Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Будинок в стилі шале: огляд пропозицій

1. Приватна альпійська резиденція (Больцано, Трентіно-Альто-Адідже, Італія)

Приватна альпійська резиденція (Больцано, Трентіно-Альто-Адідже, Італія)

Прекрасна альпійська приватна резиденція розташована в 150 метрах від центру містечка Колфоско, в знаменитому гірськолижному регіоні Альта Бадія, неподалік від природного заповідника Пуез-Одле, підніжжя гір Селла. Резиденція являє собою кілька житлових просторів. На продаж виставлені апартаменти в горищних частини з власним ліфтом, відреставровані в 1996 році. З затишній вітальні можна пройти в невелику їдальню, за якою слідують велика спальня (близько 30 кв. М.) З ванною кімнатою, гідромасажем і шафою-купе, двома додатковими спальнями і ванною кімнатою. Простора денна зона включає невелику кухню зі старовинної металевою піччю, їдальню і вітальню з балконом 11 кв. м. з панорамним видом на гори. У нерухомість також входять крита стоянка для одного автомобіля, льох / склад на напівпідвальному поверсі, який може використовуватися для зберігання велосипедів і спортивного інвентарю. Квартира знаходиться у відмінному стані. Внутрішній інтер'єр витриманий в стилі «Рустіко» з дерев'яними підлогами і елементами обробки ручної роботи. Піч, прикрашена майолікою, ідеально вписується в інтер'єр. Нерухомість може стати ідеальним місцем для проведення відпустки, є можливість здачі квартири в оренду, отримуючи хороший дохід. Корвара і інші міста району Вал Бадія користуються великою популярністю серед туристів як взимку, так і влітку. Район Альта Бадія славиться мальовничими панорамами Доломітових гір, гірськими екскурсійними стежками, які взимку перетворюються в лижні траси. Мережа лижних трас Доломіти-суперски є однією з найбільших в Європі. Енергетичний клас «G»

Вартість: € 995 000

2. Вілла з панорамним видом і красивим ділянкою (Будапешт, Угорщина)

Вілла з панорамним видом і красивим ділянкою (Будапешт, Угорщина)

У передмісті Будапешта, всього 15 хв на машині від центру, в Тёрёкбалінте, продається вілла з красивою панорамою на горбисті пейзажі, яка хороша як днем, так і ввечері. Це престижний район. Вілла побудована і обставлена ​​в рамках єдиного дизайн-проекту. Використані якісні, натуральні і екологічні матеріали: дубовий паркет, дерев'яні балки, камін з вапняку. Площа вілли 317 кв. м, ділянка - 1250 кв. м. На першому рівні: гараж на три автомобілі, тренажерний зал, сауна, пральня, бойлерна, винний льох. На другому рівні: вітальня-кухня-їдальня, спальня, гардеробна, ванна, туалет. На третьому рівні дві спальні, в кожній з них своя гардеробна і ванна кімнати. Комунікації: вода, електрика, газ, каналізація, сигналізація, інтернет, домофон, автоматичні ворота, централізована система пилососа. Красива ділянка з вічно зеленими рослинами, автоматична система поливу, своя свердловина на 80 метрів, резервуари для збору води. Будинок енергозберігаючий, стіни цегляні плюс шар теплоізоляції, на даху черепиця під нею теж шар утеплення, бойлери працюють на газі, на дровах, є сонячні батареї, фан-кул: вся система регулюється електронікою, що дозволяє досягти її максимальної ефективності. Поблизу безліч торгових центрів, школи і дитячі сади з плавальними басейнами.

Вартість: € 610 000

3. Казковий будинок на березі Балтійського моря (Курземе, Латвія)

Казковий будинок на березі Балтійського моря (Курземе, Латвія)

Це казковий маєток і ідеально підходить для неспішного насолоди заходами і світанками на власному березі моря. Затишний, комфортний, добротний будинок з чудовим видом на море, розташований на узбережжі Балтійського моря, в Ulmale, область Pāvilostas, на території парку Ulmales. Володіння складаються з нового і старого будинків. Новий будинок: Загальна площа 395 кв. м. Відкрите планування першого поверху з кухнею, чотири спальні, хол, дві просторі ванні кімнати і дві тераси. Великий гараж на дві машини з підсобними приміщеннями. Каміни, електрично підігріваються теплі підлоги і електричні радіатори. Старий будинок потребує реконструкції. Дві господарські будівлі. Площа прилеглої території-2, 7 Га.

Вартість: € 560 000

4. Затишна вілла з чотирма спальнями (Катікас, Пафос, Кіпр)

Затишна вілла з чотирма спальнями (Катікас, Пафос, Кіпр)

Прекрасна четирехспальная вілла, інтер'єри якої оформлені в стилі гірського шале, знаходиться в тихій і спокійній селі Міліу, приблизно в 24 км від центру Пафосу і 12км від Полісу. Вілла знаходиться в оточенні апельсинових і оливкових гаїв, а площа прилеглої території становить близько 8000 кв. м. У розпорядженні майбутніх власників - простора вітальня зі зручними диванами, кріслами і дров'яним каміном. З вітальні - вихід в повністю обладнану кухню / зал для сніданків з плитою, духовкою, холодильником з морозильною камерою і двома обідніми столами, розрахованими на вісім персон, а також невелика зона відпочинку з традиційним каміном. Поруч з кухнею розташована окрема душова кімната, підсобне приміщення і формальну їдальню. Стоянка для чотирьох автомобілів. Цей просторий будинок ідеально підходить для тих, хто шукає усамітнення, тиші і спокою, в оточенні природи - і з абсолютно прекрасним видом.

Вартість: € 1,5 млн

5. Унікальні шале на гірськолижному курорті (Кран-Монтана, Вале, Швейцарія)

Унікальні шале на гірськолижному курорті (Кран-Монтана, Вале, Швейцарія)

Ексклюзивний продаж шале, які входять до квоти для іноземців, що робить цей варіант абсолютно ексклюзивним. Пропонуються два шале площею 341 кв. м на етапі будівництва, безпосередньо від забудовника. Шале розташовані на одному з найзнаменитіших і затребуваних гірськолижних регіонів Швейцарії Кран-Монтана, регіон Вале. Кран-Монтана - це ексклюзивний відпочинок, відповідний для спокійного катання, а й досвідчені лижники знайдуть собі трасу до смаку, оскільки їх тут 170 км. Кран і Монтана - дві села, розташовані в безпосередній близькості один від одного. Це справжня альпійська романтика, засніжені гірські піки і затишні вулички, освітлені святковими вогнями. Шале розташовані в прекрасному кварталі, повністю складається з нових сучасних шале, з яких відкривається чудовий вид гірської панорами. Загальна площа шале 341 кв. м, є гараж 42,6 кв. м. Вся інфраструктура - в безпосередньому доступі.

Вартість: € 4,164 млн

6. Новий котедж в Гарміш-Партенкірхені (Гарміш-Партенкірхен, Баварія, Німеччина)

Новий котедж в Гарміш-Партенкірхені (Гарміш-Партенкірхен, Баварія, Німеччина)

Просторий, сучасно оснащений котедж 2016 року побудови площею 200 кв. м розташований на ділянці площею 464 кв. м. Він побудований з натурального дерева вищої якості. Зручне планування передбачає наявність шести кімнат, включаючи чотири спальні, а також двох ванних кімнат. У просторій вітальні є відкритий камін. На підлозі в кімнатах укладений паркет. В наявності кухонний гарнітур з вбудованою побутовою технікою. Котедж обладнаний системою «розумний дім». Опалення газове, підлога з підігрівом. Під будинком є ​​підвал площею 69 кв. м. Поруч з котеджем знаходиться гараж з електричними воротами, для другої машини влаштований навіс. Продаж здійснюється безпосередньо від забудовника без сплати комісії продавцю. Гарміш-Партенкірхен є всесвітньо відомим гірськолижним курортом, розташованим на півдні Баварії в оточенні Баварських Альп. У безпосередній близькості знаходиться найвища точка Німеччини - гора Цугшпітце. Гарміш-Партенкірхен з'єднаний залізницею з Мюнхеном і австрійським Тиролем, через гори прокладена також автомобільна дорога до Мюнхена.

Вартість: € 1,64 млн

7. Сучасна вілла з власним спа-комплексом (Леві-Киттиля, Лапландія, Фінляндія)

Сучасна вілла з власним спа-комплексом (Леві-Киттиля, Лапландія, Фінляндія)

Розкішний добротний дерев'яний будинок розташований в безпосередній близькості від підйомників і центру селища. Леві - один з найзнаменитіших гірськолижних курортів Фінляндії. Він славиться своїм романтичним північним духом, спортивним настроєм (тут проходить етап Кубка Світу), а також затишній інфраструктурою. Це ідеальне місце для проведення зимових канікул - або здачі володінь в оренду. Будинок площею 330 кв. м має п'ятьма спальнями, двома вітальнями, п'ятьма санвузлами, повністю обладнаної затишною кухнею. А також - розкішним міні спа-центром з сауною, тропічним душем, джакузі, з якої відкривається панорамний вид лісу. Теплий гараж розташований на цокольному поверсі. Ультрасовременное обладнання: пряме електричне опалення плюс спліт-системи, муніципальні каналізація та водопостачання; система «розумний будинок», керована за допомогою смартфона.

Вартість: € 895 000

8. Еко-будинок близько Варни (Близнаці, Варна, Болгарія)

Еко-будинок близько Варни (Близнаці, Варна, Болгарія)

Прекрасний, добротний еко-будинок розташований в селі Близнаці, всього в 20 хвилинах на автомобілі від центру Варни. Площа будинку 270 кв. м, а прилеглої до нього облаштованій території - 880 кв. м. На першому поверсі будинку розташовані хол, вітальня з кухнею, службове приміщення, три спальні і ванна кімната. На другому поверсі: п'ять спалень, кожна з самостійною ванною кімнатою. Опалення здійснюється за допомогою каміна, від якого йде розводка водної системи опалення, а також за допомогою сонячних батарей. У будинку встановлена ​​сигналізація. Обладнані паркувальні місця. На доглянутій ділянці - безліч плодових дерев і декоративних рослин.

Вартість: € 143 000

9. Готель на знаменитому курорті Шамоні (Шамоні, Французькі Альпи, Франція)

Готель на знаменитому курорті Шамоні (Шамоні, Французькі Альпи, Франція)

Гірськолижний курорт Шамоні - один з найбільш елітних і знаменитих в Європі, що входить до складу престижної організації The Best of the Alps. Тут - ідеальні умови для відпочинку і занять спортом, величезне різноманіття трас і тривалий сезон катання, а також прекрасно розвинена інфраструктура. Готель, розташований в центрі курорту, знаходиться поруч з магазинами, ресторанами, автобусної зупинки - і, головне, всього в п'яти хвилинах ходьби до гірськолижного підйомника. Він складається з чотирьох поверхів, на яких розташовані: ресепшн, офіс, 18 комфортабельних номерів, один люкс-апартаменти, 45-місцевий ресторан, що пропонує широкий вибір страв французької кухні, і невеликий бар. На території готелю також знаходиться басейн з терасою для відпочинку. Будівля готелю і всі внутрішні приміщення знаходяться в хорошому стані, кілька років тому був проведений високоякісний ремонт. Всі номери готелю відмінно мебльовані та обладнані (душові кімнати, кабельне TV, балкони з видом на Монблан). Готель оточений красивим садом, на його території також є паркінг. За багато років успішної роботи готель придбав широку мережу постійних клієнтів, які забезпечують 100% заповнюваність в високий сезон. Комерційна площа готелю з рестораном - 1170 кв. м. Площа прилеглої земельної ділянки - 1300 кв. м.

Вартість: € 1,985 млн

10. Шале на гірськолижному курорті (Цель-ам-Зеє, Зальцбург, Австрія)

Шале на гірськолижному курорті (Цель-ам-Зеє, Зальцбург, Австрія)

Прекрасне шале в традиційному стилі розташоване в Леоганге, регіон Цель-ам-Зеє. Загальна площа 260 кв. м, житлова площа 235 кв. м. Побудований в 2004 році, будинок має сім'ю кімнатами, чотирма ванними і п'ятьма санвузлами, балконом і терасою, з яких відкриваються чудові краєвиди гір. Цокольний поверх: технічне приміщення, пральня. Фактично, шале розділене на дві окремі квартири, що дуже зручно для проживання великої родини або для здачі в оренду: на першому поверсі розташована квартира з трьома спальнями і власним входом, площею 70 кв. м. Тут є передпокій, санвузол, вітальня, кухня з їдальнею, комора, головна спальня з власною ванною. Вхід в сад і на терасу з вітальні. Другий поверх: квартира з двома спальнями площею 50 кв. м, з балконом і комори. Будинок продається повністю мебльованим.

Вартість: € 730 000

HomesOverseas.ru

Новости