Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

санаторій Арніка

Щодня до Трускавця приїжджають сотні туристів з різних куточків України та світу Щодня до Трускавця приїжджають сотні туристів з різних куточків України та світу. Ті, хто прибув на курорт поїздом, відразу помічають, що неподалік від вокзалу видніється дах якоїсь оригінальної будівлі, вкритий червоною черепицею. Повз проходить дорога від залізниці до центру міста, крокуючи по якій, можна дізнатися, що згадане приміщення носить назву «Арніка». Не важко здогадатися, що це один з курортних санаторіїв, в архітектурі якого використані елементи гуцульського стилю.

Санаторій Арніка побудований в 1994 році і є філією ВАТ "Львівгаз". Це затишне й комфортне місце відпочинку з власної лікувальною базою і їдальнею розраховане на 80 відпочиваючих. 5 - ти поверховий спальний корпус з ліфтом і балконом в кожному номері, з'єднаний переходом з їдальнею і лікувальним корпусом, що забезпечує комфорт відвідувачів в будь-який час року. Санаторій "Арніка" - ідеальний варіант для тих, хто запланував в тиші і спокої провести свій відпочинок в Трускавці.

Санаторій спеціалізується на лікуванні і профілактиці захворювань печінки, запальних процесів шлунково - кишкового тракту в стадії ремісії, жовчовивідних шляхів в стадії ремісії, залишкових явищ хвороби Боткіна, хвороб, пов'язаних з порушенням обміну речовин, статевих розладів у чоловіків, сечокам'яної хвороби, цукрового діабету та ін .

На особливу увагу в санаторії «Арніка» заслуговує їдальня. Майстри - будівельники і дизайнери чимало потрудилися, щоб надати їй На особливу увагу в санаторії «Арніка» заслуговує їдальня привабливий вигляд, технічний персонал постійно підтримує тут красу і чистоту, а професійні кухарі радують відпочиваючих смачними дієтичними стравами.

Водопостачання санаторію централізоване. Забезпечується цілодобова подача води, незалежно від ситуації з водопостачанням у місті. Опалення закладу автономне - від власної котельні з сучасним обладнанням Viessmann.

Не всі санаторії можуть похвалитися таким зручним розташуванням, як «Арніка». Трускавець дуже компактне місто, особливо це відчують гості цього санаторію. Він знаходиться в парковій зоні міста, недалеко від стратегічних об'єктів курорту. Відстань від санаторію до автовокзалу не більше 1 кілометра, до залізничного вокзалу 300 метрів, до СПА центру «Мед Палас» - 400, а до центрального бювету мінеральних вод - 600.

Для тих, хто хоч раз відвідував санаторій «Арніка», Трускавець назавжди залишається одним з найкращих спогадів. Тут з повагою ставляться до кожного відпочиваючого, старанно піклуються про його комфорт, допомагають у вирішенні питань, враховують пропозиції. І найголовніше - кваліфіковані лікарі повертають дорогоцінне здоров'я і радість життя.

Протягом року санаторій Арніка приймає на оздоровлення понад 1500 осіб Протягом року санаторій "Арніка" приймає на оздоровлення понад 1500 осіб.
З 2007 року відкрито відділення "Арніки" у м Моршин, в приміщенні, яке орендується у Стрийського УЕГГ. Відділення розраховане на 12 місць. Функціонує 5 двомісних номерів і 1 "Двокімнатний Люкс".

Не важливо, де Ви проживаєте і ким працюєте, санаторій «Арніка» пропонує кращий відпочинок і ефективне лікування для Вас. Тут про Вас подбають справжні професіонали. Чесність відносин, комфорт відпочинку, ефективність лікування - пріоритетні цінності, якими керується у своїй діяльності санаторій «Арніка».

Офіційний сайт санаторію, де Ви зараз перебуваєте, надає важливу інформацію про нього. Тут можна було б написати ще кілька абзаців на користь даної здравниці, однак, як відомо, краще раз побачити, ніж десять разів прочитати. Тому, відвідайте санаторій «Арніка». Ціни і якість вас приємно здивують.

Новости