Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бєлавіа

Якщо Ви є учасником програми «Белавіа Лідер» (в тому числі тимчасової) і купуєте тури онлайн на сайті   www

Якщо Ви є учасником програми «Белавіа Лідер» (в тому числі тимчасової) і купуєте тури онлайн на сайті www.teztour.by , То Ви можете стати щасливим володарем некваліфікаційних балів.

Вам необхідно вибрати потрібний тур на сайті www.teztour.by і приступити до його online-бронювання ( докладна інструкція ).

Правила отримання балів на карту «Белавіа Лідер»:

  1. Некваліфікаційні бали нараховуються тільки на тури з перельотом чартерними рейсами а / к Бєлавіа за напрямами, зазначеними в п.5 цих Правил.
  2. На третьому кроці бронювання заявки в поле «Знижки» відзначте пункт «Белавіа Лідер». Введіть свій особистий номер учасника програми лояльності та натисніть кнопку «Внести».
  1. Власник картки учасника програми потрібно включити до складу осіб, яким надаються послуги в рамках придбаного туру, тобто бути туристом як в момент бронювання, так і в момент вильоту.
  2. Бали зараховуються Бєлавіа на рахунок учасника програми протягом місяця, наступного за місяцем, в якому відбувся виліт туристів з придбаного і оплаченого туру.
  3. У разі відмови від туру по будь-яких обставин і відсутності факту вильоту за заявкою, Бали учаснику програми не нараховуються.
  4. У разі якщо бали не були нараховані, учасник може звернутися в програму, надавши копію посадкового талона, не пізніше 6 місяців з моменту вильоту за першим польотним купоном авіаквитка, що входить в туристичний пакет (для турів, заброньованих після 04.12.2017).

Таблиця нарахування балів:

П / п Місто прильоту Бали 1 Анталія (Туреччина) 1000 2 Ізмір (Туреччина) 1000 3 Бургас (Болгарія) 1000 4 Варна (Болгарія) 1000 5 Хургада (Єгипет) 1000 6 Шарм-Ель-Шейх (Єгипет) 1000 7 Патраї (Греція ) 1000

Положення про партнерську програму, що проводиться з ВАТ «Авіакомпанія« Бєлавіа »

Про програму «Белавіа Лідер»

Новости