Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ОАЕ Дубаї. Купівля шуби 2015 року, шопінг, екскурсії. Практичні поради.

Поїздка в Дубаї, особливо, якщо вона у Вас перша в житті - це безумовно подія, яка залишить сильний слід у Вашій пам'яті. Ця розповідь, я більш ніж упевнений допоможе навіть досвідченим мандрівникам, а вже тим, хто вирішив відвідати ОАЕ вперше тим більше. Море, шопінг, екскурсії, обмін валют, ресторани, цікаві місця, транспорт, готелі, звичаї і звичайно шубна тема, якою цікавиться багато наших співвітчизниць. Це вже не перший мій розповідь про ОАЕ .Ни для кого не секрет, що Дубаї друга світова столиця хутра після Кастории і попередні мої розповіді були присвячені, в основному, цієї тематики.

http://www.turpravda.ua/ae/blog-44807.html

http://www.turpravda.ua/ae/dubay/blog-78866.html

Тут я постараюся дати Вам більше різної інформації, ну а тим, хто цікавиться тільки шубами, я порекомендую відразу спробувати нижче по тексту знайти місце, де йдеться саме про хутро, запастися терпінням і спробувати вивчити матеріал більш детально. Повірте, стане в нагоді. Так само в кінці розповіді є велика фотогалерея.

Тур був обраний і оплачений у туроператора Бібліо-глобус через інтернет. При оформленні були передані на їх сторінку копії паспортів та фото. Всі документи для поїздки, включаючи візи були через три дні просто завантажені з особистого кабінету на сайті компанії. Нікуди їздити і навіть дзвонити не довелося. Дуже зручно. Ціна туру з 11 січня була смішною - 38 000 руб. з візами на двох за тиждень.

Літак Трансаеро Boeing 747-400, розрахований на 522 пасажира вилетів за розкладом, несучи в своєму череві від сили чоловік вісімдесят. Криза, курс долара і закінчилися зимові канікули зробили свою справу.

Яким би Ви туроператором не прилетіли в ОАЕ, приймаюча компанія у Вас швидше за все буде Voyage Tour. Зустріли ввічливо, видали буклети з інформацією, посадили в мікроавтобуси і швиденько відвезли в готель CityMax Bur Dubai.

Зустріли ввічливо, видали буклети з інформацією, посадили в мікроавтобуси і швиденько відвезли в готель CityMax Bur Dubai

Мій докладний відгук про цей готель можна почитати тут.

http://www.turpravda.ru/ae/dubay/Citymax_Bur_Dubai-h30347-r107131.html

А ось і відео. http://www.youtube.com/watch?v=-StWJyI4ABs

Готелі в Дубаї. Якщо Вас цікавить бюджетний варіант, а мета поїздки екскурсії, шопінг і шубний промисел суміщені з ранковими поїздками на пляж, то можна взяти будь-яку з трійок, які пропонують наші туроператори. Список цих готелів у всіх однаковий. Рівень сервісу, розміщення і харчування теж схожі. Мої рекомендації: Lords, Landmark, Zein, Comfort inn, Coral Oriental, Flora, Jonrad, Ambassador, CityMax. Всі вони забезпечать достатній рівень чистоти, якості харчування та комфорту не дуже вибагливим путешественнікам.В основному, готелі ці знаходяться в старому районі міста іменованому Дейра.

Там не дуже чисто, буває шумно, немає арабів і багато наших колишніх співвітчизників, в основному з країн СНД, які будуть постійно приставати до вас на вулиці, пропонуючи відвідати різні заклади, від шубних салонів, до борделів.

Там не дуже чисто, буває шумно, немає арабів і багато наших колишніх співвітчизників, в основному з країн СНД, які будуть постійно приставати до вас на вулиці, пропонуючи відвідати різні заклади, від шубних салонів, до борделів

Потрібні горілка, айфон 6, підробки сумок, окулярів? Та що завгодно. Все можна купити тут. Зате - це ідеальне місце для походу по дрібним лавочках і торговим центрам.Тут знаходиться серце шубної торгівлі міста, золотий ринок, ринок прянощів і багато-багато іншого.

Можна поселитися в готелях подорожче, в районах Джумейри або золотої середини Bur Dubai. Тут кожен вирішує за коштами і цілям. Я віддаю перевагу бюджетні варіанти в таких поїздках, коли в готель приходиш лише переночувати і кинути речі.

Обмін валюти. У Дубаї обмінники на кожному розі.

Курс дірхама прив'язаний до долара і великої різниці, де міняти валюту немає. Нормальним вважається курс 3,65-3,66 дірхама за долар. Намагайтеся не обмінювати гроші в касах Western Union і Global Money. Вони беруть комісію з кожної угоди. Невелику суму грошей рекомендую поміняти відразу ж в аеропорту, тому що в готелях, при заселенні беруть туристичний податок, недавно введений урядом країни. За троячку це 10 дирхам за номер на добу. Платити доведеться відразу за весь термін.

Транспорт в Дубаї представлений в основному таксі і метро. Таксі дешеве. Машин на вулицях тьма. Жодного разу довше пари хвилин не стояли, щоб зловити вільну. Якщо їхати кудись втрьох або вчотирьох, то поїздка на таксі точно буде не дорожче, ніж на метро. Мінімальна вартість поїздки 12 дирхам.

Метро в місті зручне, станцій багато. Майже в будь-яке потрібне Вам місце, можна на ньому дістатися. Квитки купите в касі. Назвіть кінцевий пункт поїздки, тільки якщо Вам потрібні квитки туди і назад не забудьте сказати про це. Можна скористатися автоматом, вказавши зону поїздки. Зони ці можна подивитися на карті метро. Квитки бувають двох типів. Червоні - паперові, одноразові і срібна пластикова карта, на яку можна класти гроші. Червоні трохи дорожче, та й за саму карту платити не потрібно. Можете купити собі проїзд в Голд класі. Це такий вагон з м'якими кріслами для тих хто багатший.

Є тут невелика проблема, з якою стикається безліч туристів. Спостерігали цю картину постійно. Постарайтеся не помилитися з вибором зон в автоматах і стежте, щоб на картах не закінчилися кошти і грошей вистачило для поїздки. Вся справа в тому, що Вас то всередину пустять, а ось на станції прибуття, приклавши картку на виході в турнікету для списання грошей, можна виявити, що їх не вистачило або квиток куплений не в ту зону. Штраф і розбирання з поліцією гарантовані. Один раз ми так потрапили в позаминулому році з цими картами. Обчислити скільки коштує поїздка важко, тримати на мапі більшу суму, з тим щоб на ній же відвезти додому безглуздо. З тих пір за краще прості і зрозумілі червоні, одноразові квитки.

З тих пір за краще прості і зрозумілі червоні, одноразові квитки

Тепер про двох головних цілях відвідування ОАЕ нашими туристами. Знайомство з культурою, традиціями та історією цієї дивовижної країни найчастіше відходить на третій план після шопінгу і моря.

З морем в Дубаї все просто. У 90% випадків Вас чекає пляж Мамзар Біч.

Туди Вас доставить безкоштовний автобус від Вашого готелю або таксі. Вартість поїздки з району Дейри 20-25 дирхам. Вхід платний - 5 дирхам. Парк біля пляжу замечательний.Там іноді проводяться розважальні заходи, але в основному у вечірній час. Самих пляжів чотири. Ми завжди, на протязі багатьох років ходимо на найдальший. Там менше народу. Вхід в воду плавний, підійде діткам добре. Тільки врахуйте лежаків і парасольок там немає. Вода в січні з ранку була градусів 17-18, до полудня прогрівається до 20-22. Купатися холоднувато. Все в основному засмагали. Майте на увазі, що по понеділках та середах чоловіків на цей пляж не пускають. Є ще громадський пляж на Джумейре, але він був закритий на реконструкцію. Вони відрізняються тільки видом на березі. Море однакове. Це все звичайно стосується тільки туристів, які будуть жити в міських готелях. Чи зможете розщедритися на пляжний готель, начебто Атлантіса? Тоді звичайно, Вас не турбуватимуть такі проблеми як: влізти в готельний автобус, скільки платити, черги за квитком, як вибрати собі пальму з тінню, де купити коктейль і тд. і т.п.

Шопінг в Дубаї - це окрема тема. Основні категорії, що цікавлять наших туристів - це в першу чергу шуби, електроніка, золото, копії брендових речей, парфюмерія і предмети одягу.

Про все по порядку, але почну з шуб. У цій темі я розбираюся прекрасно і вже писав багато розповідей з порадами, як правильно купити і вибрати пухнасту красуню і в Греції і в ОАЕ.

Дубай - столиця хутра. Абсолютно справедливе вислів. У світі існує два основних місця, де наші туристи можуть купити собі пухнасту красуню. Це містечко Касторія в Греції та Дубаї в ОАЕ. Все інше філії: великі і дрібні. Чим же відрізняються ці два місця? І де краще зробити таку покупку? Куди краще їхати за шубою. Це питання задавали мені раз двісті. Спробую коротший.

Ціни і в Дубаї і в Касторії приблизно однакові. Різниці немає. Асортимент приблизно однаковий протягом усього року. У Греції він гірше в березні і квітні, в ОАЕ влітку. Влітку в Дубаї закривається багато салонів через відсутність туристів. Головна відмінність в антуражі. Звичайно, якщо покупка планується влітку, то її приємніше поєднати з поїздкою до Греції, якщо взимку то краще ОАЕ, але тут треба врахувати, що тур в Емірати обійдеться пристойно дорожче.

У Греції ви потрапляєте під таке явище як організовані шоп-тури і все з ними пов'язане. Я вже писав багато про шоп турах за шубами в Грецію. Це цікава тема, але не буду повторюватися. Хто захоче може почитати ось тут.

http://www.turpravda.ua/gr/kastorija/blog-81945.html

http://www.turpravda.ua/gr/blog-99935.html

В ОАЕ існує таке явище як зазивали (Kamak). Всі основні шубні центри та магазини розташовані в районі Дейра в Дубаї. Повірте, Ви не зможете ні разу спокійно вийти прогулятися по місту, щоб до Вас не пристали, стурбованого вигляду молоді люди з пропозицією купити у них в магазині шубу або шкіряні вироби. Деякі відстануть після ввічливого прохання, деякі почнуть пропонувати все що завгодно, якщо Вам не потрібна шуба, а деякі буквально будуть Вас переслідувати. Вони самі нічого не продають. Працюють на відкатах, які їм заплатить власник магазину, куди вони зможуть Вас затягнути. Відкат буває різний від 100-200 доларів за те, що просто допомогли знайти дорогу покупцям в салон, куди вони і так збиралися (потрібно повідомити про це власнику салону) до 15-25% від вартості шубки. Все це включать у вартість виробу власники хутряних салонів, коли будуть називати вам ціну. Не слухайте казки про копійки, які вони отримують. Вони зацікавлені тільки в одному, щоб Ви купили шубку швидше і дорожче. Яке там буде якість і чи відповідає воно ціною їх абсолютно не цікавить. Є звичайно індивіди, які намагаються хоча б частково відпрацювати свій хліб, але їх мало. Стару гвардію потихеньку витісняють приїжджі з середньої Азії, Кавказу і Закавказзя. Найкращий спосіб позбутися них кілька разів повторити, що грошей немає і взагалі, Ви завтра відлітаєте, все що потрібно вже купили. До цієї теми я ще повернуся пізніше, а зараз детальніше про шубах і магазинах.

Я з дружиною щороку в зимовий час літаю в Дубаї на шопінг, в тому числі іноді і за шубами. Роблю покупки хутряних виробів на замовлення і дружині. Іноді допомагаю друзям. Але в цей раз ми точно нічого з хутра купувати для себе не збиралися, але я обіцяв парочці знайомих дружини допомогти з цим питанням і привезти шубки на замовлення і на хвіст села ще одна дівчинка Катя з Казахстану, з якою познайомився в інтернеті і яка засипала мене листами - що там і як з шубами в Дубаї. У підсумку, коли я дізнався, що вона летить в одне з нами час запропонував і їй теж допомогти за компанію. Ну і такий факт як ціла серія оповідань про шуби справи теж зобов'язував її продовжити, вже коли я там опинився знову.

Так як прилетіли ми в Дубаї досить рано і заселилися миттєво, вирішено було навіть не розкладаючи речі, яких, відправитися в центр старого року і відвідати старих друзів з хутряного салону MOSINO, грецької фамільної фабрики MOUSIOS, яка розташована в Касторії. Я вже чимало писав і про це салоні в оповіданнях про Дубаї і Кастории. Я вже багато разів робив там покупки для сім'ї і на замовлення, відправляв туди друзів і знайомих. Якщо Ви прочитали публікації по посиланнях вище, то пояснювати думаю нічого не потрібно. Напишу все таки крамольну річ))) Якщо Вас реально цікавить покупка шуби в Дубаї або Греції - все таки настійно порекомендую витратити по півгодини часу і прочитати їх. Ви нічого не втратите, а уникнути помилок в такому дорогому справі, дорогого коштує.

Знайти салон дуже легко. Досить підійти до виходу зі станції метро Benyas і озирнувшись знайти потрібний будинок, як на фото.

Зайти всередину і піднятися на другий поверх. Тут є ще кілька хутряних салонів і оптовий магазин з продажу одягу. Ціни оптові, але продають і в роздріб. Великий асортимент літнього одягу в наявності, так би мовити))). Магазин розташований прямо поруч з салоном Мосіно.Ілі просто пройти шлях на цьому відео.

http://www.youtube.com/watch?v=jBsnBTcl7CQ

Навіть якщо не виберете шубу то заглянути на другий поверх будівлі стоїть. Тут є так-же знаменита китайська перукарня. Спостерігати як працюють майстри надзвичайне задоволення. Тут зроблять дуже недорого, в порівнянні з московськими цінами будь-яку зачіску по картинці або зі слів. Професіонали височашего класу !!!

Зустріли нас, звичайно в Мосіна, як старих друзів. Все на місці. І продавці ті ж і звичайно Ніколас - один з власників сімейного хутряного справи.

І продавці ті ж і звичайно Ніколас - один з власників сімейного хутряного справи

До шуб навіть в цей вечір по серйозному справа не дійшла. Неквапливі примірки, коли видавалася пауза у продавців, бесіда під акомпанемент Джоні Уолкера. Ніколас дуже привітний господар. Він так зустрічає всіх, хто захоче перекинутися парою слів і трохи затриматися в салоні. Багато вже купивши шубу, а деякі і просто ще знаходяться в пошуку заходять сюди по кілька разів, ще й ще просто поспілкуватися, відпочити від спеки і випити водички і не тільки. Все одно все крутяться навколо цієї площі Беніяс, в одній з висоток на якій знаходиться салон MOSINO. Шуб в магазині не тисячі, але все що є - це свіжий пошив. Фабрика працює без залишків. Тут немає колекцій за останні десять років, якщо щось і шиється за старими зразками, то тільки класичні, ходові моделі, які не мають часу. Коник фабрики звичайно вироби зі знаменитої північно-американської норки блекглама. Шуб з цього хутра в салоні приблизно сімдесят відсотків.

Шуб з цього хутра в салоні приблизно сімдесят відсотків

Саме цей хутро вважається самим носким, теплим, благородним і дорогим з усіх норок. Саме цей хутро нещадно підробляють все кому не лінь. Саме блекгламой називають будь-які чорні і фарбовані хутра норки і кролика. Не всі знають його особливості та бачили його. Цим і користуються спритні продавці. Я багато писав про це в попередніх розповідях. Не хочу повторюватися. Ви можете подивитися так само моє відео з фабрики Mousios (Mosino) в Касторії як вибрати шубу з такого хутра і як вони шиються.

http://www.youtube.com/watch?v=CbCLyJ2-tNE

Ну так ось. Мало того, що це хутро підробляють, але він ще буває і декількох категорій якості. Уже багато років фабрика купує сировину тільки альфа-категорії. Це їх головний принцип. Не дивлячись на те що недосвідченому покупцеві не дуже видно різницю, на закупівлю хутра на аукціонах в Сіетлі фабрикою витрачаються кошти незмірно більші, ніж різниця в зовнішніх відмінностях між категоріями цього виду хутра норки.

Є в салоні прекрасні шубки з дорогого Баргузинского і більш демократичного Канадського соболя. Вироби з Канадської і Російської рисі. Багато світлих шуб, так само модного зараз кольору Перл (перли). Багато шуб кольору графіт.

Багато шуб кольору графіт

Класичних коричневих шуб мало. Є тільки незвичайні відтінки класики.

Є тільки незвичайні відтінки класики

Асортимент за кольорами постійно змінюється, не змінюється тільки те, що основний упор робиться саме на шуби з блекглами. Є й великі і маленькі розміри. Хутра ці Ніколас закуповує тільки на американських фірмових аукціонах. Є так само норкові шуби нестандартних кольорів виготовлені з хутра з власних ферм норок в Греції. За звірками доглядають дуже відповідально. Ферма відкрилася недавно і все обладнання і технології найновітніші. Я бував там і навіть зняв невеликий сюжет.

http://www.youtube.com/watch?v=2nnEx4fe04Q

Але найголовніше - це незмінно високу якість пошиття, сировини і кваліфікованої робочої сили, на якому останні роки нещадно економлять багато, навіть імениті бренди. Криза змушує всіх економити. Якщо ви думаєте, що у вас в торгівлі криза, то Вам потрібно подивитися, що робиться з торгівлею шубами в цьому році у Грецьких виробників хутра. Ви тоді зрозумієте, що у Вас ще не все так погано. Закрилися або зупинили пошив кожна друга фабрика, кожен другий магазин. Дев'яносто відсотків з решти перейшли на виробництво і торгівлю шубами з дешевого китайського сировини, а багато хто й зовсім вважали за краще зайнятися закупівлями з Китаю готових виробів і продажем їх під своїми грецькими брендами. Ніколас невпинно мені, як мантру повторює - нехай ми втратимо зараз в грошах і навіть будемо працювати якийсь час у мінус, але ніколи і ні за яких умов не почнемо займатися подібними речами. Ми будемо платити зарплату нашим робочим, які працюють на фабриці десятки років, щоб зберегти старих майстрів. Криза приходить і йде, а от обличчя прізвища, хутряної фабрики, названу на честь сім'ї впустити не дамо. Він справедливо говорить, що зараз багато впустять якість, що не залишиться непоміченим в часи інтернету, а багато хто просто закриються. І ринок буде більш широким для тих, хто залишиться на плаву, не впустивши при цьому особи.

Перше своє оповідання про покупку шуб я написав п'ять років тому. З тих пір мені приходили сотні, може й тисячі листів на пошту, яку я завжди вказую в оповіданнях. Я їх отримую практично щодня. Хтось звертається з питаннями або проханнями, а приблизно половина з подяками за корисну інформацію. І жодного разу, ніколи мені не приходило слово докору.

Були спроба облитий Бруд в коментарях до розповідей и на форумах. Конкуренти не сплять. Альо у мене є карт-бланш від Ніколаса на такий випадок. ВІН дает слово, что будь-яка шуба з неякісного хутра, підробка и даже просто не підійшла за розміром і тд. буде обміняна на гроші або іншу шубку на Першу Вимоги без всяких експертиз, суперечок і тд. Таких тут просто немає. Фабричний брак пошиття мінімальній, я сам бачив, як контролюють Готові вироби и виробництво. Шансів на нього майже немає. Кожна шуба має іменний номер і знаходиться в базі даних компанії з історією покупки і тд. Я на всю грязь в інтернеті завжди відповідав одне й те саме. Номер шуби, чек в студію і я особисто гарантую повернення грошей. Своєю репутацією гарантую. Всі ... Тиша ... Ніхто ще жодного разу не скористався цією пропозицією. Ще ніхто об'єктивно не зміг звинуватити мене у брехні. Я написав десятки оповідань і завжди пишу тільки те, що бачив і за що можу відповісти. Не потрібно вірити мені на слово. Можете перевірити особисто. В оповіданні немає нічого про те, що неможливо було б відвідати, подивитися, помацати, спробувати. Я старанно уникаю розмов про моделях, рекомендаціях квітів і тд. Йдеться тільки про якість хутра, пошиття та їх походження, про ціни і асортимент. Я нікому не нав'язую свою думку і смак.

Особливо хочу звернути Вашу увагу на такий факт, який замовчують продавці і власники салонів в Дубаї !!! Згідно із законом торгівлі ОАЕ, ви маєте повне право на повне повернення грошей за куплену шубу на першу вимогу, якщо вона не має ознак шкарпетки, зберегла всі етикетки і є на руках чек. Пояснення не потрібно. Досить того, що вона Вам просто перестала подобатися і ви передумали. Я багато раз спостерігав картину в Мосіна, коли доходило справу до сліз, тих невдалих туристів, які дозволили себе вмовити придбати втридорога яке-небудь барахло, а потім прийшовши в салон до Ніколасу бачили дійсно якісні вироби, та ще й дешевше .... А Ви зрозумієте різницю повірте. Зрозумієте відразу, навіть просто кинувши загальний погляд на ряди шуб.

Зрозумієте відразу, навіть просто кинувши загальний погляд на ряди шуб

Ось і в цей вечір, дві бабусі, божих кульбаби реально плакали, що їх умовили безкоштовно з'їздити на презентацію хутряних виробів. Там їм впарили таке ...... Ніколи мені не було так шкода покупців. Вони, хоч і не жебраки, але гроші ці були для них зовсім не зайвими. Копили п'ять років. Я не витримав, я їм все пояснив. У кожному шубному салоні в Дубаї на видному місці повинна бути пам'ятка про права покупця.

У кожному шубному салоні в Дубаї на видному місці повинна бути пам'ятка про права покупця

Це зробити зобов'язали всіх, щоб не було розмов, суперечок і тд. Дивіться на фото. У багатьох випадках часто справа доходила до поліції, особливо коли обдурені покупці виявляли, що купили звичайну чорну, фарбовану норку замість блекглами або взагалі виріб з кролика замість заявленої норки. Сама катастрофічна ситуація з підробками хутра, крім блекглами - це бобер і шиншила. Врахуйте хоча б просту річ. Бобер якщо гладити проти шерсті поколює руку, кролик м'який. А шиншила на дотик завжди холодна, на відміну від теплого по відчуттях кролика, якщо доторкнутися до хутра долонею. Шуб цілком з неї трохи, а ось комірів, манжетів і тд. досить. Є багато відмінностей, особливо по шиншил, але тут треба дивитися розміри шкурок, розташування світлих і темних частин. Загалом тонкощі, які пересічному покупцеві невідомі. Використовуйте хоча б ті дві які я описав.

Ну так от, не бійтеся користуватися своїми правами. Недбайливим продавцям пообіцяйте викликати поліцію, нехай не сьогодні. Завтра. Скористайтеся допомогою гідів. Вони зобов'язані допомогти зробити Вам дзвінок. Закон на вашому боці Зрозумівши серйозність Ваших намірів ніхто і ніколи не стане з Вами сперечатися. Нікому не потрібна поліція в салоні і відгуки в інтернеті про це. Штраф за відсутність пам'ятки про права покупця великий. Повторне порушення карається аж до закриття магазину. Сенсу немає, тим більше закон на боці покупця. Знайдете шубу дешевше і краще, сміливо повертайте стару туди, де купили. Це Ваше право і користуватися їм, вирішувати саме Вам. Закон на вашому боці.

Ну здається я захопився. Вечір потихеньку підійшов до кінця і Ніколас після закриття салону люб'язно запросив нас в ресторан готелю Редіссон, про який я напишу нижче в розділі про те, де перекусити в Дубаї. Так за смачною їжею і закінчився перший день в місті.

Почали ми ранок наступного, присвяченого шуб дня з відвідування великих хутряних центрів. Перший - це Абраж Центр. Розташований метрах в 200 від площі Беніяс, якщо йти на захід по вуличці що йде паралельно затоки.

Розташований метрах в 200 від площі Беніяс, якщо йти на захід по вуличці що йде паралельно затоки

Знайти його не важко. Досить запитати будь-якого з зазивав, де він знаходиться. Однак, зробивши це Ви можете приректи себе на настирливе переслідування. Центр не дуже великий, вірніше великий але половина точок продажів закрилися. Перші два поверхи з шубами налічують кожен приблизно по 5-6 магазинів. Далі потрібно їхати на ліфті. Що згадаю напишу.

Перший Алессандро Бос. Це третій салон цієї марки, які мені довелося відвідати. Перші два були в Греції. Їх об'єднує одне. Цікаві моделі, дуже невеликий асортимент того, що користується попитом, кілограм сертифікатів до кожної шубці, відсутність розмірів і досить завищена ціна. Амбіції явно не відповідають реальному стану справ. Начебто шуби висять, а вибрати щось досить складно. А якщо щось сподобалося, то зазвичай немає розмірів. Справи у фабрики в фінансовому положенні дуже погані. Зайти рекомендую, але не беріть нічого відразу, обов'язково порівняйте ціни на аналогічні вироби інших виробників. Якість пошиття цілком пристойне, виробництво грецьке.

Потім заглянули в магазинчик TEO. Він залишив суперечливі відчуття. Продавець, задоволена приємна гречанка дуже переконливо розповідала, що шубки грецького виробництва і як доказ приводила наявність папірців з грецьким текстом на яких було вказано кількість шкурок і тд.

Я бував в Касторії багато разів і жодного разу там навіть не чув про таку фабриці. Пошук в інтернеті теж нічого не дав. Може вона десь є, може і на папері, я не знаю. За асортиментом мікст, тобто значна частина шуб з китайського сировини або прямо з Китаю, частина виглядає непогано, але загальне відчуття среднее.Смоглі накопати там пару цікавих моделей.

Смоглі накопати там пару цікавих моделей

Рекомендую. тільки якщо Ви прекрасно розбираєтеся в хутрі і зможете зробити правильний вибір.

Далі було спільне китайсько-грецьке підприємство FILIMEGAS FURS або Zagkontinos Trading LLС.

Чому спільне? Та тому що господар начебто грек - Василіс, вірніше син господаря, але саме він був в салоні, а не батько, а майже все інше має китайські корні.Шуб висить багато, але в більшості своїй висять вони там вже кілька років напевно. У цьому салоні не знають як виглядають деякі види хутра, блеглама, нафа і тд. Тому що під їхнім виглядом нам пропонували що завгодно. Апофеозом став Канадський соболь. Якби я не знав заздалегідь, то може не звернув би увагу, як невпевнено брехала продавець. Як тремтів її голос, коли я ставив навідні запитання. Вона розповідала казку, що є соболь Російський, а є такий самий, тільки живе в Канаді, показуючи нам страшненькі шуби з Фішера.

Вона розповідала казку, що є соболь Російський, а є такий самий, тільки живе в Канаді, показуючи нам страшненькі шуби з Фішера

Фішер - це північно-американська, дуже велика куниця. Хутро її шкарпетки і теплий, але це навіть близько не благородний соболь і за ціною і всіма іншими показниками. Василіс при цьому стояв і кивав головою, хоча було видно, що йому вкрай незручно це брехня. Якщо навіть він не знає російську, то слова соболь, блеглама, норка він знає прекрасно. Негарно.

Хочете послухати казки обов'язково зайдіть в цей магазин. асортимент як в Китайській лавці. Ні стилю ні якості. Ціни кмеренние.

Потім був салон SCANDINAVIA FURS.

Тут нам хоча б не впарівалі блегламу і НАФУ китайського виробництва. Основна маса шуб позиціонувалася в прямому зв'язку з назвою магазину. Скажу очевидну річ. Якщо ту ж блегламу можна, як то ідентифікувати через її нестандартних характеристик, ступенів захисту і тд, то під виглядом скандинавської норки Ви можете купити все що завгодно аж до кроликів. Я не хочу повторюватися. Все про ступені захисту хутра з відео і фото є в моїх останніх оповіданнях про Кастории і Дубаї. Посилання є више.Ето все не має відношення, саме до цього салону. Так для інформації. Основна маса шуб була з Китаю або сировини з-під неба. Була і дійсно скандинавська норка. Продавці знавці своєї справи і ввічливі. Ціни прийнятні. Зайдіть, якщо розбираєтеся в хутрі і зможете зробити правильний вибір.

Потім ліфт і 6-й поверх, так як на 4-5 була шкіра і ще щось. Салон MILANO (LAZOS FURS).

Відразу напишу цей салон мені сподобався найбільше в Абраж, тут шуби хоча б пошиті були більш менш якісно. Я завжди дивлюся як справи з цим всередині під підкладкою. Я звичайно не міг оглянути всі шуби, але парочку глянув дуже прискіпливо. Тут я не зміг ідентифікувати 100% китайське шиття. Шиття швидше за все грецьке, а ось сировину саме різне. У цьому салоні дуже багато непоганих коричневих, класичних шуб. Якщо потрібна саме така, то загляньте обов'язково. Швидше за все Ви що-небудь підберете.

Далі чим вище, тим яскравіше і більш представницький фестиваль китайських хутра. Салони CPL (Centropel), Яніс.

Салони CPL (Centropel), Яніс

Шуб багато, звичайно все грецькі і все з американських і скандинавських хутра. Якщо такі там і є, то їх дуже і дуже мало. Офіс в Німеччині, фабрика незрозуміло де.

Офіс в Німеччині, фабрика незрозуміло де

Загалом, якщо потрібна не дуже дорога китайська шубейка на пару сезонів, особливо світлих тонів, то Вам саме туди на 8-й поверх.

Такий товар теж знайде свого покупця. Багатьом набридає шуба за цей час. Продати важко, але зате і купили недорого. Не шкода викинути або віддати бабусі.

Впало в око те, що в торговому центрі дуже багато закрилися хутряних салонів. Вивіски ще висять, а магазини з'їхали. Це теж в повній мірі відображає ситуацію з продажами хутра в Дубаї.

Далі ми заглянули в торговий центр Аляска. Знаходиться він метрах в 150 від Абраж-центру, потрібно просто пройти їх в сторону затоки.

Як вийшли на вулицю, повернули ліворуч і вперед. Для орієнтиру в будівлі де знаходиться Аляска на першому поверсі знаходиться, добре видимий здалеку Іранський банк - BANK SADERAT IRAN.

Вся ця територія окупована Камак. Я звернув увагу на те, що саме в цьому районі вони пропонують найдешевші шуби. Навіть по 500 доларів і по 300))). Упор зазивали роблять саме на ціну, пропонуючи купити хутра недорого. Прямо протилежна ситуація з східного кінця площі Беніяс і прилеглих вуличках. Там Камак роблять упор на якість, а не дешеві ціни, називаючи в першу чергу саме цей фактор головним. У Алясці картина приблизно така ж, як і в Абраж-центрі. Багато порожніх салонів, покупців нікого немає. І це в самий розпал сезону.

Тут більше грецького духу. Є навіть пара салонів, де грецьких шуб на вішалках більшість, але в загальному шубок таких відсотків десять від загального числа в цьому торговому центрі. Є кілька раніше непоганих грецьких брендів перейшли на торгівлю китайським ширвжитком під своєю маркою. А деякі просто працюють за принципом - перемішати все, може покупець і купить дешевку висить серед пари нормальних шуб. Я не хочу писати назв, хоча міг би. У всіх є шанс виправиться.

Зрозуміло, що ситуація важка і що приходиться конкурувати з дешевими шубки з Китаю, які безсовісно везуть сусіди і віщають на них свої грецькі бирки. Тут або ти приймаєш правила гри або закривайся. Непідготовленому покупцеві про

Com/watch?
Потрібні горілка, айфон 6, підробки сумок, окулярів?
Чи зможете розщедритися на пляжний готель, начебто Атлантіса?
Чим же відрізняються ці два місця?
І де краще зробити таку покупку?
Com/watch?
Com/watch?
Com/watch?
Чому спільне?

Новости