Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вагітна Нюша продовжує виходити в люди

17:44, 14.06.2018

27-річна співачка Нюша в кінці травня нарешті офіційно підтвердила те, про що говорили вже давно: вона вперше стане мамою . Зірка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram фото з чоловіком Ігорем Сівов , На якому ясно видно, що вона вагітна. З чуток, Нюша знаходиться на п'ятому місяці .

Незважаючи на цікаве положення, артистка продовжує виступати і виходити в світ. Так, минулого тижня Нюша разом з чоловіком прийшла на « Премію МУЗ-ТВ 2018. Трансформація », А вчора відвідала препаті музичного фестивалю« ЖАРА ». На заході, який відбувся в ресторані Rose Bar Crocus City, співачка була без чоловіка. Для вечірки в морському стилі зірка вибрала білий комбінезон з кольоровим принтом, поверх якого накинула зелений плащ.

Також по урочистій водної доріжці пройшлися Григорій Лепс , Микола Басков , Крістіна Орбакайте , Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва , Емін , Настасья Самбурська і багато інших.

Вагітна Нюша продовжує виходити в люди

Нюша і Піндюра Артем Вікторович з MBAND

Нагадаємо, про те, що Нюша і Ігор Сівов зіграли весілля, стало відомо 21 серпня минулого року. У своєму мікроблозі в Instagram зірка зробила офіційну заяву: вона тепер дівчина заміжня. Весільна церемонія пройшла на Мальдівах, куди приїхали не тільки рідні та друзі пари, а й голлівудські зірки. Так, діджеєм на весіллі у Нюші працювала Періс Хілтон , А партнером по танцях з нареченою виступив Леонардо Ді Капріо .

Додамо, що Міжнародний музичний фестиваль «ЖАРА» вже втретє пройде з 26 по 29 липня 2018 року в Баку, на одному з найкрасивіших курортів Каспійського моря Sea Breeze Resort. Цього року гостей і телеглядачів чекає нова грандіозна програма. Гала-концерт в честь відкриття пройде на встановленій на пляжі сцені. В інші дні заплановано потрійний ювілейний вечір, присвячений легендарним артистам: Леоніду Агутіну , Володимиру Преснякову і Валерії , Живий концерт угруповання « Ленінград », Яка вперше приїжджає на фестиваль, а також творчі вечори Валерія Меладзе і Любові Успенської .

Нюша з чоловіком Ігорем Сівов

Ігор Сівов і Нюша минулого Премії МУЗ-ТВ

Читайте також:

Співачка Нюша зізналася, що приховувала вагітність навіть від чоловіка

Вагітна Нюша з чоловіком прийшли на Премію Муз-ТВ

Нюша заплатить за пологи в елітній клініці мільйон рублів

Новости