Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Главная Новости

Чи може нашкодити синтетична білизна

Опубликовано: 23.02.2023

Відомо, що, вибираючи трусики для жінок, необхідно звертати увагу не лише на дизайн чи колір, а й на матеріали виготовлення. Сучасна спідня білизна може бути пошита з різних тканин. В каталозі «Індена» можна придбати жіночі труси з бавовни, бамбука, синтетичних волокон. Саме останні завжди викликають найбільше запитань. Ми розповімо, чи справді синтетична білизна може нашкодити жіночому здоров'ю. Також ви дізнаєтеся про переваги онлайн замовлення жіночих трусів від виробника.

Міфи про синтетичні трусики для жінок

Давно минули ті часи, коли люди повсюдно захоплювалися синтетичними тканинами. Сьогодні вважається, що носити трусики із синтетики – не найкращий вибір. Але ще 30 – 35 років тому одяг із синтетики (у тому числі й нижню білизну для жінок) вважали особливим шиком: і не мнеться, і не сідає, і колір зберігає довго. Це потім люди з подивом виявили, що синтетичні блузки та штани не дають шкірі дихати, можуть стати причиною пітниці та інших неприємностей. Ґрунтуючись на цьому багато хто сьогодні ставиться до жіночих трусів та іншого одягу із синтетичних тканин із великою підозрою.

Однак ця думка помилкова. Синтетика тридцятирічної давності була не корисна для здоров'я, але сучасні тканини – інша справа.

Як правило, синтетичні трусики для жінок пошиті не зі стовідсоткової синтетики, а з комбінованих матеріалів. В результаті, сучасна спідня жіноча білизна, виготовлена ​​із застосуванням синтетичних волокон:

Всі моделі мають вставку з натуральної бавовни, тому найінтимніші частини тіла взагалі не контактують із синтетичними матеріалами.

Жіночі труси «Індена» недорого від виробників

Найвигідніше брати жіночі труси «Індена» безпосередньо від виробника: https://indena.com.ua/ua/g20617701-zhenskie-trusy. Для початка, таке придбання обійдеться зовсім недорого. І краще, якщо ви оформите замовлення онлайн. Завдяки цьому ви зможете отримати трусики для жінок за найвигіднішими цінами. При цьому вибір моделей у мережі завжди різноманітніший, ніж офлайн. Таким чином, замовляйте жіночу спідню білизну в інтернет-магазинах, ви заощаджуєте кошти та отримуєте якісну продукцію від виробника.

 

Новости

rss