Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Риболовно-мисливська база "Ахтуба"

  1. Вартість розміщення:
  2. У вартість включено:
  3. Опис розміщення:
  4. Опис риболовлі:
  5. Опис полювання:

Риболовно-мисливська база "Ахтуба" - знаходиться в ста вісімдесяти кілометрах від міста Астрахань, в 10 км від селища Курган (Харабалінський район).

Риболовно-мисливська база Ахтуба - знаходиться в ста вісімдесяти кілометрах від міста Астрахань, в 10 км від селища Курган (Харабалінський район)

Чисте повітря і незаймана первозданна природа, неосяжні водні гладі і мальовничі природні види. І серед цього райського красу живописно розкинулася база «Ахтуба».

Ми готові запропонувати вам комфортабельні умови для проживання і відпочинку, на сучасному рівні і з усіма зручностями організовані місця проживання - окремі котеджі з альтанками.

Підготовлений, досвідчений і доброзичливий персонал рибальської бази зробить все, щоб час, проведений на Ахтубе, стало для вас незабутнім і плідним!

Підготовлений, досвідчений і доброзичливий персонал рибальської бази зробить все, щоб час, проведений на Ахтубе, стало для вас незабутнім і плідним

Спеціально організовані рибальські тури відкриють найцікавіші і багаті рибою місця, якими здавна славиться дельта Волги. Ваші трофеї будуть збережені і доставлені в ваш будиночок. Крім того, працівники бази забезпечать вас усім необхідним для чудового відпочинку: наживкою і снастями, наданими гостям в оренду човнами і катерами.

Вартість розміщення:

Тип розміщення Вартість за будинок за добу 6-й місний Котедж "VIP" 12 000 руб 6-й місний Котедж 6 500 руб 4-х місний Котедж 4 500 руб 2-х місний Котедж 3 200 руб 3-х місцевий Будинок-Економ 2 000 руб

У вартість включено:

  • проживання
  • Wi-Fi
  • Коптильня, мангал з дровами

Приємним доповненням стане альтанка у кожного котеджу.

Опис розміщення:

Якщо ви вирішили присвятити кілька днів риболовлі на Ахтубе і Волзі або просто захотіли з комфортом провести час на найчистішому повітрі астраханських лісів, у вашому розпорядженні двох, чотирьох, шестимісні котеджі. Розташовані вони безпосередньо на березі річки Ахтуба.

У кожному котеджі:

  • кондиціонером
  • холодильником
  • морозильною камерою для трофеїв
  • гарячою і холодною водою
  • сан. вузлом

вузлом

А також електрочайник, так що після довгої риболовлі можна заварити міцного гарячого чаю, вийти на вулицю і насолодитися чудовим видом на природу, на річку, який відкривається перед кожним котеджем. Для вас передбачені спеціальні місця відпочинку з незабутніми видами, обробні столи, мангали, коптильні, літні кухні. У більшості котеджів є газові плити. Заїзд здійснюється на термін від 5 днів. Ніщо не заважає вам тут же випробувати спійману рибу або закоптити її і привезти додому. На рибальської базі створено всі умови для вашого комфорту і затишку!

Котеджі економ класу розташовані в 5 хв ходьби від основної бази, на території, що охороняється.

У нас вміють організувати дозвілля на вищому рівні. Серед інших послуг, вас чекає:

  • комфортне розміщення;
  • повноцінне триразове харчування;
  • прокат плавзасобів;
  • єгерське обслуговування;
  • послуги російської лазні (сауни);
  • автостоянка на території бази;
  • обробка та приготування страв з ваших трофеїв;
  • трансфер з м Астрахань на базу "Ахтуба" (і назад).

Ми чекаємо вас до себе і повірте, ви не залишитеся байдужим. Наше гостинність залишиться у вашому серці.

Опис риболовлі:

Опис риболовлі:

Переступивши поріг рибальської бази «Ахтуба», ви цілком поринете в атмосферу справжньої російської риболовлі. Тут ви повністю відмовитися від міської суєти і відчуєте себе причетним до цього давнього виду промислу.

Недалеко від рибальської бази знаходяться дві протоки: Данилівка та Парашкіна. Саме вони з'єднують річки Волга і Ахтуба і дають можливість рибалити на обох річках. Повноводність Ахтуби, різноманіття риби в Волзі роблять риболовлю цікавою та різноманітною. Щука, карась, окунь, судак, жерех, лящ, сом, короп ... І це не бог зна перелік можливого видобутку. Унікальні природні умови роблять ці місця не тільки сильно зарибненими, але і сама рибка тут неймовірних розмірів.

Професіонали своєї справи-наші єгері, допоможуть вирішить всі організаційні і технічні питання, підсоблять з переробкою і збереженням добутого.

Опис полювання:

Для мисливців на нашій базі так само організовані всі умови для плідної проведення часу. Комфортне розміщення, можливості для переробки, зберігання і приготування добутої дичини. Професійні єгеря допоможуть в транспортуванні і обробленні дичини, а наші кухарі готові побалувати вас традиційними стравами.

А видобувати тут є кого - понад тридцять видів пернатих можна зустріти тут з моменту відкриття сезону. Кілька видів качок і гусей, чирки, кулики, баклани, широконоски і так далі. Все це розмаїття є для вас і не залишить байдужим ні початківця любителя, ні завзятого мисливця.

Що мешкають по берегах зайці, лисиці, вовки та єнотовидні собаки стануть доповненням до м'ясного і хутрового виду видобутку. Протягом всього дозволеного для видобутку періоду ви не залишитеся без багатої і численної видобутку і гарного настрою.

Першокласний персонал готовий надати вам будь-яку допомогу протягом усього періоду вашого відпочинку.

Схема територій бази:

фото 1 , Основна террторіі бази

фото 2 , Нова територія бази (500 метрів від основної)

Розцінки на додаткові послуги риболовно-мисливської бази "Ахтуба" »» »

Новости