Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

✓ Гарячі тури в Агадира, Марокко

  1. Пам'ятки: що подивитися в турі по Агадір
Готелі Агадира

Агадір - курортне містечко в Марокко, розташований на узбережжі Атлантичного океану. Якщо ви хочете змінити звичний відпочинок в Туреччині і Греції на щось більш екзотичне, придивіться до цього міста. Тим більше, що у нас ціни на тури в Агадір дуже вигідні.

Місто вабить туристів не тільки своїми пляжами. Тут є можливість насолодитися численними видами розваг: гольф, кінні прогулянки, серфінг, водні велосипеди, рибалка, скутера і багато іншого.

Завдяки теплому клімату і сонячній погоді тури в Агадір в Марокко популярні круглий рік. Температура повітря не опускається нижче 18 градусів навіть в зимові місяці. Але при цьому влітку через прохолодного течії тут не буває виснажливою спеки. Влітку повітря прогрівається до 30 градусів.

Пам'ятки: що подивитися в турі по Агадір

І Марокко, і Агадір, і тури по інших містах країни приваблюють туристів не тільки пляжами, але і багатою історичною спадщиною.

Однією з визначних пам'яток курорту по праву вважається порт. На території міста розташований зоопарк, в якому зібрані унікальні види птахів, деякі з них вважаються рідкісними.

Прогулюючись по місту, не забудьте зазирнути на Агадірскій Сук - старий ринок, який вважається одним з найбільших в країні.

А ще варто відвідати історичну споруду Фортеця, а вірніше, руїни Фортеці. У 1960 році стався землетрус, і від будови залишилися лише уламки стін.

У центрі міста знаходиться бульвар Мохаммеда V і Хассана II. До туристичних зон відносяться також проспекти Генерала Кеттані, площа Салам, площа Надії мечеть Лубнан.

Загалом, погуляти тут є, де. Тим більше, що віза в Марокко ставиться всім по прильоту, а ціни - більш демократична європейських.

Розкажіть друзям!

Новости