Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ДТП в Таїланді

Всі росіяни, які постраждали в ДТП з туристичним автобусом на таїландському острові Пхукет, виписані з лікарні після надання медичної допомоги, повідомила РІА Новини у вівторок Пхенсі Чайсабат, головна медсестра лікарні Patong Hospital, куди вранці були доставлені всі постраждалі в аварії.

«Серед двадцяти дев'яти російських туристів, яких доставили до нас вранці з місця ДТП, в жодного не було серйозних ушкоджень. В основному були порізи склом і синці від ударів. Важкі травми отримали двоє з трьох постраждалих громадян Таїланду, які перебували в момент аварії в легковому автомобілі, що зіткнувся з туристичним автобусом. Вони госпіталізовані », - повідомила медсестра.
«Я бачила фотографії з місця аварії. Те, що пасажири автобуса отримали тільки легкі травми і удари, - це справжнє диво », - сказала вона.

«З місця аварії до нас були доставлені 29 росіян, з них четверо неповнолітніх. Всі вони отримали медичну допомогу в зв'язку з легкими травмами і були виписані з лікарні », - розповіла Чайсабат.

Раніше повідомлялося:

Понад 25 людей постраждали при аварії автобуса на острові Пхукет в Таїланді.
Більше 20 росіян постраждали при падінні автобуса з гори на острові Пхукет в Таїланді.
На відомому курорті Пхукет в Таїланді перекинувся автобус з російськими туристами. Як повідомляють місцеві ЗМІ, постраждали щонайменше 20 осіб. Всього в автобусі знаходилися 37 пасажирів. За словами очевидців, водій не впорався з керуванням: транспортний засіб вилетіло з дороги і перекинувся. За попередніми даними, автобус належав оператору «Анекс-тур», передає телеканал «Росія 24».

Жертви ДТП були доставлені в лікарні Bangkok Phuket Hospital і Vachira Phuket Hospital з травмами різного ступеня тяжкості. Не менше двох осіб все ще перебувають в перевернутому 40-місцевому автобусі, їх намагаються звільнити рятувальники.

БАНГКОК, 30 грудня - РІА Новини. Понад двадцять російських туристів постраждали при падінні автобуса з гори на острові Пхукет в Таїланді, повідомляє у вівторок інтернет-видання Phuketwan. Більше 20 пасажирів автобуса постраждали, кілька з них - серйозно, пише видання з посиланням на медперсонал лікарень Bangkok Phuket Hospital і Vachira Phuket Hospital, куди були доставлені постраждалі. Не менше двох осіб все ще перебувають в перевернутому 40-місцевому автобусі, їх намагаються звільнити рятувальники, повідомляє видання.
Катастрофа сталася близько восьмої ранку за місцевим часом (04.00 мск), коли автобус віз туристів з аеропорту в готель. На шосе між районами Камала Біч і Патонг Біч, де дорога йде по високим пагорбам, сталося зіткнення автобуса з легковим автомобілем, від удару обидві машини впали з пагорба, повідомляє видання. При падінні туристичний автобус перекинувся.

За словами очевидців, автобус належить турецькій туристичної компанії Anex Tours, філія якої приймає російських туристів в Таїланді.

На місці аварії і в лікарнях почали працювати співробітники почесного консульства Росії на Пхукеті, повідомив РІА Новини завідувач консульським відділом посольства Росії в Таїланді Володимир Соснів.

БАНГКОК, 30 грудня. / Кор. ТАСС Олексій Сковоронскій /. Серед росіян, які постраждали в ДТП з туристичним автобусом в Таїланді, є діти. Про це першими повідомили місцеві ЗМІ, що опублікували попередній список поранених в аварії на острові Пхукет.

«За уточненими даними, в автобусі, який перекинувся, було 27 осіб. Двоє з них - громадяни Таїланду, інші росіяни. Всім була надана медична допомога, проте в лікарні зараз залишаються тільки 12 осіб », - розповів ТАСС Соснів.

Згідно з цими даними, серед постраждалих - 10-річний хлопчик. Всього на даний момент згадується 19 прізвищ, так як поранених доставили в різні госпіталі Пхукета.

Хто залишається в лікарні

У розпорядженні ТАСС виявився список постраждалих під час ДТП в Таїланді, з лікарні Vachira Phuket Hospital.

У розпорядженні ТАСС виявився список постраждалих під час ДТП в Таїланді, з лікарні Vachira Phuket Hospital

Як повідомив ТАСС завідувач консульським відділом посольства РФ в Таїланді Володимир Соснів, в лікарні зараз залишаються 12 чоловік. Згідно зі списками, серед пацієнтів лікарні - 10 росіян (одна дитина) та двоє громадян Таїланду. За словами представника посольства, серед росіян тяжкопоранених немає.

За словами представника посольства, серед росіян тяжкопоранених немає

В автобусі, який перекинувся, перебували 27 осіб. Двоє з них - громадяни Таїланду, інші росіяни.

Як повідомляють очевидці, автобус з написом Anex Tour, що перевозив туристів з аеропорту, 30 грудня вранці зіткнувся з легковим автомобілем, який пішов на обгін. Після цього автобус вилетів з дороги і перекинувся. Аварія сталася о 03.34 мск.

За матеріалами РІА Новини, Вести, РТ

Це цікаво

Новости