Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нерухомість на Коста-Бланка

Сонячне узбережжі Коста-Бланка користується особливою популярністю у наших співвітчизників - адже тут найтриваліший купальний сезон серед інших узбереж материкової Іспанії і ціни на житло відносно інших регіонів країни нижче Сонячне узбережжі Коста-Бланка користується особливою популярністю у наших співвітчизників - адже тут найтриваліший купальний сезон серед інших узбереж материкової Іспанії і ціни на житло відносно інших регіонів країни нижче.

Пропозиція тут зараз значно перевищує попит, і продавці охоче знижують ціни, тому багато покупців «других будинків» намагаються не упустити можливість придбати апартаменти або віллу зі знижкою.

Що стосується вартості об'єктів, то вона тут нижче, ніж, наприклад, на Коста-дель-Соль . Північна і південна частини Коста-Бланки розрізняються не тільки природними ландшафтами, але і вартістю нерухомості. Аналогічні об'єкти на курортах в північній частині узбережжя стоять приблизно на 10-20% дорожче, ніж на півдні. На півночі найбільш популярні для покупки апартаментів і вілл курорти Алтея і Кальпе, в Хавее і Морайри можна знайти багато пропозицій розкішних об'єктів.

На півдні узбережжя курорт Торрев'єха, який тут називають «російської столицею Іспанії», мабуть, є найбільш популярним серед російських відвідувачів і покупців. Неспроста покупка вілли або апартаментів в Торревьехе викликає високий інтерес у наших співвітчизників - адже на цьому курорті найнижчі ціни на житло на Коста-Бланке. Апартаменти з двома спальнями тут можна купити від 50 000 до 60 000 євро.

Як і у всій Іспанії, на цьому узбережжі є пропозиції щодо купівлі заставної нерухомості, але зазвичай такі об'єкти швидко розкуповуються або вимагають ремонту, тому їх кінцева вартість в результаті збільшується.

Новости