Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок з двома маленькими дітьми на Алтаї


Дівчатка, в повітрі все більше пахне весною, хоч і погода поки говорить про зворотне. Торгівля йде, я вже конкретно замотався, відчувається березневий авітаміноз. Весь час якийсь день бабака: діти, прибирання, годівля, прогулянки. Хочеться втекти від цієї рутини куди-небудь подалі. Ось тільки куди? З такими маленькими дітками далеко не заїдеш, та й ціни зараз просто захмарні.
Звичайно, ні про яку закордону навіть не думаємо. Я боюся різкої зміни клімату для дітей, змін харчування, часових поясів. Ні не хочу. Хочу щось у нас і по грошах щоб не сильно накладно. Може, рвонути на Алтай?
Знайшли один готель прямо в лісі, в горах, на березі річки і з пляжем. Подивіться, яка краса! Мені терміново треба туди!
Урочища Сайкола » http://saikolhotel.ru/ , Добу тут стоять в районі 5 000руб за номер, в номер крім двоспальному ліжку можуть ще поставити ліжечка для дітей, місця там вистачить - кімната просто величезна.
По-перше, наш клімат, по-друге ліс, гори, річка з піщаним пляжем, найчистіше повітря і віддаленість від міст. Будиночки прямо серед дерев, ніякого пригріву і пильного повітря. Немає ні шуму, ні великої кількості людей. Ще порадувало, що є окремі будиночки, так що ми там зі своїми дітками нікому не завадимо.
За харчуванню. Харчування ресторанне, готують все прямо там. Ліка у нас дівчинка з характером, не все те їсть. Але харчування можна узгодити, і це величезний плюс! Сама за плитою стояти я точно не хочу і з великим задоволенням віддам 1 500 - 2 000 крб. з носа за сніданок, обід і вечерю! Думаю, на дітей навіть менше може вийти.

Чоловікові буде чим зайнятися. Поруч Телецкое озеро, так що буде рибалка. А ми з дітками будемо на пляжі. Ще й лазня в готелі є. Як же я давно не була в лазні ...

Тільки тепер у мене купа питань, як все організувати. Я вже з жахом думаю, скільки всього нам необхідно брати з собою. По-перше, звичайно ж, коляска. Це вже вагомий предмет. Горщик, памперси, ліки, засоби від комарів, речі, дитячий посуд, засоби гігієни, дитячих вещіщек в два рази більше, ніж дорослих. Боже, це скільки ж валіз у нас буде? Але з іншого боку, дуже добре те, що звідти нікуди зриватися не треба: приїхав і все найкрасивіше у тебе, вважай, у дворі: гуляй і крути головою - побачиш весь Алтай: і Бію, і гори, і Телецкое озеро, і приголомшливі алтайські трави, і квіти!

Дівчата, як ви думаєте, ризикнути? Коштує воно того? А може хтось з вас вже відпочивав на Алтаї і поділиться враженнями, як відпочити з двома маленькими дітьми. Із задоволенням прочитаю всі коментарі і корисні поради.

Ось тільки куди?
Може, рвонути на Алтай?
Боже, це скільки ж валіз у нас буде?
Дівчата, як ви думаєте, ризикнути?
Коштує воно того?

Новости