Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Колишня Тіматі Алекса вперше за довгий час вийшла в світ з коханим

21:58 04.03.2018

Сьогодні в Москві проходить церемонія вручення першої музичної премії «Жара». В Crocus City Hall з'їхався увесь цвіт вітчизняного шоу-бізнесу. По червоній килимовій доріжці пройшлися Сергій Звєрєв, здивував всіх новим кольором волосся , возз'єдналися «Ранетки» , Олег Газманов з сином дружини від першого шлюбу і Нюша, чий відвертий наряд став, мабуть, найбільш обговорюваним . Також перед камерами з'явилися Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва , які стали регулярно виходити в світ як пара , І Софія Нікітчук, ще недавно публікувала романтичні фотографії з Миколою Басковим і спровоіцровавшая чутки про їхній роман, з новим коханим .

Ще однією парою, яка привернула до себе загальну увагу стала начаста гостя світських заходів співачка Алекса. Вперше за довгий час колишня дівчина Тіматі знову вийшла в світ і знову не одна - її супроводжував коханий. З чоловіком, ім'я якого Алекса вважає за краще не розголошувати, зірка вже з'являлася на показі Edem Couture в минулому році. Колеги співачки і представники ЗМІ тоді припустили, що співачка доглядає весільну сукню, але інформація не підтвердилася.

Колеги співачки і представники ЗМІ тоді припустили, що співачка доглядає весільну сукню, але інформація не підтвердилася

Алекса з коханим

Нагадаємо, раніше Алекса зустрічалася з репером Тіматі. Вони познайомилися на проекті «Фабрика зірок-4». Тіматі знявся в кліпі Алекси на пісню «Де ж ти», а в 2006 році пара випустила спільну пісню «Коли ти поруч». Фанати припускали, що зірки узаконять свої стосунки, але пара розлучилася в 2007 році.

Читайте також:

Тіматі і Максим Фадєєв починають пошук нових зірок в шоу «Пісні» на ТНТ

3-річна дочка Тіматі освоює серфінг

Новости