Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

✓ Гарячі тури до Касабланки, Марокко

  1. Коли краще купувати тури в Касабланку: погода і клімат
  2. пам'ятки Касабланки
Готелі Касабланки

Касабланка вважається одним з найбільших міст Африки і на даний момент є економічною столицею Марокко.

Численні архітектурні та історичні пам'ятники, а також пляжі і мальовнича природа роблять тури до Касабланки привабливими для тисяч мандрівників.

Коли краще купувати тури в Касабланку: погода і клімат

Клімат Касабланки теплий. Тут весь рік температура тримається на рівні від +15 до +30 градусів. Тому для туристів підійде будь-який період для відпочинку і подорожей по країні. Середньоденна температура вдень становить +25 градусів.

В липні місяці щороку в місті проводиться Касабланкскій фестиваль, що дозволяє гостям познайомитися з культурою і місцевими традиціями.

У травні можна побувати на театральному фестивалі і відвідати фестиваль сучасної музики. Ще одним традиційним подією Касабланки можна назвати щорічний з'їзд діячів кіно, який відбувається в березні місяці.

пам'ятки Касабланки

Історія міста бере свій початок ще з 1515 року. За цей час в місті було збудовано велику кількість пам'ятників, багато з яких збереглися і до теперішнього часу.

Найбільшою і величної пам'яткою є мечеть Хасана II. Основним музеєм - Археологічний музей, який регулярно поповнюється новими унікальними експонатами. Всі, хто купують тури до Касабланки, хоч раз бачили фото цих пам'яток.

Норт-Дам-де-Лурдес - це єдиний в Касабланці християнський храм. У місті є і Єврейський музей - єдиний на всій території Марокко.

Найбільший пляж Касабланки - Playas Ain Diab.

Вирушаючи в Марокко в тур по Касабланці, пам'ятайте деякі правила.

Перш ніж фотографувати марокканців, необхідно запитати їх дозвіл.

Не можна забувати, що Марокко стара мусульманська країна зі своїми традиціями і строгими вимогами до одягу, тому гардероб для прогулянок повинен бути консервативним.

Туристам не мусульманам краще не відвідувати мечеть, а відправитися на екскурсію.

Розкажіть друзям!

Новости