Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Олексій Ягудін показав оголену дружину

Олімпійський чемпіон Солт-Лейк-Сіті згадав початок свого роману з чарівною Тетяною Тотьмяніної

Майже весь липень знамениті подружжя Тетяна Тотьмяніна і Олексій Ягудін будуть зайняті в льодових шоу, які пройдуть в Сочі. А під час короткої відпустки відомі фігуристи спочатку побували у Франції, а потім махнули в Туреччину.

В Ніццу олімпійські чемпіони вирушили разом зі старшою дочкою Лізою, яка вчиться в Парижі, і півторарічною донькою Мішель. М'яке ніжне сонце на Лазурному березі Франції сподвигло титулованих спортсменів на відверту фотосесію. Олексій Ягудін виклав в інтернеті знімок, де Тетяна Тотьмяніна перед сніданком в своєму номері ще не одягнена. До речі, схожу фотографію помістила на своїй сторінці в соцмережі і сама Тетяна.

Олімпійський чемпіон Солт-Лейк-Сіті згадав початок свого роману з чарівною Тетяною Тотьмяніної   Майже весь липень знамениті подружжя Тетяна Тотьмяніна і Олексій Ягудін будуть зайняті в льодових шоу, які пройдуть в Сочі

Ягудін і Тотьмяніна: іноді чемпіонам приносять сніданок у ліжко. фото: Instagram.com

Коли чемпіони світу та Європи переїхали в турецьку Анталью, власник місцевого готелю Regnum Carya Golf Spa Resort дозволив їм політати на своєму особистому вертольоті. Тетяна спочатку відмовилася, але її чоловік сказав:

- Ні, давай полетимо. Подивимося на ту готель, куди я приїжджав до тебе 10 років тому з одним рюкзаком.

Подивимося на ту готель, куди я приїжджав до тебе 10 років тому з одним рюкзаком

В Антальї олімпійські чемпіони та їх дочка Ліза політали на вертольоті / Фото: Iinstagram.com/tatianatotmyanina

Тотьмяніна погодилася. Подружжя, взявшись за руки, сіли у вертоліт і через деякий час дійсно побачили через вікно знайомий для них готель. Їх роман тоді був в самому розпалі. Тетяна поїхала відпочивати до Туреччини, а Ягудін, не витримавши розлуки, рвонув до неї. Закохані провели удвох п'ять щасливих днів, після чого зрозуміли, що їм пора бути разом.

Новости