Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Алі Бей відгук


Готелі Алі Бей в Сіде: відгук. Відпочинок в Туреччині з дитиною: аквапарк в готелі і відмінний wi-fi

Читати всі обговорення і залишити коментар

Готель нам «нав'язала» турагент, розповідаючи що він дуже хороший для відпочинку з дітьми, що тут хороша дитяча кухня, відмінний вай-фай, купа розваг і тд.
Почну з самого початку ...
Прилетіли ми пізно ввечері, ближче до ночі. Опівночі нас почали реєструвати в готелі, потім ще 35 хвилин ми чекали, поки за нами приїде шаттл. Нам сказали що ще працює ресторан і є пізню вечерю ... З вечері ми знайшли рис і рибу.
Потім поки дійшли, поки розібрали речі було вже 2 години ночі, а о 9.00 ми повинні були бути на ресепшені щоб зустрітися з представником компанії! З'явиться в 9.00 - це було практично в наказовому тоні, а то у нас нібито будуть проблеми з відльотом ... Природно в 9 ніхто не пішов на зустріч, тк відсипалися після перельоту. На наступний день, гуляючи увечері (вийшли з номера в 21.00, а повернулися о 22.00), ми виявили лист під дверима з текстом про те, що так як ми не з'явилися в 9.00 на зустріч то нас в повному складі чекають о 19.00! І це того ж дня !!!!!! Тобто лист заднім числом !!!! ЧУДОВО!
За кухні:
Риба завжди тільки одна і пахне не дуже!
Дитячого меню як такого немає, пюре, молочна каша (три крупинки в молоці) і все! Чула, що люди скаржаться на це ... Ні йогуртів в баночках, ні бульйону, ні блендера ... Дитячі йогурти на наступний день нам порадили брати в дитячому клубі і про них буде окрема історія ...
Дитячі стільчики майже все зі зламаними столиками, постійно злітають.
Вай-фай !!!!: ХВОРА ТЕМА! Такого кошмарного вай-фаю ми давно не зустрічали! У номерах тупить так, що неможливо відправити фото або прочитати новини, постійно злітає! На території взагалі жах жахливий !!! У ресторані його в принципі НІ! Коли треба відвернути дитини і погодувати, то танцюй як хочеш, без мультика! Доводиться на телефоні включати 3G ...
Розваги: ​​тенісні столи та ракетки вбиті, як після бомбардування! Пінних вечірок немає, лазерного шоу немає, феєрверків нет ???? Минулий і позаминулий рік ми прилітали в один прекрасний готель в Текірова, так ось ці готелі як небо і земля! Там є все!!! А ціна відрізняється в копійки ...
На 4 день молодший син з'їв перед сном дитячі йогурти і через годину заснув. Вранці прокинувся з блювотою, болях в животику, температурою і згодом з розладом !!! Так тривало два дні, замовляли купити градусник (тк чомусь в готелі його немає), обіцяли вранці привезти і забули! На наступний день після молодшого отруїлася я і старший син, відразу після обіду, буквально через пів години я злягла з тими ж симптомами !!! Але !!! Градусника все так же не було! Я подзвонила знову на ресепшен (о 18.00), мені відповіли що градусника немає, напевно по зміні не передали заявку і забули! Пообіцяли привезти і «О, Чудо», привезли! З градусником я замовила ТАБЛЕТКИ Біоген, привезли дитячі краплі які у нас були і так !!!!!!!!!! Подзвонили, попросили 5 пляшечок води 0,5 л. (Нас в номері 5 осіб, а води ставлять дві пляшки по 0,5 + з отруєнням треба було отпаивать дітей)! Принесли ТРИ пляшечки !!!!
З плюсів: тепле море, піщаний пляж, теплі басейни і дитячий майданчик і кімната!
Ми в будь-якому випадку знайдемо чим себе зайняти і класно відпочинемо, але неприємні дві речі!
1. Чому турагент, з якої ми практично три роки, втюхує нам готель (знаючи наші переваги) з такою кухнею і інтернетом? Розміняла нас на відкат !!!
2. Чому адміністрація готелю не зробить потужний вай-фай, який зможе безперебійно і якісно працювати на ВСІЙ території? Чи не запам'ятовує що від неї просять! ВЗАГАЛІ не хвилюються за гостей! І плюс не завадило б стежити за кухнею, за її якістю і наповненням !!!

11.08.2018 21:48:33

Аквапарк в Туреччині і новий готель для відпочинку з дитиною в Белеку

Читати всі обговорення і залишити коментар

Були недавно в цьому аквапарку типу на екскурсії з іншого готелю. Дуже гідно! Черги правда на самі екстремальні та цікаві гірки пристойні, але ми з 10.30 до 16 встигли покататися на всіх, на деяких не по разу, подивитися шоу з дельфінами. Є кілька комплексів для маленьких дітей, ми там не були, тому що діти хотіли гірок цікавіше, а часу було мало. На все гірки пускають з росту 120 см, є обмеження по вазі для товстунів, не звернула уваги до скількох кг пускають. на американській гірці пускають з росту 130 (там всього один крутий спуск і пара поворотів, але все одно здорово). Домовитися не виходить, тому що небезпечно і співробітники дорожать роботою. Там є кінотеатр 5Д, не пішли туди, але він і все гірки, хвилі і шоу з дельфінами (білугами і моржиха) входять у вартість квитка. Поплавати з рибками і подібні розваги оплачуються окремо (75 дол. Поплавати з тропічними рибками на одного). Їду з собою типу не можна, але ми в роздягальні залишили їжу і прибігли один раз пожувати булочки, не до їжі било.Воду з готелю беріть обов'язково і побільше, у нас на 4-х пішло 4 пляшки води по 0,5 л. і банку газованої води і пляшечка мінералки, останні глотки ділили вже. Можна просто полежати на шезлонгах, поки діти катаються, як у свого готелю - прийти з сумкою, водою, їжею і завалитися засмагати, ніхто забирати не буде. Пісочок і правда білий і негорячий.
Горки закінчують роботу о 17.30. Шоу з білугами, особливо з моржиха супер! Дельфіни могли б бути і цікавіше.

23.06.2017 13:24:44

Готель 5 * для відпочинку з дітьми "все включено". Туреччина, Белек, Ela Quality Resort - відгук з фото

Читати всі обговорення і залишити коментар

Скільки турки вам платять за піар? Прорахувалися ... Абромович про ваш сайт навіть і не знають. Всього-то 2000 баксів в день і вашу сім'ю зустрінуть в аеропорту ... Ви що знущаєтеся? Або з офісу в паркінг і додому на паркінг? Ви народ-то хоч бачите, народ для якого цю маячню пишіть?

16.04.2015 9:53:44

Дуууже хороший готель, таке уважне ставлення до гостей, але цінник - так, не дуже гуманний)

15.04.2015 16:17:18

Відпочинок з дітьми: не тільки море. Хамам і рафтинг в Туреччині


Корисні поради мандрівникам.

Читати всі обговорення і залишити коментар

Гарна стаття! Згодна з усім, крім міркувань з приводу банкових продуктів. Чому ви дивуєтесь? У нас практично всі ті ж продукти вводять в прикорм першими: і груші, і банани, і картопля, а вже тим більше брокколі.
А ось вам, Бджілка, повчитися б. А то зазвичай у таких «не створюють собі проблеми" і діти ростуть бур'янами, ну щоб не морочитися.

27.09.2012 18:29:58

Другий пункт вибив сльозу :)))) Тобто якщо у нас двоє дітей, то нам треба обов'язково шукати якогось третього дорослого для поїздки? А враховуючи, що бабусь немає, завдання стає просто надскладною. А в наступному році я планую з ними взагалі одна поїхати :)

30.07.2012 10:05:12

... Адже очікування свята, підготовка до нього - і є свято! Куди поїдемо, ми вирішили вже давно. Всі ми вже побували в Туреччині в різних готелях, але дуже хотілося відпочити в "Ботаніка". Бачили ми його тільки зовні 4 роки тому, але вирішили, що наступного разу поїдемо саме в нього. В Інтернеті я знайшла фотографії та відгуки про готель - практично всі позитивні. Готель оцінений на 5 балів за п'ятибальною шкалою. І господиня агентства сама там відпочивала і сказала, що ми не пошкодуємо. Наша компанія складалася з 6 дорослих і 4 дітей (1 рік 3 міс., 1 рік 11 міс., 4,5 року і 10 років), тому характеристика готелю, як спеціалізується на дитячому відпочинку, була нам дуже до речі. Отже, все вирішено: Туреччина, Аланія (...

Читати всі обговорення і залишити коментар

Цитата з Обговорення: «Якби не постійні інфекції (ротавірус і кишкові), які самі ж ми часто і завозимо (гроші за путівку то шанс повернути прагнути до нуля) і все-таки неймовірну кількість дітей (а значить і швидкість поширення дитячих недуг висока ), то Туреччину можна було б визнати прямо дитячим раєм. »
Що б з собою нічого не привозити і там нічого не вистачати я своїм дрібним імунітет Деринат перед поїздкою укрепляю.І там теж їм користуємося! Відмінно! Ніякої вірус не чіпляється.
Ось і зараз стоїмо перед вибором готелю. Дівчатка, хто був цього літа в цьому готелі? Напишіть, як він зараз. Варто його розглядати? Спасибі заздалегідь.

03.07.2014 14:31:03

Я добре знаю цей готель. Хоча сама особисто не була. Але коли шукала готель для себе і сім'ї, то стала вже професіоналом в цій справі, навіть отримала визнання як консультант на одному з туристичних великих порталів.
Були там і рідні і друзі.
Ботанік - гідний готель. В Аланьї взагалі найменше готелів, в яких можна було б бути впевненим, на відміну від Белека або навіть Кемера. Ботанік - один з них. Мінусом можна назвати невелику (але зелену до неможливості) територію і не дуже приємний вхід в море. Ну і від аеропорту не дуже поруч, що для відпочинку діточками важливо.
А так, там для них є все.
Туреччина на якомусь етапі відпочинку з дітьми майже незамінна. Летіти близько, "все включено", тобто годують цілодобово, а значить, якщо дитина захотів їсти і пити поза основних прийомів їжі-завжди можна знайти і їжу і напої, в ресторанах мікрохвильовки, блендери. Але головне - це аніматори. По-моєму, діти їдуть до Туреччини саме до аніматорам і на водні гірки. Якби не постійні інфекції (ротавірус і кишкові), які самі ж ми часто і завозимо (гроші за путівку то щансом повернути прагнути до нуля) і все-таки неймовірну кількість дітей (а значить і швидкість поширення дитячих недуг висока), то Туреччину можна було б визнати прямо дитячим раєм.
Але ось тепер, після відпочинку в Європі, зокрема в Іспанії, я зрозуміла, що з детем до року я як і раніше б не поїхала б нікуди, а з детем від 2-5 саме в Іспанію. А потім би повернулася до Європи, коли дитині виповнилося б 10. А ось ці роки 5-10, коли очі горять від гірок і міні-клубів, але потухають на екскурсіях і пізнавальних поїздках просто від фізичної втоми, провела б в Туреччині. Навіть популярний парк Авентура і то для дитини 4-6 років стомлююче пригода, не кажучи вже про всякі там Гауді і Далі, яких в цьому віці точно не оціниш, тільки втомишся в дорозі.
Але після відпочинку в хороших іспанських готелях, і прогулянок вуличками, особливо після того, як побачила особисто, як відпочивають ті, хто знімає апартаменти і тим більше купив житло, з'явилася реальна мрія подумати в цю сторону. Хоча спочатку теж співала на всіх форумах, ой, я не хочу готувати, я втомилася від каструль, ой не хочу носити парасольку на пляж, ой, не хочу думати про те, де пообідати ... А потім зрозуміла - хочу! Але хочу або апартаменти зняти або купити (це складно, але за цінами виявилося зовсім не не реально).
А в Туреччині найбільше люблю Сіде. Особливо після того, як все ж побудували мою мрію - променад уздовж моря.

25.12.2011 8:43:56

Два роки поспіль, з 20 травня по 10 червня, я з двома дітьми 6,5 і 10,9 років їздила відпочивати в Сіде. Саме в цьому місці і в цей час для нас сама "правильна" погода - наше сибірське літо. Тому акліматизація в Туреччині у нас проходила легко, не більше двох днів.

Читати всі обговорення і залишити коментар

Еікогда не відвідують Принц Туран готель, ну хіба що з екскурсією "Яким не повинен бути 5-ти звёздночрий готель" .Це НЕ отельс заявленим сервіс. а суцільна нервування, хоча повірте я їхала з самим хорошим настроєм.

30.08.2008 10:36:45

Дуже сподобався Алі Бей і нам, і дітям, повернулися тиждень тому. До цього були в Алі Бей, Белек. Багато з тих, з ким і там, і там зав'язували розмову, приїжджають в Алі Бей постійно і ніколи не розчаровуються. Аквапарк фантастичний, величезна територія з маленькими будиночками і наявність 5 ресторанів створюють враження, що не особливо-то і натовп, народ "розсмоктується". Якщо тільки ви не обідаєте в аквапарку, там і в черзі постояти доводилося.
Кахель в номері не бентежив, я привезла двох часто хворіючих дітей і зусиллям волі заборонила собі довбати їх на тему здоров'я. Ми їли морозиво (будинки від одного погляду на нього траплялося ангіна), ходили по цій підлозі, спали під кондером !!!, і купалися, купалися, купалися. Все-таки позитивні емоції роблять свою справу :-)
Алі Бей в Белеку - абсолютно ідентичний, тільки покомпактнєє, умови проживання та харчування на такому ж чудовому рівні. Хіба що на "турецьку ніч" привозять більше товарів і сувенірів - ближче, все-таки.
На наступний рік знову планую Сіде.

11.08.2008 8:18:15

Побувавши на Гремячем Ключі, ми знову вирішили придумати що-небудь подібне. Вже дуже здорово вийшло: і цікаво, і недалеко. Папа порився в своїх книжечках, і ми вирішили відвідати водоспад Райдужний.


Якось раз потрапив я до Туреччини ... :) Виявилися там під Аланією, кілометрів 20 до неї не доїжджаючи. Досить безлюдне містечко, 3 км в сторону Аланії від Авсалара (це там найближче селище) ...

Ми зібралися ... Хто-небудь відпочивав там? Як враження?

Читати всі обговорення і залишити коментар

A vy kogda edete? Ja edu s 28 po 6 avgusta, mozhet potom uspeju rasskazat ':))

17.07.2002 18:30:28

Були в Алі Бей Белек на початку червня. Діти мої в захваті! Один з кращих клубів для відпочинку з дітьми, голова не болить чим зайняти дітей. Раніше багато писали про нього, з пошуку пошукайте.

17.07.2002 15:37:07

Всім привіт! Порадьте, будь ласка, готель в Белеку за такими параметрами: 1. Хороший піщаний, пологий берег 2. Велика зелена територія, наявність водних гірок, дитячого басейну 3. Хороше харчування Друзі порадили Алі Бей в Белеку, власне вже почала розглядати цей варіант впритул. Все влаштовує, але у відгуках ніде не знаходжу інфу про берег, море, тому що пріоритет для мене все-таки пісочок і море, а не аквапарк. Плануємо з двома діточками півтора і 4 роки. Бюджет на папу + маму + 2 ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

Алі-Бей не рекомендую. Були в минулому році в Алі-Бей в Белеку і в Мегасарай в Белеку. Мегасарай при тій же ціні на порядок краще. Єдине що краще в Алі-Бей - є аквапарк (в Мегасарай теж є кілька гірок), але він окремо від пляжу і виходить або пляж або аквапарк. Пляж в Алі-Беї більше, але брудніше, таке враження що його взагалі прибирають раз в сезон: (((Все інше в Мегасарай краще просто не можна порівняти. Їжа, наприклад. Ті, хто приїжджав в Алі-Бей не в перший раз, кажуть , що він сильно зіпсувався. Ще кажуть що у МегаСарая господарі німці, у Алі-Бея - турки. Судячи з якості готелів і обслуговування - правильно говорять.

19.03.2008 21:56:14

ви ще сиде розгляньте, місце соргун.імхо кращі пляжі там.

19.03.2008 20:36:24

Був там хто-небудь? Як відгуки? З дитиною близько 2-х років нормально? Є там ніж погодувати? :)))

Читати всі обговорення і залишити коментар

Хороший комплекс. Харчування - як у середній 5 *. Аквапарк хороший. Туристів туди переїзд багато - ніхто на харчування не скаржився.
Єдине - пляж там не чистий пісок - є смуга гальки при заході в море.

26.05.2006 17:07:29

Цікаво дізнатися про цей готель відгуки

Збираємося їхати з двома дітьми 2 і 5 років. Хто був, які враження? Що за дитячий майданчик там? Що є навколо готелю?

Дівчата, хто в цьому році відпочивав в цьому готелі в Сіде? Цікавить саме готель в аквапарком. У нас не було фінансів в цьому році звозити дитини. Тепер поставила за мету відкладати щомісяця енну суму на наступний рік. Скажіть, скільки коштував відпочинок в серпні-вересні на 2-х дорослих і дітей, х 5-ти років? Чула, що готель не з дешевих, коштує він тих грошей? Допоможуть будь-які відгуки

Читати всі обговорення і залишити коментар

Відмінний готель, відкладайте, не пошкодуєте)
ми їздили в цьому році, залишилися дуже задоволені
питайте

05.09.2010 23:09:34

Добрий день. відпочивали в минулому, не в цьому. Вам цікаво?

03.09.2010 16:32:55

з 4 серпня 2 тижні. 2дорослих = 2детей (13 і 4). Номер сімейних, просто все вкл.

Я пам'ятаю, вже питала, але конкретних питань тоді не було :) Чи не знаєте ви, продають чи на території готелю памперси?

Читати всі обговорення і залишити коментар

Були в Алі Бей в червні. Памперси продаються прямо в готелі в магазині. Ще можна купити в місті Белек (20 хв. Пішки або 10 хв на автобусі.)

04.09.2002 23:26:25

Ми поруч були, були друзі в минулому році. Їм сподобалося. Памперсів, так само як і дитяче харчування, не продають на території готелю, так що вези з собою. :))

04.09.2002 12:33:25

Нужен совет :-) хочемо поїхати на початку вересня на 2 тижні в Туреччину, пригледіли Алі Бей. Їдемо з двома дітьми-4 і 2,5 років. Хотілося б хороший пляж, зелену територію, аквапарк і дитячий басейн, дитячу анімацію і гарне харчування + не надто шумно, щоб діти спати могли вночі нормально. Хто був, скажіть, чи можемо ми на це там розраховувати на ваш погляд? Приймемо будь-які поради :-)

Читати всі обговорення і залишити коментар

З мінусів - в сімейному номері двері між кімнатами умовна.
Тапчани на пляжі дерев'яні, а не пластикові, старі. На підлозі - плитка. Немає закусок, тільки кволий полуденок.
З плюсів - аквапарк просто супер. Непогане харчування. Відмінні шоу-мюзикли. Морозиво - ескімо і корнетики - цілий день, свіжовичавлений апельсиновий сік (трохи розбавлений) теж. Так, правда, десь в реге у мене посилання на детальний звіт.

21.03.2006 7:32:20

Була в Сіде в червні минулого года.Отель хороший, територія дуже зелена, пляж пристойний (мінус старі лежаки, щоб їх зрушити потрібна чоловіча рука) .Детскій басейн хороший, аквапарк теж відмінний (єдино вода в аквапарку холоднувата) Взагалі весь готель розрахований на дітей, є карусельки (трохи, за доп. плату) дитині сподобалося дуже, після вечері мчали туди голопом.Очень хороший дитячий клуб (правда мого було не затягнути) .Мені не сподобалися номери, застарий і дуже все чутно у ванній, тобто вибачте хто пукає в сусідньому номері, коротше все чутно, навіть як рот полоскают.Вот .А так готель дуже хороший, харчування супер, дітлахам саме то.Езжайте не пошкодуєте

20.03.2006 23:44:55

розглядаємо такі готелі: Ali Bey Sorgun 5 * Susesi Luxury Resort 5 * Paloma Grida Resort spa 5 * Як думаєте, який з них краще? Може хтось був? Принциповий пісок і гарне харчування і анімація. І розрахуйте плиз з 20 серпня на 14 ночей 2 + 2 (5 років і 9 років) або щось аналогічне

Підкажіть, чи правильно я розумію, що Папіллон - це готелі одного рівня, Алі бей, Беллис і Туркуаз - вище, а Вояж Белек, Глорія Верде - ще вище? Туї Меджик і ВотерВолд на рівні Алі бея або нижче? У кого тут самий хороший вхід в воду? Пологий і без хвиль добре б. І, може бути, променад десь є? Доглядаю на початок жовтня для сім'ї з дітьми 11 і 2 років.

Читати всі обговорення і залишити коментар

Якщо говорити про харчування - в Глорія дитяче харчування фантастично поставлено, в плані того, що там приготують все, що ви попросите для дитини і доставлять в будь-який ресторан \ номер \ бар, куди попросите.
У мене туристи тільки що повернулися з Глорії з грудним малюком. Навіть кашку на козячому молоці зварять, якщо попросите. Там у них кухар з Росії, яка добре знає дитячу кухню, раніше працювала в дитячому садку. Вам з 2-річкою це було б актуально, думаю.
І є просто дієт стіл, де все на пару, варене, несолоне, теж для дітей підходить.
Ще Глорія забезпечує хорошими вологими серветками, милом / пінкою для митися / лосьйоном, все для дітей 0 + Чикко, сосками, пляшечками, дитячими ложками і навіть памперсами.
Дитяча (дитяча) концепція Глорії заслуговує на повагу, іншими словами. У вас звичайно не немовля, але все ж маленький :)
Мої туристи після Глорії були ще в Макса тиждень, так в Макса такої розкоші немає.

01.04.2017 21:06:27

З вашого списку, якщо дозволяють фінанси, однозначно б вибрала Глорію.

31.03.2017 23:05:49

Просимо заради. Летимо з 26.06. Летимо з сином 7 років и только заради гірок, Веселої дитячої компании и т.д - щоб Йому веселіше Було. Мало что залиша з гостиниц. Пропонують Ботанік або Алі Бей. За відгукамі в Ботанік відпочивають много з Малюков, а вісь 7-ми річному хлопцеві не нудним буде? Та й сход в море, пишуть, не дуже. Про Алі Бей кажуть гірки там старі, розбиті, народу натовпу. Ще пропонують перебудований Amara Dloce Vita - повністю, кажуть, перебудували і гірок за описом набагато більше. Але ...

Читати всі Обговорення и Залишити коментар

Щойно повернулися з Ботаніка ... не в захваті ...

12.06.2007 13:34:53

можу тільки про Ali Bay сказати, відпочивали там років 7, а в минулому році залишилася жахливо розчарована: ((((від колишнього сервісу не залишилося нічого: (розбиту пляшку (чужу) біля басейну після тривалих прохань в результаті сама прибирала, номера давно вимагають що б їх освіжили, народу завжди було там море, але в минулому році значно менше (перестали зі всіх найближчих готелів німців в акваарк привозити) в загальному за такі гроші, відпочинок яно не дуже, більше туди не поїду

11.06.2007 18:45:00

Якщо хтось був в обох з цих готелів, який більше сподобався і чому?

або SILLYUM RESORT в Белеку? Який готель краще?

Читати всі Обговорення и Залишити коментар

Алі бей більше. Там великий аквапарк. Їхати до нього довго - це майже початок регіону Аланья .. Захід в море поганий, тобто вже не чистий пісок. Анімація непогана.
Сіліум - маленький за площею, затишний, що не заїжджений нашими .. але в минулому році там відбудували вілли Марек, багато операторів дають розміщення через кому .. Наскільки добре в віллах - не знаю, ніхто з туристів не потрапляв в них .. Розташовані поруч, тобто до моря стільки ж йти.
І це все в Белеку, тобто трансфер ближче в два рази. І вхід в море більше піщаний, зовсім маленькі камінці не береться до уваги. :)

28.07.2006 15:26:13

Я була в Алі-Бей в Сіде в червні. Що НЕ сподобалося: дуже поганий вхід в море (для маленької дитини жах-жах), незручна система карток, а не браслетів; сподобалося: харчування, барвиста аннимация. Другий раз би не поїхала.

26.07.2006 20:39:45

Після десятого червня на на два тижні двоє дорослих і дитина 6 років. Дуже хочемо саме цей готель. Або щось не гірше в Аланії.

Дівчатка, другий день мучуся-надокучаю. Потрібен хороший п'ятизірковий готель в Туреччині, бажано все включено. Їдемо в вересні з 4х однорічною дитиною на 2 тижні. Номер потрібен двокімнатний. Хотіли в Алі Бей, Белек, почитала вчора про нього відгуки і на «сім'ї», (топік внизу), і в інтернеті, зрозуміла, що напевно, потрібно буде шукати щось інше. Що потрібно обов'язково: 1. Хороший пляж, бажано на березі пісок, а в море - галька (щоб каламуті не було) 2. Зелена територія. 3. Сервіс, анімація ...

Читати всі Обговорення и Залишити коментар

А що значить ніяких ос, комарів тощо? Яким чином готель повинен цього досягти? -)))

19.04.2007 13:06:45

Відгуки про Алі-Бей хороші, ми самі туди плануємо в кінці серпня-початку вересня. Родичі наші там були рази три і кожен раз в захваті, особливо діти. Правда, у нас двоє дітей, так що виходить близько $ 7000. І ще - ми їдемо не в Белек, а в Сіде. І, до речі, по-моєму в Белеку UAI немає. До речі, можна заощадити до $ 500, якщо їхати не з вихідних а з буднього дня. Порівняємо з ним за якістю Тюран Принц, але там і аквапарк гірше, і народу побільше.
Плюси - смачна їжа (любимо ми пожерти), гарне море, хороший аквапарк (ребенки у нас 5 і 7 років не будуть звідти вилазити - впевнений!), Хороші великі двокімнатні номери з закриваються міжкімнатними дверима (щоб принаймні можна було спокійно трахацца, ні в чому собі не відмовляючи :)))
Так що не слухайте, що Туреччина не варто 6-7 тисяч. Можливо, це не варто для тих, хто не може такі гроші витратити на відпочинок. Якщо ці готелі забиті під зав'язку і в червні на серпень вже гарантовано нічого не купиш, і готель на 2/3 забитий аж ніяк не росіянами, а тими ж європейцями, невже ви припускаєте, що є ТИСЯЧІ ідіотів, які не знають, куди дівати гроші?

19.04.2007 10:01:45

За харчуванню. Безсумнівно - Алі Бей. Вразило різновид дорогих сирів, дорогих м'ясних і рибних нарізок. Фрукти на кінець травня були - черешня, алича, полуниця, абрикоси, айва та стандартні: кавуни, диня, апельсини, яблука. Що жодного разу не було помічено в інших готелях це - сьомга, креветки, кальмари й восьминоги. Потім за якістю харчування варто Туран Принц. Харчування там досить пристойне. Тільки з фруктами - сутужно: стандартний набір. Санрайз по харчуванню слабенький для п'ятірки. Якщо не знати ...

Читати всі Обговорення и Залишити коментар

да, в бунгало майже у всіх готелях плитка, а не ковролін.

12.06.2006 20:39:36

ой, як знайоме :( ми тепер в басейни ні ногою: (((провалявся в Туреччині в минулому році два тижні з моторошною інфекцією: пронос, блювота, кон'юнктивіт і температура !!!

12.06.2006 20:38:14

Думали про поїздку в Санрайз, але в каталозі якось Алі Баба мене зачепив :) На сусідніх сторінках, тому і порівняла - в Снрайзе 2 хирляві пальми навколо :) басейну в порівнянні з зеленим Алі Бабою. До того ж Алі Бабу тут хвалять. Санрайз, дійсно, "в сто разів" :) краще? Які принципові відмінності?

Читати всі Обговорення и Залишити коментар

Якщо з дітьми їхати -то Алі-баба зручніше. Дітей багато, можна ходити купатися в сусідній готель на пляж -де пісок, дуже дрібно і на березі курені ... не обгорят. і звіринець поруч в Жасмін-наш був в захваті.

07.03.2006 13:18:54

Ми за Санрайз))))

07.03.2006 12:37:44

Я ніколи, напевно, не визначуся :(. Дуже розраховую на пораду. Двоє дорослих + діти 4 років. Бажано бунгального поселення. Порадьте хорошу п'ятірку. Дуже важлива дитяча анімація і якісний міні клуб. Наявність дитячих розважалівку (лунапарк, аквапарк і т.п.) - вітається. Ну і природно що б з їжею там було все в порядку. заранее спасибо.

Підкажіть, хто відпочивав з дитям в цьому готелі (Сіде)? Які у вас залишилися враження? Чи дорого? Дякуємо!

Читати всі Обговорення и Залишити коментар

Ми були. Сервіс відмінний. Територія чиста, велика, красива. Все дуже добре.
Але по мені сервіс кілька надлишковий і в цілому готель більше орієнтований на німців, ніж на російських. Мініклуб для дітей непоганий, але, як то кажуть, не «запалював". Втім, в аквапарку нудьгувати і не доведеться. Плюс чудові шоу вечорами, дитячі атракціони (правда, платні).
Мій висновок - в цілому непогано, але дорого. Можна трохи "пожертвувати" якістю і рівнем обслуговування, але істотно (до 800-1000 дол.) Виграти в ціні, вибравши інший готель.

17.06.2003 18:11:52

Готель дуже хороший зі своїм аквапарком.
Напишіть коли ви плануєте тур, на скільки днів і в якому складі. Я тоді зможу вам сказати на скільки це дорого.

09.06.2003 13:54:13Пінних вечірок немає, лазерного шоу немає, феєрверків нет ?
1. Чому турагент, з якої ми практично три роки, втюхує нам готель (знаючи наші переваги) з такою кухнею і інтернетом?
2. Чому адміністрація готелю не зробить потужний вай-фай, який зможе безперебійно і якісно працювати на ВСІЙ території?
Ви що знущаєтеся?
Або з офісу в паркінг і додому на паркінг?
Ви народ-то хоч бачите, народ для якого цю маячню пишіть?
Чому ви дивуєтесь?
Другий пункт вибив сльозу :)))) Тобто якщо у нас двоє дітей, то нам треба обов'язково шукати якогось третього дорослого для поїздки?
Дівчатка, хто був цього літа в цьому готелі?
Варто його розглядати?

Новости