Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

виробництво напоїв

  1. Алкогольні напої
  2. горілка
  3. Коньяк і бренді
  4. віскі
  5. ром
  6. Джин
  7. Текіла
  8. лікери
  9. Настоянки і біттери
  10. Вина і вермут
  11. пиво
  12. Безалкогольні напої

У лютому на виставці, організованій ЦВК «Експоцентр», постачальники напоїв зі всіх регіонів СНД і Східної Європи представлять загальному увазі свій товар.

Виробництво напоїв - прибуткове, стрімко розвивається напрямок.

Власники підприємств громадського харчування і торгових установ, як ніхто інший, зацікавлені в поповненні своїх складів новими і вже наявними на ринку продуктами.

Також дані павільйони можуть зацікавити приватних осіб, які бажають освіжити свої домашні запаси.

Також дані павільйони можуть зацікавити приватних осіб, які бажають освіжити свої домашні запаси

Потенційні покупці зможуть ознайомитися з широким асортиментом якісної продукції:

  • соки;
  • води;
  • енергетичні напої;
  • алкогольні напої та ін.

Алкогольні напої

Різноманітності алкогольних напоїв в наші дні можна тільки позаздрити. Виробники не втомлюються використовувати нові технології і удосконалювати давно знайомі рецепти.

На «Продекспо» будуть виставлені:

  • слабоалкогольні напої;
  • горілка;
  • коньяки і бренді;
  • віскі;
  • ром;
  • джин;
  • текіла;
  • лікери;
  • настоянки і біттери;
  • вина і ігристі напої;
  • вермути;
  • пиво та ін.

горілка

Горілка - відомий алкоголь, який проводиться майже в усіх країнах світу. Цей напій отримують шляхом спеціальної обробки водно-спиртового розчину. На московському заході споживачі мають можливість придбати високоякісний товар надійних брендів.

Коньяк і бренді

Коньяк - масово вживається міцний алкогольний напій, що складається з певних сортів винограду, і отримав свою назву від французької провінції Когнак.

Бренді - це той же алкоголь, але приготований де-небудь, крім регіону Шарант у Франції. Коньяк п'ють в чистому вигляді, можливо з нарізкою цитруса, зокрема лимона.

Виробництво спиртних напоїв цього виду у всіх куточках Землі бере свій початок з давніх часів, і не зменшує темпу, надаючи дистриб'юторам величезний вибір свого продукту.

віскі

Віскі - один з найвідоміших міцних алкогольних напоїв, приготований на основі ячмінних, пшеничних, житніх або кукурудзяних продуктів.

Цей вид алкоголю ділитися на:

  • солодовий;
  • зерновий;
  • змішаний, або купажірованний;
  • бурбон.

В основному всім відомі шотландський скотч, ірландський віскі і американський бурбон, але виробництвом цього напою вже не перший день займаються майже всі континенти нашої планети.

На виставці будуть представлені різні марки, які виготовляють віскі всіляких сортів, різних років витримки і цінової політики.

ром

Напій піратів, ром, виготовлений на патоці і тростинному цукрі, не відстає за своєю популярністю.

Його класифікують на:

  • світлий;
  • чорний;
  • золотий.

Також деякі виробники, відкриті для експериментів, створюють нові рецептури, змішуючи різні сорти і вдаючись до додавання спецій. Ром вживається в чистому вигляді або додається до складу коктейлів.

Жодне заклад громадського харчування не обійдеться без цього продукту, тому виробництво алкогольних напоїв у всьому світі безперебійно постачає його замовникам.

Джин

Джин - один з найбільш міцних спиртних напоїв, його градус становить 37,5-47%, який готують, переганяючи зерновий спирт, додаючи в нього рослинні прянощі, такі як ялівець, корінь фіалки, коріандр і ін. Джин дуже рідко вживають в чистому вигляді , частіше його використовують для коктейлів, найвідоміший з яких «Сухий Мартіні». До його складу входять джин, білий сухий вермут і оливка.

Не менш популярний напій виходить, шляхом змішування джина з тоніком, і додаючи в нього часточку лимона або слайс огірка. На виставці, влаштованій ЦВК «Експоцентр», будуть присутні виробники різних видів цього алкоголю.

Текіла

Ще один міцний напій, виставлений в «Експоцентрі», це текіла. Цей продукт отримують шляхом перегонки на основі блакитної агави, також в неї додають кукурудзяний або тростинний спирт. Батьківщиною текіли є Мексика, де вирощують необхідне для виготовлення сировину.

Напій ділять на срібний і золотий. Цей алкоголь варто вживати або в чистому вигляді, або в складі різних коктейлів, як шотів, так і лонгів. Невіддільні супутники текіли - це лайм і сіль. Така подача традиційна для всіх існуючих барів.

лікери

Виробництво напоїв в Росії та інших країнах займається випуском великої кількості лікарів на будь-який смак. Цей алкоголь завжди цінувався любителями не міцні, солодких настоянок. Лікер - це алкоголь, що містить великий відсоток цукру (25-60), приготований з фруктів, ягід, різних трав з додаванням ароматних прянощів. Їх фортеця коливається від 15 до 75%.

Сьогодні існує досить багато лікарів, відомих кожному:

  • Бейліс;
  • Шеріданс;
  • егермейстер;
  • Амаретто;
  • Лімончелло;
  • Гран Марні;
  • адвокат;
  • Гальяно;
  • Куантро;
  • Калуа;
  • Самбука;
  • Ризький бальзам і ін.

Деякі п'ють, не розбавляючи, але найчастіше їх додають в різноманітні коктейлі. Іноді цей напій вживають, попередньо нагрів його до високої температури, наприклад Самбуку і Абсент.

Керівники закладів громадського харчування та торгових організацій зацікавлені в тому, щоб розширювати асортимент цієї продукції на своїх підприємствах, адже такий алкоголь користується попитом у кінцевого споживача.

Настоянки і біттери

Гості виставки, що віддають перевагу бітери і гірких настойок, зможуть знайти тут відповідний товар. Основа БІТТЕРИ - це різні трави, коріння, лікарські рослини, прянощі. Найчастіше цей напій виготовляють на полині, імбир, аніс і ін. До БІТТЕРИ відносять настоянки, а також деякі вермути та лікери. Серед найбільш відомих, Біттер, Ангостура, Егермейстер, Бехеровка, Фернет - Бранка, Ризький Бальзам і ін.

Ангостура - це алкогольний напій, батьківщиною якого є Венесуела. До складу цього біттера входять коріння тирлич, імбир, аптечний дягель, шкірка помаранчі, мускатний горіх, гвоздика, кориця, кардамон і ін. Фортеця ангостури 45%. Раніше вона застосовувалася виключно в лікувальних цілях, але з часом стала входити до складу багатьох сучасних коктейлів.

Егермейстер - трав'яний лікер, приготований в Німеччині, в основу якого входять 56 різних видів рослин, кори дерев, коріння. Виробники не розголошують точний рецепт біттера.

Ароматний, солодкий напій має міцність 35%. Егермейстер прийнято вживати, попередньо добре охолодивши. Цей лікер відноситься до Діжестіви, тобто до алкогольних напоїв, випивають після їжі.

Бехеровка - це чеська трав'яний лікер, названий на честь аптекаря Йозефа Вітуса Бехера, який розпочав продаж біттера в своїй аптеці в 1807 році, як ліки для шлунка. Напій міцністю 38% вживають в чистому вигляді, іноді розбавляють тоніком.

Фернет-Бранка - міцний трав'яний бальзам, виробництво якого почалося в 1845 році в Мілані. Як і багато інших біттери, Фернет спочатку розглядався лише як шлунковий ліки. Цей алкоголь, що складається з 27 компонентів, має міцність 39-43%.

Ризький чорний бальзам - латвійський гірко-солодкий напій, міцність якого 45%. Особливий насичений смак йому надають липовий цвіт, березові бруньки, малина, брусниця, корінь імбиру і ін. Биттер вживають в чистому вигляді, а також як компонент коктейлів, можливо, додавати його в каві або морозиво.

Вина і вермут

Виробництво сухих напоїв також не стоїть на місці. На виставкових майданчиках буде представлено чимало сортів ігристих і класичних вин, вермутів.

У наш час їх виробляють багато країн. Ці не міцні спиртні напої користуються популярністю у широких мас. Вина прийнято ділити на білі, червоні та рожеві, в залежності від сорту винограду, на якому їх виготовляють і самого способу приготування.

На сухі, напівсухі, напівсолодкі і солодкі, що пов'язано з вмістом різної кількості цукру в напої. А також виділяють ігристі вина, насичені вуглекислим газом, що є результатом природного бродіння.

Білі виробляють на основі білих, червоних і рожевих сортів винограду. Такий колір алкоголь має завдяки відсутності шкірки винограду в технологічному процесі приготування напою.

Червоні вина виготовляються з червоного винограду, в процесі виробництва використовується його шкірка. Сьогодні налічують приблизно 4500 сортів цього виду.

Рожеві вина - проміжні між червоними і білими. За смаковими якостями вони наближаються до других, а за кольором до перших.

Вермут - це кріплене вино, при виробництві якого використовуються різні прянощі і рослини лікарського застосування.

пиво

На торгових павільйонах свою продукцію запропонують і постачальники пива. Тут будуть присутні як варіанти розливний, так і пляшкової продукції. Цей слабоалкогольний напій готують шляхом бродіння ячмінного солоду, додаючи в нього пивні дріжджі і хміль.

Пиво ділять на світле, темне, червоне і біле, також воно буває змішаним.

Безалкогольні напої

Виробництво безалкогольних напоїв - не менше широка і приносить дохід сфера, ніж виробництво алкоголю. Різні води, соки, енергетики, смузі закуповують великими партіями ресторани, кафе і магазини.

Не завжди є можливість випити свіжовичавлений сік, тому якісна продукція пакетованого типу іноді відмінно замінює фреші. Вони готуються з різних фруктів, ягід і овочів. Це можуть бути яблука, апельсини, вишня, ананас, банан, полуниця, томати та ін.

Асептична упаковка дає можливість продукту не втрачати своїх смакових якостей і корисних речовин, і збільшує його термін зберігання.

На захід приїдуть постачальники мінеральної води. Багато фірм займаються дистрибуцією питної води, яка йде в продаж в різноманітній тарі: скляної та пластикової. Вона також має різний літраж: від 0,33 до багатолітрових стаціонарних баків. В асортименті є негазована, слабогазована і газована вода.

Не відстає від інших галузей і виробництво газованих напоїв. Всілякі лимонади, тархун і інші солодкі продукти такого плану впевнено зайняли своє місце на полицях магазинів, супермаркетів і в барних картах закладів громадського харчування.

Останнім часом прискорило темпи розвитку виробництво енергетичних напоїв. Це безалкогольні або слабоалкогольні напої, що містять тонізуючі речовини. Вважається, що вони стимулюють центральну нервову систему, позбавляють від сонливості і допомагають зосередитися.

Багато компаній з виробництва напоїв з'їдуться на московську виставку «Продекспо».

Власникам різних установ, що мають відношення до продовольчій сфері, не варто пропускати цю подію. Тут у них є можливість зав'язати надійні ділові зв'язки, налагодити постійні поставки гідних товарів і поділитися професійним досвідом.

Читайте інші наші статті:
пакувальні рішення
Постачальники здорового харчування
Постачальники і торгові доми

Новости