Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт Сімферополь відмовилася проектувати компанія Samsung

  1. Орфографічна помилка в тексті:

26 червня 2018, 9:02 Переглядів: 26 червня 2018, 9:02 Переглядів:   Президент РФ Володимир Путін в аеропорту Сімферополь

Президент РФ Володимир Путін в аеропорту "Сімферополь". Фото: kremlin.ru.

Архітекторське підрозділ південнокорейської компанії Samsung - SAMOO Architects & Engineers - відмовилося брати участь в проектуванні аеропорту "Сімферополь", який перейшов у власність російського банку , В включеному Криму, незважаючи на перемогу в тендері. Про це повідомили в МЗС України, передає " Крим.Реаліі ".

Причиною відмови, за інформацією відомства, причиною відмовив стала "політична чутливість проекту".

"У 2015 році SAMOO Architects & Engineers взяла участь і виграла в міжнародному тендері з реалізації проекту, про політичну чутливість проблеми якого на той час інформації не було. Згодом, SAMOO Architects & Engineers відмовилася від участі в реалізації проекту", - підкреслили в МЗС.

У SAMOO Architects & Engineers відмовилися від коментарів. На сайті російської компанії Aсons Pro - підрядника будівництва - південнокорейська Samoo Architects & Engineers значиться як розробник архітектурної концепції аеропорту.

Нагадаємо, на військовому аеродромі "Бельбек" окупаційна влада будують злітно-посадкову смугу . Будівництво замовило Міноборони РФ, що, в свою чергу, може говорити про можливі плани щодо посилення військової присутності росіян на півострові, зазначили у відомстві.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Samsung відмовився проектувати аеропорт в Криму". інші бізнес новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости