Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як знайти хороший готель за низькою ціною

Будь-яка поїздка починається з квитків і готелів, при чому підбір готелю - справа складніша. Ви їдете в незнайоме місто, не знаєте, де там і що знаходиться, як пересуватися по місту, а прожити-то хочеться з комфортом ці дні, без клопів в подушках, з інтернетом, але обов'язково так, щоб недорого!

Найкращий спосіб знайти потрібний готель - це скористатися мета-пошукачем. І зараз я покажу, як просто і швидко це зробити на прикладі сайту HotelLook.ru .

Отже, мені потрібно відправитися в Куала-Лумпур, Малайзія. Відкриваємо пошуковик цін на готелі, вбиваємо місто і потрібні дати ...

Відкриваємо пошуковик цін на готелі, вбиваємо місто і потрібні дати

Кількома «Знайти» і ... поїхали!

2. Сайт видав мені безліч варіантів, за замовчуванням готелі відсортовані «за популярністю» - це кращі пропозиції зі співвідношення відстань від центру / ціна / відгуки користувачів. Мені потрібен бюджетний, але пристойний готель, так що виконаємо з видачею деякі метаморфози.

Що робимо? Жмякайте на інструмент «Карта».

Жмякайте на інструмент «Карта»

3. Далі обмежуємо радіус пошуку (я вибрала 4 км від центру, ви можете задати будь-яку пам'ятку і будь-який радіус), залишаємо тільки готелі від 3-х зірок і виставляємо сортування «за ціною».

Далі обмежуємо радіус пошуку (я вибрала 4 км від центру, ви можете задати будь-яку пам'ятку і будь-який радіус), залишаємо тільки готелі від 3-х зірок і виставляємо сортування «за ціною»

З цим списком вже можна працювати =)

Далі, звертаючи увагу на рейтинг (я дивилася тільки ті, що вище 7), я заходила в опису готелів зі списку і вибирала такий, щоб сподобався мені по фото і опису, але, головне - зі сніданком, щоб не тупити з ранку в пошуках кафешки. Люблю снідати в готелі - поїв і пішов у своїх справах.

Так я зупинилася на Leo Express Hotel , Он він, четвертий в списку на зображенні вище. І залишилася задоволена в результаті. Номер був досить маленький, зате з новою симпатичною меблями, усім необхідним приладдям, а головне -Безкоштовну інтернетом і сніданками. І розташований недалеко від метро.

HotelLook - це метапоісковік. Він порівнює ціну на мій готель по десяткам сайтів бронювання і показує мені, де бронювати найвигідніше. З особистих переваг я вибрала Агод. Натискаємо на ціну, відбувається переадресація на бронювання і, вуаля, готель є!

От чесно, я отримую невимовне задоволення від процесу пошуку і бронювання готелю і дуже рада, що робити це так просто, зручно і швидко.

Що робимо?

Новости