Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Coral Travel - Турфірми

  1. Агентство подорожей "Coral Travel" ТРАВНЕВІ СВЯТА РАННЄ БРОНЮВАННЯ Туреччина із Запоріжжя, все...
  2. Тури в Європу
  3. Гірськолижний відпочинок
  4. Послуги агентства:
  5. Наші контакти:

Агентство подорожей "Coral Travel"

ТРАВНЕВІ СВЯТА

РАННЄ БРОНЮВАННЯ

Туреччина із Запоріжжя, все включено, 7 ночей від 260 $ / чол.

Єгипет із Запоріжжя, все включено, 7 ночей від 424 $ / чол.

Кіпр 7 ночей, від 312 € / чол.

Іспанія 7 ночей, від 447 € / чол.

Європа (автобус) від 4 днів, від 73 € / чол.

ОАЕ 7 ночей, від 450 € / чол.

У нашому офісі кожен клієнт отримає достовірну і повну інформацію від менеджерів за напрямками і почує рекомендації та поради по відпочинку. Основним принципом роботи агентства є індивідуальний підхід до кожного клієнта. Тут вас завжди чекає саме доброзичливе ставлення та готовність надати допомогу і сприяння.

Основна наша мета - не тільки продаж турів та авіаквитків, а й забезпечення клієнта всіма необхідними документами, корисною інформацією - всім тим, що допоможе туристу відчувати себе більш впевнено на етапі підготовки і під час подорожі.

Основна наша мета - не тільки продаж турів та авіаквитків, а й забезпечення клієнта всіма необхідними документами, корисною інформацією - всім тим, що допоможе туристу відчувати себе більш впевнено на етапі підготовки і під час подорожі

Відпочинок в екзотичних країнах

Наше агентство подарує Вам незабутні враження від відпочинку в екзотичних країнах. Загадкові регіони жарких країн приваблюють туристів з усіх куточків землі своєю багатою історією, дивовижною архітектурою, унікальною природою, неповторним колоритом і неймовірно смачною кухнею.

Тури в Європу

Тури в Європу стали невід'ємною частиною відпочинку наших клієнтів. Поїздки в ці країни завжди цікаві й пізнавальні, туристи можуть відвідувати багато знаменитих і історичні місця. Тури по Європі пропонуються на всіх видах пасажирського транспорту, таким чином, ці поїздки можна здійснити людям з різними побажаннями. Європейські країни чекають гостей з розпростертими обіймами, і це підкріплює бажання подорожувати по казковій Європі.

Гірськолижний відпочинок

Також туристичне агентство «Coral Travel» може занурити Вас в казку зимової краси. Для багатьох українських туристів гірськолижний відпочинок на прославлених європейських курортах давно вже став традиційним.

Лижні траси різної складності, комфортні сучасні підйомники, фешенебельні готелі і затишні будиночки, ресторанчики з дуже смачними стравами та різноманітними зігріваючими напоями, зачаровують пейзажі, первозданна тиша гірських вершин ...

Все це пропонують гірськолижні курорти України, Австрії та Франції, Болгарії та Андорри, Словенії та Польщі, Фінляндії, Швейцарії та Італії. Кожна країна має свої національні особливості, традиції, колорит, але всіх їх об'єднує прославлений європейський сервіс, доброзичливий обслуговуючий персонал, постійна турбота про поліпшення умов проживання та відпочинку туристів.

Послуги агентства:

  • Підбір та оформлення турів по різних напрямах.
  • Бронювання авіаквитків.
  • Письмові, усні переклади, апостилізація і легалізація документів.
  • Заповнення анкет і підготовка пакету документів для отримання візи.

Агентство пропонує:

Тип туруОписАвтобусні

Тури від 3 до 21 дня по Україні, Росії та країнах Західної Європи Авіа Європа, ОАЕ, Туреччина, Єгипет, Туніс, Індія, Шрі-Ланка, Таїланд, В'єтнам, Мальдіви, Домінікана, Куба, Мексика, Маврикій, Індонезія Дитячі Групові автобусні тури для школярів і студентів Шопінг Шопінг тури в Грецію, Італію, ОАЕ Екзотичні Індія, Шрі-Ланка, Таїланд, Камбоджа, В'єтнам, Китай, Мальдіви, Домінікана, Маврикій, Індонезія Автомобільні Прорахунок індивідуальних маршрутів для подорожі на власному автомобілі Індивідуальні Індиві дуальні екскурсійні тури Гірськолижні Тури на кращі гірськолижні курорти Європи Лікувальні Санаторії, СПА курорти, Термальні джерела Весільні тури Проведення весільних церемоній в найкрасивіших куточках нашої планети Сезонно-святкові тури

Новорічні, Різдвяні, Октоберфест, карнавали, паради квітів.

Травневі свята, концерти, фестивалі.

Наші контакти:

Адреса: п-т Леніна 35-в, м Бердянськ, Запорізька обл., Україна

Режим роботи: пн-пт: 09.30 - 18.00, сб: 09.30 - 14.00

моб .: 050-45-45-236

тел / факс: (06153) 4-49-29

e-mail: [email protected]

Директор агентства: Будько Олексій

Новости