Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Альпійський таксоподібні Борболь

  1. походження породи
  2. Зовнішній вигляд
  3. характер
  4. застосування
  5. рідкість

Портал про собак > довідник порід > Альпійський таксоподібні Борболь

Альпійський таксоподібні Борболь може називатися: Австрійський бракка, Альпіне Даксбракке, Рудногорское-альпійський бракка, Альпійська таксоподібні Гонча.

походження породи

Як і Альпійська низька гончак, порода виникла в Австрії в середині 19 століття. Ці дві породи стали розділяти між собою буквально в останні два десятиліття. Собака створена для полювання на дрібну здобич в гірський районах Австрії. Це компаньйон єгерів і мисливців. Відмінності між двома породами криються лише в розмірах.

Зовнішній вигляд

Зростання собаки в холці досягає 42 см. Кістяк більший і масивний. Шерсть: дуже густа і коротка, щільно прилягає до тіла, слабо розвинений підшерсток. Найдовша і жорстка шерсть на стегнах, на животі шерсть так само подовжена. З нижнього боку хвоста більш жорстка шерсть утворює щітку. Вуха висячі, ноги короткі, але не викривлені. У забарвленні не вітаються білі відмітини. Колір варіюється від чорно-подпалого до буро-рудого.

характер

Собака готова не тільки до полювання, а й до оборони. Відрізняється особливою уважністю і привітністю. Однак кінологи не радять тримати її в квартирі. Собака ганяє з голосом, це відмінний компаньйон в полюванні.

застосування

Собака показує прекрасні результати в полюванні на зайця, лисицю. Це досвідчений мисливець, що проходить практично по будь-, дуже незручній території. Там, де звичайна гончак в азарті може побити ноги, таксоподібні Борболь впорається без будь-яких труднощів. Йде як по свіжому, так і по холодному сліду. Все-таки мисливська специфіка породи вимагає використання за прямим призначенням. Це собака створена для полювання.

рідкість

Альпійський таксоподібні шлюб відноситься до рідкісних порід, зустрічається в основному на території Австрії.

Напишіть, що ще ви знаєте про породу Альпійський таксоподібні Борболь:
Ще подивитися про:
Альпійська низька гончак
марокканська собака
американський ескімо
Постійне посилання на опис породи: Альпійський таксоподібні Борболь
Всі оголошення по породі "Альпійський таксоподібні Борболь"

Новости