Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Знайденим в тайській печері школярам доведеться кілька місяців чекати спаду води

Єдина альтернатива для підлітків поки - плисти до порятунку під водою Єдина альтернатива для підлітків поки - плисти до порятунку під водою   Тайські рятувальники у печери Кхао Луанг   Фото: AP / ТАСС   Москва

Тайські рятувальники у печери Кхао Луанг

Фото: AP / ТАСС

Москва. 3 липня. INTERFAX.RU - Учасникам шкільної футбольної команди і їх тренеру, які опинилися в пастці в одній з печер в Таїланді, доведеться освоїти дайвінг або прочекати мінімум чотири місяці, поки рівень води спаде, повідомляє "Бі-бі-сі" з посиланням на місцеву армію.

Рятувальники намагаються забезпечити групу з тринадцяти чоловік всім необхідним. За даними каналу, вже робилися спроби забезпечити опинилися в печері підлітків телефонним зв'язком, щоб вони могли поговорити з батьками.

Група з 12 хлопчиків, віком від 11 до 16 років, і їх тренер в суботу, 23 червня, вирушили після тренування в гірський парк, де вирішили відвідати печеру. Однак через зливи вхід до печери виявився затоплений, і юні футболісти разом з тренером виявилися заблоковані в ній.

Напередодні, 2 липня, повідомлялося, що рятувальникам вдалося знайти всіх живими , Але діти дуже виснажені, щоб пересуватися самостійно.

Новости