленості не висловила. В результаті суд відмовився вводити на туркомплексі «Мар'їна острів» процедуру спостереження.

Згідно з даними Рунета, основною діяльністю компанії-заявника є торгівля незаморожений продуктами, в тому числі напоями та тютюновими виробами. У середини 2012 року Бійськая фірма поставила товар «Мар'їно острову» на суму 593 712 рублів, але не отримавши оплати, була змушена звернутися до суду. Однак боржник і після вступу в силу відповідного судового акта не став розраховуватися з «Російськими», в зв'язку з чим Бійськая торгова компанія і подала заяву про банкрутство.

Фото: http://marin-ostrov.ru

Довідка:

«Мар'їна острів» є одним з найпрестижніших еко-курортів в Республіці Алтай, де нерідко відпочивають високопоставлені чиновники і великі бізнесмени. Компанія належить національній страховій групі «Росенерго».

Новости