Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Національний напій Італії. Алкоголь в Італії: ціни, вивезення, норма вивезення алкоголю

  1. алкоголь Італії
  2. Національний напій Італії
  3. Алкогольні напої Італії


Кокетливо розмістившись на Апеннінському чобітку, благословенна Італія є законодавицею мод у всьому: починаючи від ювелірних прикрас і закінчуючи дизайном меблів. Кухня і напої Італії - це теж предмет чималого захоплення її гостей, тим більше, що жителі країни відомі далеко за її межами своєю щедрістю і умінням підтримати будь-яку компанію.

алкоголь Італії

Кожна трапеза в Італії супроводжується келихом вина, а тому купити або замовити спиртне в ресторані в цьому європейській державі - не проблема. Пляшка вина типу К'янті може коштувати в супермаркеті від 5 до 150 євро, в залежності від сорту і марки. Для того, щоб насолодитися гідним зразком, досить витратити 8-10 євро.
Ввезення алкогольних напоїв на територію Італії регламентується загальними правилами Євросоюзу. Щоб не засмучувати митницю, не варто купувати в якості сувенірів для італійських друзів більше літра міцного алкоголю і двох - десертного вина. Обмежень на вивіз традиційних продуктів і вин італійського виробництва не існує.

Національний напій Італії

За звання національних в країні можуть посперечатися багато напої, традиційно вживані по приводів і без них. З безалкогольних пальму першості варто віддати кави, жити без якого не може ні один справжній італієць. Кава готують сотнями способів, проводжають їм день і зустрічають світанок, пропонують друзям і коханим. Спробувати варто не тільки традиційні капучино і еспрессо, але і каффе-корретто, в який для повноти відчуттів додано трохи граппи.
І все ж самий національний напій Італії, її гордість і честь - це чудове вино К'янті, порівнювати яке з будь-яким іншим - справа невдячна і марна. Пузата пляшка в Ликової оплетке пізнавана серед сотень інших, а ароматне і терпке її вміст стає вдалим доповненням як до страв національної італійської кухні, так і до багато чого іншого зі світової меню.

Алкогольні напої Італії

Сотні гектарів виноградників Італії дають і безліч інших чудових продуктів, слава і популярність яких давно переступила межі Апеннінського півострова. Найвідоміші алкогольні напої Італії можна зустріти сьогодні в будь-якому барі і ресторані по всьому світу, але все ж пробувати їх варто в самому серці древньої Римської імперії:

  • Вермут «Мартіні». Терпкий трав'яний смак і відчуття причетності до високої моди гарантовані.
  • Аперитив «Кампарі». Легка гірчинка, і життя заграє яскравими фарбами.
  • Лікер «амарето». Ніжна ностальгія за який пішов століття.
  • Ігристе вино «Асті». Кружляє голову і народжує азарт.

Алкогольні напої Італії можуть стати відмінними подарунками для близьких і нагадувати мандрівникові про щедру сонце і дивовижні пригоди на батьківщині Ромео і Джульєтти.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 15.09.2014


фотографії

Популярні статті



Новости