Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Хургаді

  1. Опис курорту Хургада (Єгипет)
  2. Екскурсії з Хургади
  3. Готелі для відпочинку в Хургаді Єгипет

Літо цілий рік, сервіс на світовому рівні і краси Червоного моря - це Єгипет. Хургада вважається одним з найпопулярніших курортів цієї країни. Тури до Єгипту і в Хургаду ви завжди зможете купити в нашому туристичному агентстві.

Опис курорту Хургада (Єгипет)

Літо цілий рік, сервіс на світовому рівні і краси Червоного моря - це Єгипет

Піщані пляжі, надзвичайна краса коралових рифів, морське повітря, бірюзове море - все це відпочинок в Хургаді. Це ідеальний варіант для сімейних пар, які відпочивають з маленькими дітьми в Єгипті. Адже Хургада славиться своїми пляжами і піщаним морським дном. Але оскільки вся курортна зона займає більше 40 км узбережжя, то і пляжі зустрічаються різні. Є тут і ті, де не доведеться носити спеціальну захисну взуття при зануренні у воду, а є і покрите коралами дно. Тому перш ніж остаточно вибрати готель, дізнайтеся, який вихід в море на його території.

У курортну область Хургади входять і молоді, ще тільки розвиваються туристичні центи Макаді-Бей і Сома-Бей. Пляжі на них піщані, готелі віддалені від центру, тому і вибирають їх для спокійного сімейного відпочинку в Єгипті. Від Хургади до Макаді близько 40 хвилин їзди на автомобілі. Стільки ж і до півострова Абу-Сома і розташованого на ньому курорту Сома-Бей.

Екскурсії з Хургади

Позитивний настрій, море емоцій і посмішок, цікаві розважальні програми чекають вас на відпочинок в Єгипті. У Хургаді за ціну не більше 100 доларів можна всією сім'єю шикарно провести день, відвідавши захоплюючу екскурсію або розважаючись на атракціонах. Наприклад, для відвідування аквапарку знадобиться оплатити 25 доларів за дитину і 40 доларів за дорослу людину.

На території Хургади кожен мандрівник зможе відкрити для себе щось нове і чудово відпочити на узбережжі Червоного моря. При бажанні можна відвідати школу дайвінгу, заняття в якій проходять російською мовою, водний парк, дозволити собі морські прогулянки, підводні занурення і подивитися на мешканців Червоного моря через прозоре дно аквабота. Можна відвідати Музей Червоного моря і Морський акваріум. Недалеко від Хургади і до романтичної Ель-Гуни, де вся інфраструктура розташована на островах і природою створені відмінні умови для сноркелинга.

Важливо не помилитися з вибором курортної зони в Єгипті. Хургада в 2013 році заслуговує на особливу увагу, оскільки вартість турів для мандрівників буде радувати доступними цінами. Вибираючи курортне містечко, варто звернути увагу на особливості погоди в Єгипті. Хургада не оточений горами, тому тут зазвичай прохолодніше, ніж на території інших курортів.

Хургада не оточений горами, тому тут зазвичай прохолодніше, ніж на території інших курортів

Єгипет сповнений цікавих місць і пам'яток, які буде цікаво відвідати кожному мандрівникові. Відпочиваючи на узбережжі, завжди можна замовити захоплюючу екскурсію з Хургади , Завдяки якій ви дізнаєтеся набагато більше про традиції і звичаї всієї країни.

Найпопулярніші екскурсійні маршрути з Хургади:

  • одноденна екскурсія на автобусі в Луксор;
  • одно- і дводенні екскурсії в Каїр і Олександрію (і до пірамід в Долині Гіза в тому числі);
  • чотириденний круїз по Нілу;
  • мотосафарі або суперсафарі з відвідуванням бедуїнських поселень.

Для туристів, які не хочуть приділяти багато часу на тривалі переїзди, існує «програма мінімум». Ця відвідування таких пам'яток, як:

  • острів Гайфун, на який можна доїхати на катері і гідно оцінити красу коралових рифів, що знаходяться поряд з островом;
  • комплекс Карнак, будівництво якого тривало понад тисячу років;
  • монастир Святих Ентоні і Пауля;
  • палац «Тисяча і одна ніч», в якому щодня проводиться східна розважальна програма для дорослих і дітей;
  • співаючі фонтани, які працюють не більше 30 хвилин в день біля готелю «Golden Five».

Як бачите, Хургада - це не тільки Червоне море і відмінний сервіс в готелях. Це маса розваг і захоплюючих пригод. Багато туристів після відвідування Єгипту і Хургади з задоволенням демонструють свої фото. Купуйте тур до Єгипту, не забудьте з собою фотоапарат і розкажіть всім, яким побачили Єгипет ви!

Готелі для відпочинку в Хургаді Єгипет

Особливу увагу слід приділити вибору готелю для відпочинку в Єгипті. Хургада - сонячний курортне місто, в якому розташовано близько 200 різних готелів і визначитися деколи складно. Всі готелі - сучасні комплекси, що працюють для того, щоб відпочинок в Єгипті запам'ятався. У Хургаді можна знайти для себе найкраще співвідношення ціни і якості. Якщо порівнювати Хургаду з іншими єгипетськими курортами, то можна сказати, що це найстаріший і найдешевший з курортів Єгипту. Про Хургаді та відгуках на готелі , Розташовані в ній, завжди можна дізнатися у відповідному розділі нашого сайту. Наші клієнти із задоволенням поділяться з вами своїм досвідом і дадуть слушну пораду.

Деякі готелі Хургади мають свій аквапарк. Якщо ви плануєте відпочивати з дітьми, то такий готель ідеально підійде для вашої родини. Наприклад, аквапарк знаходиться на території готелю «Синдбад», «Титанік», «Альбатрос», «Джунглі Аквапарк», «Голден Файв» і «Іберотель Аквамарин». В такому готелі вашим малюкам нудьгувати не доведеться, адже вони завжди знайдуть, чим зайнятися. Якщо з'явиться вільна хвилинка, то можна відвідати і мінізоопарк, розташований в готелі «Жасмин».

Готелі, призначені для сімейного відпочинку з дітьми, практикують анімаційні програми, в них працюють дитячі кімнати, а басейни обов'язково обладнані гірками і підігріваються.

Карта курорту Хургада Єгипет

Новости