Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Декоративний френч акрилом

Сьогоднішній наш урок продовжує тему яскравого і незвичайного акрилового френча, який обов'язково сподобається любителькам нової класики і святкового нейл-арту! І на цей раз ми додамо йому розкішного блиску за допомогою стразів Swarovski.

Нам будуть потрібні:

Як і минулого разу, починаємо з підготовки нігтів і матеріалів.

Ретельно знежирте і очистіть нігтьову пластину перед нанесенням штучного покриття. грубої пилою зніміть натуральний глянець і очистіть поверхню дезинфектором . Потім нанесіть на ніготь безкислотний праймер з липким шаром від Entity , Це допоможе кращому зчепленню матеріалу з пластиною.

підкладіть форму до нігтя, змоделюймо.

ретельно промийте пензлик , Знежирте. Налийте в невеликій стерильний стаканчик трохи мономера . Мокніть пензлик в ємність і, ретельно віджимаючи її об край стаканчика, опустіть кінчик в баночку з камуфлюючою пудрою . Утворився кульку. Акуратно покладіть його на натуральний ніготь і притискають рухами розподіліть по самій пластині. Збираємо матеріал до центру. Для рівномірного розподілу акрилу натискайте на кисть і не забувайте знімати залишки про паперову або безворсову серветку. В кінці нанесення нашого базового шару розгладьте матеріал пензликом. З більш детальною технікою можна ознайомитися тут .

Потім таким же чином нанесіть чорну пудру на одну половину нігтя, моделюючи ніготь тієї довжини, яка вам потрібна.

Потім таким же чином нанесіть чорну пудру на одну половину нігтя, моделюючи ніготь тієї довжини, яка вам потрібна

Виконайте ту ж процедуру з камуфлюючою пудрою.

Виконайте ту ж процедуру з камуфлюючою пудрою

Приступаємо до дизайну! Нанесіть на ніготь топ Lumos High Speed ​​Coat , Який послужить в даному випадку в якості клею.

Ми недарма розділили ніготь на колірні половини: для кожної з них будемо використовувати різну фольгу. Отже, прикладіть лист бірюзовою фольги на половину з прозорою пудрою,

а лист малиновою фольги - на чорну половину (не забудьте перед цим ще раз змастити її топом.

А тепер додайте нігтю бажану форму, підпилюючи його край і бічні сторони пилою для штучних нігтів від Entity . Злегка пройдіться по цілій нігтьової пластини пилою абразивністю 80 грит.

заполіруйте баффом .

Далі, рухаючись від початку кольоровий частини до торця нігтя, викладіть серединну лінію з рожевих страз . Зручніше за все робити це апельсинової паличкою , Попередньо змастивши її вже знайомим нам топом Lumos High Speed ​​Coat, щоб краще закріпити страз на її кінчику.

Як вам дизайн? Чи не правда, виглядає незвично, яскраво і святково? Відмінно підійде для будь-якого торжества або навіть в якості щоденного варіанта, якщо зробити такий дизайн всього на одному нігті.

Успіхів!

Успіхів

Фігурний френч акрилом: Форми для моделювання нігтів від Entity ENTITY CORRECTIVE SCULPTING FORMS 300 ШТ. (Рулон) Мономер (ліквід) для акрилів від Entity ENTITY SIGNATURE SCULPTING LIQUID 228 ML Набір з 4-х камуфлирующих акрилових пудр від Entity ENTITY NUDITE COLLECTION Дезінфектор для нігтів від Entity ENTITY ONE, дезінфектор NATURAL NAIL PREP 59 ML Пилка для нігтів абразивністю 220/280 грід PLANET NAILS, ШЛИФОВКА для нігтів SPONGE напівкруглі 220/280 Безкислотний праймер з липким шаром від Entity ENTITY ONE NU BOND 15 ML Чорна акрилова пудра Sfumato Black від Entity ENTITY FINE ARTS COLLECTION, КОЛІР SFUMATO BLACK 7 G Топ Lumos High Speed ​​Coat FAMOUS NAMES, ТОП LUMOS HIGH SPEED TOP COAT, 3,75 МЛ Фольга для нігтів малинового кольору RUNAIL, ДИЗАЙН ДЛЯ НІГТІВ: ФОЛЬГА +1992 (МАЛИНОВИЙ, голографічні) Фольга для нігтів бірюзового кольору IN'GARDEN, ФОЛЬГА ДЛЯ ЛИТТЯ 09 АКВАМАРИН Пилка-полірувальник від Entity ENTITY ONE, SHINER 600/3000 Кисть для нанесення акрилової пудри ENTITY PINK STUDIO SCULPTING BRUSH Манікюрні апельсинові палички ПАЛОЧКИ з апельсинового дерева ДЛЯ МАНИКЮРА 10 ШТ. Стрази для нігтів Swarovski SWAROVSKI ELEMENTS, Стрази LIGHT SIAM AURORE BOREALE 1,8 ММ (30 ШТ)

Як вам дизайн?
Чи не правда, виглядає незвично, яскраво і святково?

Новости