Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Правила виїзду з України в Крим

  1. 1. Загальна інформація про порядок проходження митниці.
  2. 2. Правила в'їзду дорослих.
  3. 3. Правила в'їзду неповнолітніх.
  4. 4. Документи для дорослих.
  5. 5. Документи для неповнолітніх.
  6. 6. Максимальна грошова сума ввезення ($, €, руб).
  7. 7. Ввезення коштовностей.
  8. 8. Ввезення засобів пересування.
  9. 9. Підводні камені при проходженні митниці.

Будь-який сучасний житель України або Білорусії в своєму житті хоч раз побував в Криму Будь-який сучасний житель України або Білорусії в своєму житті хоч раз побував в Криму. Такий відпочинок, поза всяким сумнівом, залишив найкращі і теплі враження для кожного. Крим не тільки приваблює своєю природною красою і незвичністю, але і може дати особливо корисний і чисте повітря, властивий тільки цьому регіону.

Крим задовольнить бажання будь-якого відпочиваючого через різноманітність природи, типів пляжів, складу морської води і повітря. Сюди захочеться повертатися знову і знову щороку, якщо одного разу довелося тут побувати. Від відпочинку в Криму завжди залишаються тільки позитивні і теплі враження. Хтось їде просто відпочити, а хтось везе діток поправити здоров'я і зміцнити їх імунітет.

Щоб правильно вибрати місце відпочинку в Криму, слід вирішити, де ви плануєте відпустку. Якщо привертають галасливі курорти і великі міста з сильно розвиненою інфраструктурою, в такому випадку, варто залишати своє місто для відпочинку в іншому такому ж?

Тим людям, які вважають за краще відпочивати від міста, але використовувати всі комфортні умови і блага цивілізації, підійде відпочинок в селищі Піщане Крим.
Чисте море, жовтий дрібний пісок або галька, сприятливий для лікування і відновлення повітря, посприяють релаксації організму після робочих буднів. Для такого тихого і спокійного відпочинку біля моря, готелі селища Піщане є оптимальним варіантом.

Якщо ви зібралися в Крим в перший раз або забули правила в'їзду в Україну, слід вивчити подану нижче інформацію.

1. Загальна інформація про порядок проходження митниці.

Перетинаючи кордон України, кожен мандрівник повинен знати, що можна, а що не можна ввозити в державу, а також в якій кількості. Виходячи з цього, вибирається звичайна або спрощена процедура огляду.

Туристи, які їдуть на відпочинок до Криму, піддаються огляду і слідують через «зелений» коридор. В цьому випадку, заповнювати митну декларацію і платити додаткові податки не потрібно. Від митного оподаткування звільняються особисті речі пасажира, товари і продукти харчування, в сумі не перевищують вагу 50кг.

До особистих речей пасажира відносяться:

  • індивідуальні ювелірні прикраси зі слідами використання;
  • фототехніка індивідуального використання;
  • одяг і предмети гігієни;
  • телефон, планшет, ноутбук і ін .;
  • дозволені для ввезення лікарських препаратів та інші медичні засоби;
  • дитяча коляска;
  • інвалідна коляска;
  • спортивний інвентар (велосипеди, човни, весла, лижі та ін.);
  • інші речі, які призначені тільки для особистого користування.

Не можна провозити вибухові та інші небезпечні для здоров'я і життя людини речовини. До них відносяться ще наркотичні та інші отруйні організм речовини, що впливають на свідомість людини. З недавнього часу, в Україні заборонені для ввезення / вивезення препарати, які використовуються у виготовленні наркотиків - ацетон, марганцівка. Тому, вирушаючи на відпочинок в Україну, найкраще буде не брати з собою рідину для зняття лаку і марганцівку для промивання шлунка, можна купити їх на місці.
Також можна провозити алкогольні напої не більше 5 літрів (пиво 5л., Міцні напої 1 л., Вино - 2 л.). Більша кількість алкоголю слід задекларувати з обов'язковою сплатою податку.

Якщо ваша подорож здійснюється на повітряному транспорті, то слід знати, що необхідно ріжучі інструменти (манікюрний набір або ножик для індивідуального користування), ємності з косметичними і ароматичними рідкими засобами або напоями покласти в багаж. На борт літака в ручній поклажі можна буде взяти з собою тільки напої та їжу для малюка у віці до 2 років.

2. Правила в'їзду дорослих.

Кожен турист, що перетинає кордон України, зобов'язаний заповнити міграційну карту. Вона складається з двох частин і повинна містити відомості про мандрівників, цілі та місце їх перебування.

3. Правила в'їзду неповнолітніх.

Неповнолітні діти, при виїзді в Україну, з батьками або без, повинні мати всі необхідні документи для в'їзду. При виїзді в Україні неповнолітні громадяни не заповнюють міграційну карту. Діти вписуються в карту батьків.

4. Документи для дорослих.

Повнолітні туристи повинні мати з собою, при перетині кордону України, внутрішній паспорт і закордонний паспорт. Повинні бути в наявності тільки оригінали документів, ксерокопії тут не підійдуть. У деяких випадках не завадить захопити з собою свідоцтво про народження.
Якщо ви є громадянином країни, громадяни якої в'їжджають в Україну з візою, то про отримання візи необхідно потурбуватися заздалегідь.

5. Документи для неповнолітніх.

Якщо дитина їде на відпочинок без одного з батьків або взагалі без них, необхідно заздалегідь підготувати нотаріальна згода від батьків. Діти до 14 років повинні бути забезпечені власним закордонним паспортом або записом в документах батьків. Свідоцтво про народження з собою теж можна взяти, при відсутності інших документів на дитину, воно буде основним (необхідний спеціальний вкладиш про громадянство). Діти з 14-18 років повинні мати власний документ і згоду батьків, якщо їдуть на відпочинок без них.

6. Максимальна грошова сума ввезення ($, €, руб).

На територію України без декларування можна ввозити не більше € 10000 в еквіваленті. Скільки грошей можна вивезти з вашої країни, необхідно дізнатися заздалегідь (з Росії можна вивозити не більше 10000). Декларуванню обов'язково підлягають суми, більше € 10 000 або близько $ 14 000, 450 000 рос. руб.

7. Ввезення коштовностей.

Особисті ювелірні прикраси зі слідами їх використання на митниці не потрібно декларувати. Решта коштовності підлягають декларації.

8. Ввезення засобів пересування.

Якщо відпочинок планується на особистому транспорті, то у вас обов'язково повинні бути наступні документи: свідоцтво про реєстрацію машини, посвідчення водія, страховка.

9. Підводні камені при проходженні митниці.

Щороку митне законодавство змінюється, тому буває так, що кількість речей, дозволених до провозу в минулому році, змінилося. Щоб уникнути непорозумінь, перед подорожжю, все ж слід ознайомитися з правилами, інакше ваш відпочинок ризикує початися не так, як ви його собі уявляли.

Якщо привертають галасливі курорти і великі міста з сильно розвиненою інфраструктурою, в такому випадку, варто залишати своє місто для відпочинку в іншому такому ж?

Новости