Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Завантажити гру Акваскейп (колекційне видання) безкоштовно

  1. (Казуальні міні-ігри: Квести і пошук предметів) Що таке Фішдом , Розповідати зайвий раз не треба...
  2. Завантажити гру, схожу на «Акваскейп (колекційне видання)»:
  3. Найпопулярніші ігри в жанрі «Квести і пошук предметів»:

(Казуальні міні-ігри: Квести і пошук предметів)

Що таке Фішдом , Розповідати зайвий раз не треба - всі знають про цей яскравий і забавний віртуальний акваріум. Так ось, «Акваскейп» - це практично те ж саме. Подібність настільки велике, що неозброєним поглядом не відрізнити. Той же акваріум, який треба іноді чистити губкою, ті ж різнокольорові веселі балакучі рибки, яких треба годувати, можна поганяти курсором або помилуватися, як вони розмовляють один з одним або з господарем. Набір різних фонів для акваріума, ціла колекція водоростей і прикрас.

Відмінність насправді є, і, якщо не брати до уваги тематики наборів прикрас і порід рибок, то воно все одно. Якщо в «Фішдома» ми заробляли гроші для покупки прикрас і рибок, складаючи фішки по три в ряд, то «Акваскейп» - забава для любителів пошуку предметів. І тут вже варіації пошуку розгорнуті на всю широчінь: перед нами постануть три десятка полів, на яких розташовані, вірніше, майстерно приховані понад 200 предметів.

Всі місця для пошуку пов'язані з морською тематикою - тут і пляжі, і затонулі вітрильники, і капітанські рубки. І все це - яскраве, веселе, з великими предметами (навіть дітям не складе труднощів відшукати більшість необхідних речей). Є в грі «Акваскейп» і особливі розваги, відкриваються у випадковому порядку. Наприклад, знайти все, що потрібно, обшарюючи поле променем ліхтарика. Або швидко зібрати всі золоті предмети. Або ж «пірнання без акваланга»: за відведений короткий термін потрібно встигнути знайти будь-який предмет з трьох представлених, якщо справлятися досить швидко, можна встигнути знайти всі десять потрібних предметів і отримати приємне винагороду.

Крім цього, практично на кожному рівні «Акваскейп» є три заховані черепашки: це додаткова валюта, за яку можна придбати деякі прикраси і рибки. За рівнями ми просуваємося, прикрашаючи і заселяючи свій акваріум. Весь асортимент згрупований за тематикою: дикий Захід, цирк, зомбі, казки і так далі. Є й особливі предмети, які ми отримуємо в подарунок за те, що поцікавимося іншими іграми «Алавар». Всі покупки можна розмістити на будь-якому місці в акваріумі, злегка змінюючи розмір при необхідності.

Якщо ви шукаєте приємне і веселе офісне розвага, але не любите гри «три в ряд» - то «Акваскейп» приготований спеціально для вас!

Завантажити гру Акваскейп безкоштовно:

Завантажити гру Акваскейп безкоштовно:

Лічильники: 6714/1719 | Теги:

Завантажити гру, схожу на «Акваскейп (колекційне видання)»:

Найпопулярніші ігри в жанрі «Квести і пошук предметів»:

Всього коментарів: 0

Новости