Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Риболовно-мисливська база "Княгиня Ольга"

  1. Вартість розміщення:
  2. У вартість включено:
  3. Опис риболовлі:
  4. Опис полювання:

База відпочинку "Княгиня Ольга" розташована на першій береговій лінії річки Ахтуба в 12 км від райцентру Харабали Астраханській області в межах адміністративних кордонів хутора сазанами кут.

Вдале розташування нашої риболовецької бази обумовлено тим, що до виходу на Волгу через Полданіловскую протоку - всього 6 км, а до Парашкіна протоки, яка часто повністю пересихає, все 15 км! З 2015 року протока із затону в Ахтубу регулярно поглиблюється, що створює додатковий комфорт для рибалок: не потрібно залишати човни і катери на косі, носити кожен раз з собою снасті і рибальські пристосування.

Найчастіше і плисти нікуди не треба: ось уже сім років поспіль прямо з ями у піщаної коси відпочиваючі вивуджують залікові екземпляри судака і сазана. Ваш улов ви обов'язково збережіть і довезете додому: наші співробітники, за вашим бажанням, можуть його заморозити, вирізати філе, зробити кістлявий окорок або закоптити.
Риболовно-мисливська база "Княгиня Ольга" - тихий і затишний рибальський куточок. Вона задумана і втілена в життя рибалками, які враховували, як позитивний, так і негативний досвід інших баз, на яких побували самі. Пріоритетний акцент ми робимо на сімейний відпочинок рибалок і рибачок, для членів їх сімей: дітей, бабусь і дідусів. Для маленьких дітей обладнано дитячий майданчик.

До послуг відпочиваючих, крім комфортних, облаштованих номерів, - кафе з баром, Тут Вам запропонують по-домашньому приготовлену їжу і напої. При бажанні Ви можете готувати собі самі.

Вартість розміщення:

Тип розміщення Вартість за номер на добу 2-х місцевий номер 3 000 руб 3-х місцевий номер 3 900 руб 4-х місцевий номер 4 400 руб

У вартість включено:

Додаткові послуги:

  • Баня до 6 осіб - 800 рублів на годину (простирадла і рушники входять у вартість)
    Послуги єгеря (вдень) - 700 рублів на добу
  • Човен "Крим М" з 2-х тактним мотором 40 л.с. - 1500 рублів на добу
  • Човен "Прогрес 4" з 2-х тактним мотором 55 - 60 к.с. - 1600 рублів на добу
  • Ехолот - 100 рублів на добу
  • Трансфер г.Астрахань - база - 4500 рублів
  • Трансфер Волгограду - база - 6000 рублів
  • Трансфер г.Харабалі - база - 1500 рублів

Опис розміщення:

На нашій базі відпочинку є 3 комплексу по 4 окремих номери. Максимальна кількість проживаючих в номері 4 людини (дві спальні по 2 чол.) + 1 дод. місце (розкладний диван у великій кімнаті). Якщо Ви вирішили приїхати великою компанією, то в одному комплексі може розташуватися до 20 осіб (16 чоловік + 4 доп. Місця) Номери між собою можуть з'єднуватися утворюючи один великий котедж.

Всі номери обладнані спліт-системами, ЖК телевізорами (супутникове ТБ), вільним доступом в інтернет, мікрохвильовими печами, холодильниками, електроплитками і необхідної столового та кухонного посудом. У санвузлі для вашої зручності є фен, змінні ручні та лазневі рушники, мило.

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 , фото 5 , фото 6 .

Для кожного номера обладнані свої окремі веранди з проти сіткою, мангалом, столом і лавками, для відпочинку на свіжому повітрі.

Для відпочиваючих з дітьми, на території бази є дитячий ігровий майданчик обладнана: ігровим будиночком, пісочницею, двома гойдалками на одного і кілька людей, гіркою і човном з кермом.

Фотографії лазні:

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 , фото 5 .

Фотографії ресторану:

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 , фото 5 , фото 6 .

У нас вміють організувати дозвілля на вищому рівні. Серед інших послуг, вас чекає:

  • комфортне розміщення;
  • повноцінне триразове харчування;
  • прокат плавзасобів;
  • єгерське обслуговування;
  • послуги російської лазні (сауни);
  • автостоянка на території бази;
  • обробка та приготування страв з ваших трофеїв;
  • трансфер з м Астрахань на базу "Княгиня Ольга" (і назад).

Ми чекаємо вас до себе і повірте, ви не залишитеся байдужим. Наше гостинність залишиться у вашому серці.

Опис риболовлі:

Опис риболовлі:

Літній відпочинок на базі відпочинку у нас залишать у Ваших серцях незабутні враження, які неодмінно стануть вагомим стимулом до нових поїздок в наші краї!

Різноманітність (близько 50 видів) і рекордна кількість риби роблять нашу риболовлю на нижній Волзі і річці Ахтуба воістину незабутньою! Досвідчені туристи і рибалки люблять бувати у нас тому, що улов завжди радує і сам процес захоплюючий. У будь-який час року Вам гарантовано високу якість виловленої в Ахтубе риби. Дно складається як з 20-метрових ям, так і мілководдя, берега то пологі, то круті, а в цілому, - і спокійний рівний плесо, і бурхлива обрив з величезною кількістю бровок, засіяних самим делікатесним кормом багатьох видів риб - черепашником!

Для любителів зимової риболовлі на траверзі нашої бази річка Ахтуба - рибний Клондайк! Справа в тому, що навіть в найтепліші зими, коли на Волзі і Ахтубе вода не замерзає, наш затон завжди в льоду.

Єгері нададуть посильну допомогу в обробленні і збереженні трофеїв.

Опис полювання:

Побувавши раз на полюванні в Астрахані - ви не зможете більше без неї жити. Інстинкт прихований в Вас сучасними досягненнями техніки і комфорту вирветься назовні.

Щороку восени (з вересня по листопад) в Астрахань з усієї Росії мігрують птиці. Дивишся на водну гладь і здається, що ти в казці! Така кількість майбутніх трофеїв вражає не тільки любителя, але і професіонала. Гусь, качка, огарь, чирок, перепел, фазан, лиска, пеганка, баклан і інші, - близько 30 видів, стануть Вашої видобутком. Полювання в Астрахані на птахів здійснюється з засідок. Найголовніше - вибрати вдале місце і маскування.

Найголовніше - вибрати вдале місце і маскування

У листопаді в Астрахані відкривається полювання на хутрового звіра. Заєць, видра, норка, бобер, лисиця запросто прикрасять Вашу колекцію. Цілий рік можна полювати на вовків і шакалів. Ніяких обмежень по їх відстрілу, тому що вони завдають шкоди сільськогосподарським угіддям області.

Завдяки красивій рослинності і пишності пейзажу, полювання в Астрахані буде незабутньою. Чи не занудьгуєш, сидячи в очеретах або маскуючись на човні. Будеш милуватися просторами Астраханській області, вдихати чисте повітря, слухати птахів.

Схема розташування риболовно-мисливської бази "Княгиня Ольга" - фото 1 , фото 2 .

Новости