Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відмінність туристичних зон в Ріміні

  1. Туристичні райони
  2. 1 Центр Ріміні, Белларіва, Сан Джуліано Маре
  3. 2 Мірамаре, Рівадзурра, Маребелло
  4. 3 Рівабелла
  5. 4 Візерба, Візербелла
  6. 5 Торре Педрера
  7. 6 Белларія, Іджеа Марина
  8. Пам'ятка туристу

На узбережжі Адріатичного моря розташоване курортне місто Ріміні. Його піщані пляжі розтягнулися на 15 кілометрів. Тож не дивно, що ввечері на набережній прогулюються натовпу туристів, адже в цьому італійському містечку є де розвернутися. До Ваших послуг просторі пляжі, самі запальні дискотеки, старовинні архітектурні споруди, шедеври живопису і безліч інших розваг.

Туристичні райони

Через свою протяжності, узбережжі Ріміні розділене на шість туристичних «зон». Якщо Ви приїхали сюди поніжитися на пісочку і купуватися в море, то суттєвої різниці, в якому готелі зупиниться, немає. До того ж в будь-який час можна сісти в автобус і доїхати до центру міста і назад. Розглянемо плюси і мінуси проживання в кожної «зоні» (їх розташування дивіться на карті).

1 Центр Ріміні, Белларіва, Сан Джуліано Маре

У порівнянні з іншими районами, жити тут обійдеться дорожче. Хоча і дуже заманливо, адже центр - сама «гаряча» туристична точка на всьому узбережжі, красиве місце, яке ідеально підходить для вечірніх прогулянок, екскурсій, шопінгу, дискотек і інших розваг. На набережній Сан Джуліано Маре розташовані кращі рибні ресторанчики, бари і кафе, і ціни цілком прийнятні. Також можна прогулятися на морський причал Ріміні, а звернувши на вуличку дель Фанте, побачити дивовижне будівництво - хатину рибалки, повністю облицьовану черепашками. Також тут є маяк, побудований в 18 столітті, 30 метрів у висоту, і пірс, довжиною в 200 метрів. Храм Малатести, тріумфальна арка імператора Августа, міст Тіберія, «Будинок хірурга» - це далеко не повний список історично і архітектурно цікавих місць, розташованих в цьому районі.
Детальніше ...

Детальніше

2 Мірамаре, Рівадзурра, Маребелло

Ці райони знаходяться на південь від Ріміні і користуються великою популярністю у туристів. Все через зручного географічного розташування - райони вважаються передмістям і звідси легко і швидко можна доїхати до центру. Також зовсім поруч розташований престижний курорт Річчоне. Пляжі тут широкі, в Маребелло постійно проходять фольклорні свята, розваги у води, дегустація вин і т.д. Можна вдосталь покататися на водних гірках, а вечорами - помилуватися салютом. Відмінне місце для відпочинку всією сім'єю.
Детальніше ...

3 Рівабелла

Район, розташований на північ від Ріміні. З одного боку, він знаходиться дуже близько до центру міста (в двох кілометрах), що істотно заощадить і гроші, і час на поїздку туди, але з іншого - при купанні особливо ніде «розвернутися» через близьке розташування до берега штучної стіни з каменів, яка служить захистом від хвиль. Серед основних розваг - «вечора плавного танцю», гри в кулі на піску, дегустація місцевих алкогольних напоїв. Також на території цього району є два джерела, вода яких, кажуть, має цілющі властивості.
Детальніше ...

Детальніше

4 Візерба, Візербелла

Це одні з найпопулярніших районів для вечірніх прогулянок по набережній. Рух машин в цей час перекрито, а для відпочиваючих - повна свобода пересування! До того ж на набережній є велика кількість магазинчиків - не потрібно далеко їхати, щоб порадувати себе приємними покупками. Туристична перлина цієї зони - атракціон «Італія в мініатюрі».
Детальніше ...

5 Торре Педрера

Економ варіант для економного туриста. Цей район розташований порівняно далеко від центру (в семи кілометрах), пам'яток тут небагато, та й зайнятися особливо нічим - тільки пляж, протяжністю 2 кілометри, і справжній «чіл-аут» у піцеріях, ресторанчиках і місцевих бутиках.
Детальніше ...

6 Белларія, Іджеа Марина

Найбільш «північні» райони. Тут сподобається відпочивати тим, хто втомився від міської суєти. Селища невеликі, спокійні, з дуже красивими, заспокійливими пейзажами. До того ж житло - найдешевше на узбережжі. А ось добиратися в центр Ріміні буде незручно, на дорогу туди доведеться витратити близько години. Але і в самій Беллар є на що подивитися - тут проводять «Свято молюсків Санджовезе».
Детальніше ...

Пам'ятка туристу

Коротко про головне:
1. Пляжі. У північних районах Ріміні море спокійніше - тут є захист від хвиль. У самому центрі міста і в південній «зоні» Мірамаре, Рівадзурра, Маребелло її немає.
2. Ціни. Найдорожче обійдеться житло в центрі або в будинках, які безпосередньо виходять до моря. Більш економний, але не менш комфортний варіант - поселитися в готелі, розташованому в віддалених районах або в другій смузі.
3. Цікаві і розваги. Обов'язково відвідайте центр! Тут на кожному кроці розташовані цікаві архітектурні споруди, історичні пам'ятки, музеї, магазини, дискотеки - все, що так необхідно для відпочинку кожному туристу. Найбільш «тихі» райони: Візерба, Візербелла, Торре Педрера і Белларія.
4. Відпочиваючі рекомендують. Якщо Ви плануєте жити в центрі Ріміні, то, згідно з відгуками, особливо уважно варто придивитися до таких готелів: National Hotel (4 зірки), Le Rose Suite (4 зірки), Stresa (3 зірки).

Новости