Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт в Лімассолі на Кіпрі

  1. Аеропорт в Ларнаці
  2. Як доїхати до аеропорту Ларнаки
  3. На маршрутному таксі
  4. На автобусі
  5. Online табло аеропорту Ларнаки
  6. Як доїхати до аеропорту Пафосу
  7. На автомобілі, таксі або маршрутному таксі
  8. Online табло аеропорту Пафосу

Власного аеропорту в Лімассолі немає. Найбільший місто на узбережжі Кіпру вдало розташований між двома повітряними гаванями острова.

Найближчий аеропорт - аеропорт Пафосу - знаходиться на відстані 61 км від центру Лімассола. Трансфер до аеропорту в середньому займає близько 40 хвилин.

Відстань до головного міжнародного аеропорту Кіпру - аеропорту Glafcos Clerides в Ларнаці - 66 км від центру Лімассола. Приблизний час у дорозі в аеропорт Ларнаки з Лімассола складає 40-45 хвилин.

Аеропорт в Ларнаці

Аеропорт в Ларнаці (IATA код - LCA) є основним аеропортом Кіпру, який приймає більшість міжнародних рейсів Аеропорт в Ларнаці (IATA код - LCA) є основним аеропортом Кіпру, який приймає більшість міжнародних рейсів. Після банкрутства кіпрської національної авіакомпанії Cyprus Airways аеропорт Ларнаки служить хабом грецької авіакомпанії Aegean Airlines.

Ларнакскій аеропорт має 2 термінали. Обслуговування основного пасажирського потоку забезпечує новий двоповерховий термінал з розвиненою сучасною інфраструктурою. Аеропорт надає пасажирам набір всіх необхідних послуг для комфортної подорожі, починаючи від великої стоянки для довгострокової і короткострокової парковки автомобілів і закінчуючи магазинами безмитної торгівлі (дьюті-фрі).

У будівлі старого аеропорту Ларнаки, де знаходиться ще один термінал аеропорту, проходить обслуговування пасажирів приватної авіації, а також прийоми глав іноземних держав і офіційних делегацій.

Як доїхати до аеропорту Ларнаки

На автомобілі або таксі

Поїздка в аеропорт Ларнаки на машині - найшвидший і комфортний варіант трансферу Поїздка в аеропорт Ларнаки на машині - найшвидший і комфортний варіант трансферу. Вартість таксі складе 50-70 євро в одну сторону. Автолюбителі ж зможуть скористатися паркінгом в аеропорту і більш демократичними за вартістю парковками, розташованими поруч з аеропортом Ларнаки.

На маршрутному таксі

Міні-автобуси на відміну від експрес-автобусів не працюють в нічний час, але здійснюють трансфер безпосередньо до готелю або офісної будівлі. Маршрутне таксі курсує між Ларнакою і Лімассолом раз в 1-2 години і вимагає резервування місць заздалегідь.

На автобусі

Шаттл між аеропортом Ларнаки і Лімассолом пропонує мандрівникам майже цілодобове обслуговування (з 03:00 до 23:30) і саму бюджетну вартість трансферу в аеропорт. Експрес-автобус має тільки 2 зупинки в Лімассолі: кінцеву у церкві Agios Georgios Havouzas і проміжну навпроти готелю Grand Resort.

Скільки їхати до аеропорту, залежить від обраної точки початку подорожі, максимальний час в дорозі - 50-55 хвилин. Розклад рейсів автобуса представлено на офіційному сайті транспортної компанії .

Online табло аеропорту Ларнаки

Аеропорт в Пафосі

Аеропорт в Пафосі (IATA код - PFO) щорічно приймає більшість літніх чартерних рейсів, що прямують на Південний Кіпр.

Незважаючи на компактні розміри, аеропорт пропонує повний набір послуг, необхідних мандрівникам. На території аеропорту розташовані стоянки для машин, кафе, медичний пункт, відділення повернення tax free, дьюті-фрі і сувенірні магазини.

Як доїхати до аеропорту Пафосу

На експрес-автобусі або міжміських автобусах

Шатл між Лімассолом і аеропортом Пафосу курсує щодня 3-4 рази на день. Кінцеві станції експрес-автобуса знаходяться безпосередньо в аеропорту Пафосу і біля церкви Agios Georgios Havouzas в Лімассолі. Розклад рейсів автобуса ТУТ. Доїхати до аеропорту можна з пересадками на міські та міжміські автобуси.

На автомобілі, таксі або маршрутному таксі

Як і в аеропорту Ларнаки, в аеропорту Пафосу розташована парковка для автомобілів, що пропонує довготривалу і короткочасну стоянку для автомобілів. Вартість таксі порівнянна з вартістю таксі в аеропорт Ларнаки і в залежності від часу доби і дня тижня складе 50-70 євро за трансфер в одну сторону.

Online табло аеропорту Пафосу

Довідкова служба аеропортів Кіпру

Довідки за телефонами: +357 25123022 (міжнародні дзвінки), 7777 8833 (місцеві дзвінки).

Новости