Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт в Уральську

  1. аеропорт сьогодні
  2. Сервіс та послуги
  3. транспорт


Ак жол - міжнародний аеропорт в Уральську республіки Казахстан розташований в районі селища Підстепне, в Западноказахстанской області. У розпорядженні авіапідприємства знаходяться дві злітно-посадочні смуги:

  • штучна ЗПС, укріплена армобетонних, має протяжність 2,4 кілометра
  • грунтова ВПП, довжиною 2,5 кілометра.

Аеродром класу В здатний приймати повітряні судна злітною масою до 120 тонн типу Боїнг 757, Ту-134, Як-42, Ан-24 та інші більш легкі літаки, а також вертольоти всіх типів.
Авіапідприємство обслуговує вантажні і пасажирські перевезення як всередині країни, так і близьке і далеке зарубіжжя. Міжнародні чартерні рейси в Анталію, Стамбул, Шарджа і інші популярні серед туристів зарубіжні міста, а також основні перевезення всередині країни виконує відома в світі авіакомпанія Bek Air.

аеропорт сьогодні

За повідомленнями ЗМІ аеропорт в Уральську може незабаром припинити повітряні перевезення. Причиною цього є невідповідність злітно-посадкової смуги міжнародним стандартам. На думку фахівців для ВПП потрібно терміновий капітальний ремонт. Після проведення перевірки консалтингової інженерною службою Британії, були виявлені нерівність, численні виїмки, тріщини і просідання на поверхні ЗПС. Все це може привести до поломки повітряних суден і бути небезпечним для пасажирських і вантажних перельотів.

Сервіс та послуги

Аеропорт в Уральську має стандартним комплексом послуг для комфортного і безпечного обслуговування пасажирів. На території терміналу працюють пошта, каси продажу авіаквитків, банкомати, пункт обміну валют. Є комфортні зали очікування в зонах прильоту і вильоту, кімната матері і дитини, камера зберігання, медичний пункт.
Для пасажирів, які подорожують VIP-класом, передбачені зони відпочинку підвищеної комфортності, а також пропонується кімната для переговорів з офісною технікою та безкоштовним інтернетом.
Цілодобову охорону аеропорту забезпечує відділення місцевої міліції. На привокзальній площі передбачена стоянка для особистого транспорту.

транспорт

З аеропорту регулярно курсує рейсовий автобус за маршрутом №12 «Аеропорт - залізничний вокзал». Маршрут проходить через центральні вулиці міста. Свої послуги пропонують служби міського таксі. Стоянка для приватних таксі на території аеропорту заборонена.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 10.09.2014


Фотографії аеропорту Уральська

Купити авіаквиток за найкращою ціною



Новости