Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Весілля П'єра Казірагі і Беатрис Борромео

Цього літа в Князівстві Монако знову відсвяткують «королівську» весілля. Про свої плани законний шлюб оголосили П'єр Казірагі, племінник князя Альберта II, і Беатрис Борромео, представниця італійської аристократичної сім'ї.

За даними журналу Hello, молоді люди мають намір провести кілька церемоній. Перша громадянська служба відбудеться в кінці липня в Монако, місце народження та проживання нареченого. Відповідно до сімейними традиціями, церемонія пройде в княжому палаці Грімальді. Очікується, що тут будуть присутні численні представники правлячої династії: принцеса Каролін (мама нареченого), князь Альберт II (дядько жениха), старший брат П'єра, Андреа Казірагі, з дружиною Тетяною Санто Домінго і сестра Шарлотт з бойфрендом Гадом Ельмалех.

Друга, релігійна церемонія відбудеться в країні нареченої на озері Маджоре в Італії 1 серпня 2015 року. Тут родина Борромео володіє однойменними островами протягом останніх п'яти століть.

27-річний П'єр і 29-річна Беатріс познайомилися під час навчання в міланському університеті Бокконі в 2008 році. Красуня Беатріс, відома в Італії журналістка і телеведуча, неодноразово згадувала в інтерв'ю про своє бажання вийти заміж: «Я хотіла б, щоб П'єр став батьком моїх дітей. І думаю, що разом ми могли б створити дуже стабільну сім'ю ». В кінці минулого року П'єр зробив коханій пропозицію, подарувавши кільце з рожевим діамантом. Беатріс добре знайома з родиною Грімальді. Протягом останніх років вона регулярно супроводжувала нареченого на світських заходах князівської родини, таких, як весілля князя Альберта, монегасскіе Бали Роз і Червоного Хреста.

Протягом останніх років вона регулярно супроводжувала нареченого на світських заходах князівської родини, таких, як весілля князя Альберта, монегасскіе Бали Роз і Червоного Хреста

П'єр Казірагі і Беатрис Борромео в Монако, травень 2014 року

Весілля старшого брата П'єра, Андреа Казірагі, відбулася в Монако влітку 2013 року . Андреа одружився з дочкою колумбійського медіа-магната Тетяні Санто Домінго.

джерело фото та інформації: Hello Magazine

Новости