Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Яке море в Аліканте, Іспанія

  1. вибираємо пляж
  2. Дитячі канікули


Іспанська курортна Рів'єра Коста-Бланка може похвалитися найбільшою кількістю пляжів в країні, удостоєних сертифіката Блакитного прапора за чистоту. Саме тому курорти «Білого берега» так популярні у вибагливих європейців. Співвітчизники також не оминають Рів'єру увагою, і Коста-Бланка все частіше чує російську мову. Головні причини популярності іспанського узбережжя - приємний клімат, велика кількість екскурсійних програм та історичних пам'яток, різноманітна туристична інфраструктура і, звичайно, Середземне море. В Аліканте ви знайдете ідеальні можливості для відпочинку всією сім'єю, насолодитеся прекрасними видами, простежте за історичними перипетіями, які місто переживало протягом багатьох століть, і продегустуєте місцеву кухню і вина, благо на Еспланаді та інших вулицях курорту відкриті десятки кафе і закусочних.
Купальний сезон на Коста-Бланка стартує в середині травня, але пірнати і плавати в кінці весни вирішуються лише загартовані туристи. До ідеальної температури море в Аліканте прогрівається лише на початку червня, а потім протягом літа і першої половини осені стовпчики термометрів піднімаються в воді до + 24 ° С - + 26 ° С.

вибираємо пляж

Загальне правило для всіх офіційних пляжів в Аліканте - наявність рятувальників. На море буває різна погода, а відпочивальники часто переоцінюють власні сили, що стає причиною неприємностей на воді. Рятувальники Аліканте гарантують усім туристам абсолютну безпеку.

Список особливо популярних і відомих пляжів курорту виглядає так:

  • Центральний міський пляж називається Постігет. Покриття на ньому піщане, Блакитний прапор майорить над шезлонгами щороку, а паралельно смузі піску тягнеться набережна - Еспланада-де-Еспанья. На бульварі ви знайдете десятки закусочних і розважальних закладів. Для активних відпочиваючих відкриті пункти прокату обладнання для занять водними видами спорту.
  • Найширший пляж в Аліканте, Сан-Хуан простягнувся майже на два кілометри в північній частині міста. Море тут чисте, пісок щодня просівають, а європейські стандарти якості підтверджує Блакитний прапор. Оренда комплекту з парасольки і шезлонга обійдеться в 8 євро за день, що дешевше, ніж на багатьох інших пляжах курорту.
  • Муча Віста - фактичне продовження Сан-Хауна. Тут трохи менше народу навіть у вихідні, а тому це місце підійде адептам спокійного відпочинку.
  • Вдале розташування пляжу Альбуферета на березі бухти гарантує його гостям безпечне купання. Хвилі тут відсутні в більшості випадків, а тому Альбуферета ідеально підходить для відпочинку з маленькими дітьми. Сімейний контингент воліє цей пляж і через малу глибину моря. Воно швидко прогрівається і безпечно для юних і недосвідчених плавців. Однойменний передмістя Аліканте подобається туристам, які вважають за краще знімати квартири або кімнати.
  • Ще один Блакитний прапор регулярно прикрашає пляж Саладар неподалік від аеропорту Аліканте.
  • Ідеальне для дитячого відпочинку море ви знайдете на пляжі Альмадраба.
  • А ось нудисти вважають за краще відпочивати на кам'янистій ділянці берега на мисі Кабо-де-Уертас. Їх не бентежать навіть любителі сноркелинга, що уподобали бухту заради невеликих підводних гротів, де мешкають рибки.

Збираючись на море в Аліканте, будьте впевнені в тому, що знайдете на пляжах всю необхідну інфраструктуру. Зони відпочинку обладнані роздягальнями, туалетами, прісними душами, парковками для транспорту. На більшості пляжів обладнані ігрові майданчики для дітей і працюють пункти прокату обладнання та інвентарю для активних розваг.

Дитячі канікули

Море в Аліканте - головний герой постановки під назвою «Відпустка», і будь-які дитячі розваги так чи інакше з ним пов'язані. Змінити обстановку і внести різноманітність в ледачий пляжний відпочинок допоможуть екскурсійні маршрути. Наприклад, на сусідньому курорті відкрито акваріум, де представлена ​​підводна фауна Середземного моря. А ще в Санта Пола працює парк атракціонів.
Морські леви беруть участь в уявленнях в сафарі-парку в Ельче , А аквапарк «Акваландия» в Бенідормі і зовсім реклами не потребує. Дістатися до численних водних гірок і атракціонів з Аліканте ви зможете на трамваї.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 05.04.2018


фотографії

Популярні статті



Новости